- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.341
Ben de dun yaptim boyle silik cikti canim belki daha da silik olabilir ama adete 3 gun varken batim yarin ama ogretmenim 4 de cikiyorum nasil kan verebilirim bilmem sen nerde verdin o kadar erken satte?
Inşallah tatlimm bat kaç senin benim 8 haziran :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar 90,70 deger nasil
kizlar 90,70 deger nasil
Ben 28mayis catlatma ignemi oldum bugun 9.gun .13-14gun sonra kanda cikiyor diyorlar beklemedeyim .:) :) Normalde 17haziran regl gunum.Ayy senin cokkk azacik kalmiss INSALLAH bebiss gelir INSALLAH :) :) :)
kizlar 90,70 deger nasil
yaaa sonucu simdi gordum cok sevindiiiiiiiim yuppiiii bakalim ben de size ins guzel haberler veririm bat gununde mi verdin? Acilden doktora giris mi yaptin ben dun bi gidip vereyim dedim raporluyken danismadaki bayanlara soyleyonce kadin dogumdan sira alman lazim dedilercanim sabh okula gitmeden acilde verdim ve iki saate cikardilar sonucu bide burasi kucuk bi ilce idarede ediyolar
Inşallah tatlim hepimize saglikla gelsinler inşallah :))
canım bana söylenen iğnenin vurulduğu andan itibaren 14 15.gün adet olman lazım...bende dün vuruldum sen ne zaman vuruldunGunaydinnn:) Kizlar aranizda catlatma ignesi yapan var mi acaba ?:) bu igneyi yaptigimiz gunden mi yoksa bir sonraki gunden mi saymamiz lazim kac gun gectigini?:)
INSALLAH bebegim gelsinler :) :) :) Hayatimizda bir anlam olsun bebeksiz bos sanki hersey RABBim.hayirli saglikli evlatlar versin hepimize :) :) :) Sonucunu bana yaz mutlaka canim benim :) :) :)
kizlar 90,70 deger nasil
Bugün fazla heyecan oldu uykum gelmiyor yaa
canım bana söylenen iğnenin vurulduğu andan itibaren 14 15.gün adet olman lazım...bende dün vuruldum sen ne zaman vuruldun
canım sen yine de fazla hareket etme yat dinlen bebeiş varsa eğer tutunsun rabbimim izni ile....bende dün vuruldum ama ne bir ağrı ne akıntı hiçbirşey yok sanırım çatlamadı halen yumurtam28mayis vuruldum bebegim tek yumurta 18mm .Benim iki gundur cok fena kasik batmalarim bel agrisi halsizlik var dun resmen yataga bagli kaldim.INSALLAH tutur bebislerimiz gelir.Hangi igneleri kullandin?.Ben serophene ictim gunde 2tane 5gun ayni zamanda puregon gobekten igne yaptim 5gun sonra ayin 28de ovitrelle catlatma ignemi yaptim gobekten.
canım sen yine de fazla hareket etme yat dinlen bebeiş varsa eğer tutunsun rabbimim izni ile....bende dün vuruldum ama ne bir ağrı ne akıntı hiçbirşey yok sanırım çatlamadı halen yumurtamben klomen kullandım otrivelle ile de çatlatıldı benim yumurtalar da 17-18 mm arası idi... bazı yerlerde okuyorum 20 mm den aşağısı tutma şansı az diye ama moralim bozuluyor resmen
Kizlar regli gunum geceli 12 13 gun oldu fakat sanki hala adet olcakmissim hissi war kasık agrisi ve arada bel agrim war genelde reglime yakın zamanlarda olurdu sebebini bilen warmi
samsung Galaxy s3mini
canım sen yine de fazla hareket etme yat dinlen bebeiş varsa eğer tutunsun rabbimim izni ile....bende dün vuruldum ama ne bir ağrı ne akıntı hiçbirşey yok sanırım çatlamadı halen yumurtamben klomen kullandım otrivelle ile de çatlatıldı benim yumurtalar da 17-18 mm arası idi... bazı yerlerde okuyorum 20 mm den aşağısı tutma şansı az diye ama moralim bozuluyor resmen