- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.421
Kızlar ya hafif ekşi bir koku olmaya başladı bendeneden acaba ya içerde kalan spermler aktıkça öyle koku yapar mı umarım mantar enfeksiyon falan değildir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pzt batasıca
az kalmış yavrummm inşşş güzel haberler alırsın canımmm :)
Canm hayırlı olsun yazmıştım sana görmedin sanırım benmde 11 gün geçti acaba benmde mi geç döllenme adetin ilk günü bişey öıkmadı çünkü bana da dua edin değerinde normal gibi geldi bana ama hamile arkadaşlar daha iyi bilir tabi test yapmaya korrkuyorum ya
cnm gününmüydü ............üzülmek yok yola devam bak bizde temizlenmek üzereyiz yanlız değilsin.........
kurban olurum yaradanına oyyy kız eve gidince yanağından böyle şapırdatarak öp benim için inşallah kardeşiyle büyür:)çok kararsısım ama yaparsam gebelik testi yaparım direk kana gidemem ölürüm heralde heyecandan... test daha pratik ama bilemiyorum işte offf ama gün yaklaştıkça da insan stres oluyo düşünme diyor bazı arkadaşlarım kafanı başka şeye odakla diyoda olmuyo ki..
dün oğluma görümcem kardeş istiyomusun diye sordu.. öyle mahsun istiyorum dedi ki içim ezildi.. kız mı erkek mi diye sordu sağlıklı olsunda farketmez diyo kurban olurum onu yaradana.. Rabbim onun dualarını kabul ederde bir kardeş verir inşallah
cnim hakkinda hyirlisi temmuz annisi olursun insallahh...
Canm hayırlı olsun yazmıştım sana görmedin sanırım benmde 11 gün geçti acaba benmde mi geç döllenme adetin ilk günü bişey öıkmadı çünkü bana da dua edin değerinde normal gibi geldi bana ama hamile arkadaşlar daha iyi bilir tabi test yapmaya korrkuyorum ya
yok peteğim 1 hafta sonrasına git tabi adet gününde tam geçmiş olur hayırlısıyla kucağına sağsalim alırsın cnm bizede dua et inşallah......
ya zepp cim korkma neden korkuyorsun belirsizlik daha kötü değil mi tatlım ama?
benim bu ay 2 gün erken geldi cnmevet cnm 28.gün sabah 7 de bi kalktm başlıyo(( masallah hiç sasmadı
kurban olurum yaradanına oyyy kız eve gidince yanağından böyle şapırdatarak öp benim için inşallah kardeşiyle büyür:)
ne renk akıntın canım?
bacım nerelerdesin ses soluk yok senden....cnm bu ay benimde yumurtlama sonrası adetime kadar aynı akıntı geldi çok ümitlenmiştim ama herhalde kürden böyle oldu....inşallah senden iyi haberler bekliyom....
benim bu ay 2 gün erken geldi cnmpes etmek yok yola devam biraz geçsin kırgınlığın sende karar ver hangi kürleri yapacağına ben 1 saatte toparlandım sende hemen toparlan silkelen iyi düşünelim iyi olacak inşallah..........
Kızlar ya hafif ekşi bir koku olmaya başladı bendeneden acaba ya içerde kalan spermler aktıkça öyle koku yapar mı umarım mantar enfeksiyon falan değildir
cnm 5. denememiz oldu sabırsızlanıyorum artık ama yaa ALLAH en kısa sürede nasip eder inşallah isteyen herkese
bak canım korunmuyodum bata 2 gün kala kan verdim 0. 225 o civarda cıktı sonra artık bitti dedim olmaz yumurlama zanı geçti dedim ama kasık ta ağrı olunca günümde geçince önce idrar testi yaptım çok silik çıktı belirsizlik derecesinde sonra kan vereyim dedim bu sonuç çıktı sende bi test yap hiç belirtin varmı bide günün önceden geçermiydi
bak bu evhamları bırak bir kenara iyi olacak Allahın izniyle.....dualarim sizinle..cok samimi olarak soyluyorum rabbim kimseyi evlatla sinamasin isteyen herkese nasip etsin insallah..dusmez dimi bu deger artikk?
cnm bal tarcin çörek otu diyolar ya onu yapıyım diyorm eşim zaten 4 aydır kuruyemiş muz keçiboynuzu pekmezi kremesı yiyip duruyı dr a gitcm adet olursn gel ilaç verelm demişti
bende ona inanıyorum zamanı var gelecek diyorum ama işte insan düşünmeden de alıkoyamıyor kendini...ne mutlu sana bir tane kızın var maşallahsana diyorum da ben de saçma düşüncelere giriyorum kafamı düşünmekten alı koymak istiyorum özellikle bu ay fena kaptırdım kendimi.
4. ayımız bu ay kızımdan sonra 5 sene ara verdik şimdi olur mu olmaz mı beynimi kemiriyor.Hele de kızım deli gibi kardeş isterken sürekli
soruyor anne kardeşim geldi mi karnına diyeHakkımızda hayırlısı olsun zamanı var gelecek bebişlerimiz sadece biraz sabır