- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.261
Saol bitanem hepinizin basina da gelsin insallaahh tez vakitte.ayyyyyyy supersin yaaa .tekrar hayirli olsun tatlimmmmm
İnşallah sizlere de nasip olsun tatlim.ooo iyi düşünmüşsün süperrrrr
mutlu yıllar
Sabah test yaptim aman olsa da cikmaz dedim biraktim 10 dk sonra gittim böyleydi eşime sürprizi birazdan yapcam henüz bilmiyor. Tepkisini yazarim zaten bugün büyük ihale kazandılar agzi kulaklarında meleğim kismetiule geldi şükürler olsun. İnşallah sizlerinde hamis gorcem dua ediyorum hepinize bitanem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol bitanem hepinizin basina da gelsin insallaahh tez vakitte.
İnşallah sizlere de nasip olsun tatlim.
Saol bitanem hepinizin basina da gelsin insallaahh tez vakitte.
İnşallah sizlere de nasip olsun tatlim.
Eşin havalara uçar canım ihale kazanmış meleği geleceği haberini almışş ooo maşalllah
Blacberryim canım ben de bugün test yapmıştım ya testi yaptım 10 dakka sonra aşağıya komşuma indim sonra eve geldim aman dedim zaten test 10 tane bir tane daha yapayım dedim diğer testte baktım seninkinden az daha silik bir çizgi çıktı resmi ekleyemedim telefonla çektim hata verdi sürekli diğer yaptığım test negatif çıktı sevinsem mi bilemedim
Cnm inşavllah hamilesindir sevindim senın adına valla olmayınca o kdr bekletsen cıkmazdı testın markası ne cnm?
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Superrr dusunmussun canimya :* sen buay ovulasyon testi yapmistn demi canımmmmmmmm
Cnm BN normal idrarla çok silik cikti sabah tekrarla tatlim inşallah hadi bakalim ayyy heyecanlandim yaaa
Evt bitanem. Sabah test yaptım çıktı cumartesi dr gidicem. Darısı sizlerinde başına inşallahhh
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Sana Geldim
Yağmurlar içinden ıslandım geldim
Bir kuru değneye yaslandım geldim
Sıcacık çorbana muhtacım inan
Ölümlerden geçtim uslandım geldim
Üşüdü ellerim üşüdü kalbim
Yaban ellerinde taşlandım geldim
Sanki cehennemdi sensizlik bana
Irmaklar içinden sislendim geldim
Tren yollarında islendim geldim
Kalmadı hevesim kalmadı inan
Yıkandım arındım süslendim geldim
Sana geldim sana kucaklarmısın
Bilmemki yeniden bağışlarmısın
mutlu yıllar cnm duydum güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim bir sürü mesaj attım görmüşsündür seni çooook ösledim yeni yaşınla meleğin de sana merhaba desin bu sene inşallah:)cooooooooookk tesekkur ederim tatliskom.cok iyisin Rabbim hepimize saglik mtlulyk huzur ve bebekler versin ins.
mutlu yıllar cnm duydum güzel haberlerle dönmüşsün çok sevindim bir sürü mesaj attım görmüşsündür seni çooook ösledim yeni yaşınla meleğin de sana merhaba desin bu sene inşallah:)
valla peteğim adet olmasam hamileyim dicem kaptırdım kendimi inşallah beraber veririz müjdeyi:)cok sagol canim.ayyy valla bende sizleri coooom ozledim.duydunmu blsck berry hsmileymis cok mutlu oldum ya.kiz insallah bizde oluruz .
valla peteğim adet olmasam hamileyim dicem kaptırdım kendimi inşallah beraber veririz müjdeyi:)
bende 2 sinde adet oldum adet döngün uzunsa arada gün oynar tabi:)durumlar iyi eşim kardeşiyle işte hala bende oturuyom kafa dinliyom:)bat 5 haz.di ama ben 2 haz.da oldum uc gun once geldi kirmizilar.yani beraber haber veremicez ama insallah sen verirsin.durumlar nasil
bende 2 sinde adet oldum adet döngün uzunsa arada gün oynar tabi:)durumlar iyi eşim kardeşiyle işte hala bende oturuyom kafa dinliyom:)