- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.361
Ya bosver yazilanlari RABBim ol dediyse olacak :) :) herkes birsey diyor zaten basimiza hekim kesilmisler :)) :)) Biz dua edecegiz bolbol :) benimde igneden sonraki bir kac gun hic agrim olmadi dusunme boyle bazi kisilerde olur bazilarinda olmazmis :) ben yatmiyorumki igne yapildi tatile.gittik deniz havuz aksama kadar hic dinlenmedim.eve geldik simdi ev isleri var bir suru yapsammi yapmasammi kararsizim agrilarim var diye korkuyorumda.Iliski gunlerini iyocr takip et canim benim kacirma hatta araya bir gun daha fazladan ekle ben oyle yaptim igneden sonraki 3gun yaptim sonra yine bir gun ara ve sali aksam carsamba sabah .ne buleyim haftada iki kete dedi doktor az geldi bana igne etkisini kaybetmeden boyle yaptim birde esim dun sehirdisina cikti haftaya gelecek birazdan ondan boyle sali carsamba yaptim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen doğru olanı yapmışsın canım bende dün vuruldum bugün ilişki bugün yarın olacak bende senin gibi sıkı tutayım diyorum...ben nisanda çatlatma iğnesi vurulmadan hamile kaldım ama o zaman anlamıştım yumurtanın çatladığını bu sefer belirtide yok birde şunu anladım çok takıyorum taktıkça da olmuyor....temmuz başında 1 ay senelik izne çıkıcam allah nasip ederse o zaman toplarım kendimi diyorum