-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.241
Evt cnm nerelerdesın sen bakım cezalısın olanı bıtenı anlat hemen nasılsın? Hıc cvp vermedım özel msj atamadık kutun dolu.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
canım tebrik ederim ne güzel haberler varmış bugün burda süpersiniz kızlarrrr
Akıntın felan varmı..?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bi kac defa burdan slm verdim kimse almadi demekki mesaj kutum doluymus bu.yuzden cvplari goremedim.daha iyiyim canim.esim geldi ozur diledi ucurumun kenarindan donduk anlayacagin.adetimin 3 . gunu bilyosun kirmizilar geldi.bugun dogum gunum esim hediyesini aldi geldi ve cok ozur diledi ve bende biraz naz ettim.cunku cok kirgindim ama gecti kriz simdilik.herzamankinden daha cok bebek istedigini soyleyip duruyo.bundada vardir bi hayir
Evt cnm nerelerdesın sen bakım cezalısın olanı bıtenı anlat hemen nasılsın? Hıc cvp vermedım özel msj atamadık kutun dolu.
Gel bebeğim göbüşüne gel :)
Teşekkürler bitanem Darısı hepiniz olsun inşallahhh....
İnşallah canım hsağlıklı ve hayırlı evlat olsun da Rabbim gönlümü biliyor. Kız olsa da erkek olsa da başımızın ikinci tacı olacak. Bende yumurtlamadan beri hep ağrı vardı yok kasık ağrısı yok bel ağrısı felan.
Canım evet sabah akşam içtim zor oldu ama. Bir de öğlenleri cevizle incir yedim canım. Ayaklarımı her ilişkiden sonra diktim tavana. ilginçtir iki gün önce de ilişki oldu ben yine diktim ayaklarımı sanki ne işe yarar ama belli olmaz geç yumurtlama da olabilirdi. Kısmet canım Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah.... he bi de eşime keçiboynuzu özü aldım eczaneden sabah akşam ondan verdim canım.
evet bıtanem darısı başınıza inşallah daha kan yaptırmadım ama inşallah bir sorun yoktur.
bi kac defa burdan slm verdim kimse almadi demekki mesaj kutum doluymus bu.yuzden cvplari goremedim.daha iyiyim canim.esim geldi ozur diledi ucurumun kenarindan donduk anlayacagin.adetimin 3 . gunu bilyosun kirmizilar geldi.bugun dogum gunum esim hediyesini aldi geldi ve cok ozur diledi ve bende biraz naz ettim.cunku cok kirgindim ama gecti kriz simdilik.herzamankinden daha cok bebek istedigini soyleyip duruyo.bundada vardir bi hayir
canım ben hamiş degilimyanlıs alıntıladın
yaaa cok sevindim hamileligin hayirli olsun.cok ama coooooooooooooook mutlu oldum.Allah sagsalim kucsgina almayi nasip etsin.nasil olsu ya ne zaman ogrendin.anlat hadi cok heycsnliyim senin adina.esinin haberi vsrmi ne tepki verdi. butun sorularimi cabuk cvpla olcem meraktn.canim arkadasimmmmmm
Sabah test yaptim aman olsa da cikmaz dedim biraktim 10 dk sonra gittim böyleydi eşime sürprizi birazdan yapcam henüz bilmiyor. Tepkisini yazarim zaten bugün büyük ihale kazandılar agzi kulaklarında meleğim kismetiule geldi şükürler olsun. İnşallah sizlerinde hamis gorcem dua ediyorum hepinize bitanem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
demek ki sıradaki sensin allah söyletmiş :)
yaaaa blackberyy gercekten hamılemısın yupppıııııı super haber yaaaaaayyy bu ay 1 gun arayla calısıyoruz bızde ıns tutarr bu ay okadar cok ıstıyorumkı ılk defaaa bukadar ıcımdeee ıstegıı ıns nasıp olur allahım bızlerede yasatırr bu guzel duyguyu. onu ıcınde hıssetmekk nasıl bır duygukı:):)
ayy cok sevindim arkadasim bidaha yasamazsin inş boyle birseyy oleyyy mutlu olunn sıkıca sarilin birbirinize hic birakmasi bebeginiz de sizi bekletmeden gelsinn :)
çok heycanlı çokkkkkkkk özel bir şey tasarladın mı nasıl söyleyecen :)
Sabah test yaptim aman olsa da cikmaz dedim biraktim 10 dk sonra gittim böyleydi eşime sürprizi birazdan yapcam henüz bilmiyor. Tepkisini yazarim zaten bugün büyük ihale kazandılar agzi kulaklarında meleğim kismetiule geldi şükürler olsun. İnşallah sizlerinde hamis gorcem dua ediyorum hepinize bitanem
Cnm hediye kutusuna koydum babalar günü hediyen erken ama olsun dicem. Ole bakalimm
Canımm çok sevindim ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah. Vee yeni yaşın sana sağlıklı hayırlı bir bebiş getirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi