- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.441
kan testimi verdin cnm?kimse bişey yazmayınca bende yazmadım 😊 adetim 3 gün geçti normalde 7 si diye diyip duruyordum nerden uydurduysam ama geçen ayki takvimime baktım 3 ünde olmuşum ve benim 30 günde bir olur bugün 3.günüm yani geçen ayın 31 çektiğini düşünürsek.. Hiç bir belirti yok ama karnımda şişlik var bide hafif belim ağrıyor.. Stresten mi bilmiyorum ama geceleri uykum yok zebani gibi dolanıyorum evde 😞😞 hayırlısı diyorum ama neden olmuyorum bilemiyorum.. Dün test yaptım negatif çıktı.. Hiç sekmeyen adetimin gecikmesinin 3.günündeyim.. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum 😞
Kimse bişey yazmayınca bende yazmadım 😊 adetim 3 gün geçti normalde 7 si diye diyip duruyordum nerden uydurduysam ama geçen ayki takvimime baktım 3 ünde olmuşum ve benim 30 günde bir olur bugün 3.günüm yani geçen ayın 31 çektiğini düşünürsek.. Hiç bir belirti yok ama karnımda şişlik var bide hafif belim ağrıyor.. Stresten mi bilmiyorum ama geceleri uykum yok zebani gibi dolanıyorum evde 😞😞 hayırlısı diyorum ama neden olmuyorum bilemiyorum.. Dün test yaptım negatif çıktı.. Hiç sekmeyen adetimin gecikmesinin 3.günündeyim.. Kendimi ümitlendirmek istemiyorum 😞
Canım günaydın ya benm adet geçeli de 11 gün falan oldu test yapmadın mı sen ben ilk günü yapmıştım onda çıkmadı bidahada yapmadım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak bu evhamları bırak bir kenara iyi olacak Allahın izniyle.....
evet canım malesef düştü 1 ay bekledik bu ay tekrar başladıktest var canım ama daha yapasım yok negatifi görmek istemiyorum şu da var reglime 2 gün var.Eşin seni frenlemiş :)))Evde şu an 6 test daha var 4 ünü yedim biri bozuk çıktı biri silik ikisi negatif :)))Ben eşime bişey çaktırmıyorum o da aynı şeyi diyebilir.Kesin sonucu öğrendiğimde söyleyeceğim.Haa bir de nisan da hamile kalmışsın düştü mü ne oldu canım
Benm zaten adetlerim düzensizdir canm ama adetim geçince test te öle çıkıncı bende amann yine gecikti dedim ve tarlusal içtim adet söktürücü ama ona rğmen olmadım onu bırakalı da 4 5 gün oluyo belirtide çok çabuk acıkıyorum eğilip kalkınca başım dönüyo göğülerim şiiti 2 gündür çok kaşıyo damarlar çoktı bide akıntım arttı cnm resmen kupkuruydum 1 haftadır falan akıntım arttı bide ben ilk testi vermeden önce idrar testi yapmıştım onda pozitif çıkmıştı kanda negatif :)
Evt cnm mutlaka yap o kürü bak black de o kürü yapmıştı bende yaptım ama benim yumurtlama erken başlayıp geç bitti faydası çok belli....cnm bal tarcin çörek otu diyolar ya onu yapıyım diyorm eşim zaten 4 aydır kuruyemiş muz keçiboynuzu pekmezi kremesı yiyip duruyı dr a gitcm adet olursn gel ilaç verelm demişti
te olcak olcak bebişşş :))) öyle kasma kendini rahat ol test zamanın gelince kasarsın kendini :)))))
kan testimi verdin cnm?
canım benimdedüsensizdi tarlusal içipde sökmediyse hamile olabilirsin benimde akıntım var canım sen bi kan testi daha yaptır derim ben
canım bence yarın sabahta ilk idrarla tekrarla testi geç yumurtlamış olabilirsin adetin ondan geç gelecek olabilir takip yapıyormuydun yumurtlama için ?
Canım benım geçen ay ılk denememdi, olmadı, yumurtlama donemım olup olmadıgına da emın degılım, kı zaten mantarım varmış, fitil kullandım, adetim bitince fitil kullanıcam, sonra doktora gıdıcem, inşallah rabbım kısmet eder saglıkla tez zamanda.
Mantar koku yapıyor ama başka sebep var mıdır bılemem, ben geçen ay içimde çok tutamadım spermleri, hemen kalkmakla hata yaptım belki, kısmet.
Valla yaptırmıcaktım cumartesiye kadar dayanamıcam heralde kaç gün oldu canm ya bide biley sorucam yürüdükçe sanki içinde bi boşluk gibi bi his var mı senin belli nasılsa hamilesin iki gündür dikkatimi çekti yürüdükçe sanki içimde bi boşluk var bi acaip valla kafayı yiyom galiba ben :))
ttatlım bazı gebelikler kandada idrardada geç çıkabiliyor yarın bence gidip kan testi ver bu arada hiç belirti varmı sık idrar gibi göğüslerde hassasiyet ya ada uyku.....gerçi bu belirtiler oğlumda 6 haftalıkken başladı yani rabbim büyük:)Vermedim canım biraz daha mı beklesem diyorum bilmiyorumki yada yarın gidip versem mi.. Ya hiç şaşmazdı insan vallahi ümitleniyor ya
Canım inşallah bende de yoktur ya 6-7 ay önce mantar değil de rahim ağzı yarasından dolayı iltihap vardı :/
İnşallah Allah tez zamanda gönlüne göre verir canım
hahaha belirti yok ki yumurta çatladığına dair belirti olmazsa test zamanı da kasmaya gerek yoksen nasılsın kuzucum gözükmüyorsun :)
Allah sana da bir cimcime nasip etsin.aminnn aminnbende ona inanıyorum zamanı var gelecek diyorum ama işte insan düşünmeden de alıkoyamıyor kendini...ne mutlu sana bir tane kızın var maşallahdaha yeni imiş sizin 4 ay rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi bize kavuşturur inşallah
evet canım malesef düştü 1 ay bekledik bu ay tekrar başladıkbenim eşimle işe giriş çıkış saatlerimiz aynı sürekli yanyanayız o yüzden görüyor hissediyor...bazen kızıyor çok takıyorsun diye benim ki de çok istiyor bebek ama adam rahat dün diyorum evde test bitti netten sipariş vereyim ultra erken gebelik testi imiş diyor şimdi birde ultra erkeni çıktı al all onuda al diyor
ya ama ben iltihap olanlara bişey önerdim kimse okumamaış eğer yapmak isterseniz yinelicem........İnşallah canım ıltıhap tedavı edıldı mı, doktor tedavı bıttı dedıyse ıcın rahat etsin, ben sımı rgl sonrası 2 fıtıl daha kullanıcam sonra doktora gıdıcem sonuc ıcın. Tamamen temızlenmeden ıcım rahat etmıycek. Hepımıze saglıkla nasip eder ınsallah tez zamanda. Allah buyuk.