- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.161
Anam bu şansını zorluyomu bana mı öyle geliyo....bakıyom sende işine geleni alıyon gerisini bana dürtüyonbana gül dedi Paytipo sana dal hahahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam bu şansını zorluyomu bana mı öyle geliyo....bakıyom sende işine geleni alıyon gerisini bana dürtüyonbana gül dedi Paytipo sana dal hahahahahaha
Anam bu şansını zorluyomu bana mı öyle geliyo....bakıyom sende işine geleni alıyon gerisini bana dürtüyon
en az 3 tanede ben yolladım acaba ibildirimlerimi almıyo kız meyraaaaaBen yazdım ama sen bana cvp yazmadın
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
en az 3 tanede ben yolladım acaba ibildirimlerimi almıyo kız meyraaaaa
kız burdaysan cvp yazsana bende sana küstüm hiç cvp yazmıyon taaaaammmııısonra ugrarim artik
biz ikimizde ilk basta dusunmuyorduk yeni dugun yaptik acik toplanalim falan diyoduk ama bu kadar zor olacagini bilsem gercekten ilk gun baslardim..bn hep istedigimiz ilk ay tutar diye hesap ediyodum ama nasip degilmis..siz ne kadar suredir deniyorsunuz?
paytipo kız sen banamı verdin gülü hazalamı bu kız kendini çok önemsiyo hemen kaptı gülü dürttü dalı:)hahahahaahaaa ayyyyyyyyy sizi seviyorum ben yaaaaaa
dalı heralde sana dürtücem kendi üstüme alır mıyım hahahahhaa
bana gül dedi Paytipo sana dal hahahahahaha
Anam bu şansını zorluyomu bana mı öyle geliyo....bakıyom sende işine geleni alıyon gerisini bana dürtüyon
yok kız öle de şimdi anladım hazal kapak olsun sana taaammmııLeylosumus sinirli hazal aplam. Alingan olmus cansin diyom gulsun diyom bitanesin diyom eski topragi algiladi bitek:))))))))
cnm bizde de söylediğim gibi bn istemedim 10 aylık evliyiz 5.deneme sonucunu bekliyorz. bn öğretmnim bizim okulda bi byn var 30-32 yaşlarında yaşın geçiyo bebebk yap demişler öylesine denemiş şubatta hamile kaldı ama düştü 1 ay ara verdi yine denedi hemen olmuş şimdi 2 aylık hamileymiş. ama kız çok rahat gamsız birine benziyo yapıyo tutuyo yapıyo tutuyo anlamadm ki
Leylosumus sinirli hazal aplam. Alingan olmus cansin diyom gulsun diyom bitanesin diyom eski topragi algiladi bitek:))))))))
yok kız öle de şimdi anladım hazal kapak olsun sana taaammmıı
gitti gidiyorda mı var canım? Başka bir sıteyı mı dedın ?:26: çok sağol şidmdiden
kızlar kaplıca suyu da iyi geliyormuş ya hamile kalmayı kolaylaştıyormuş 10 gün önce biz de Afyona gittik 5 gün kaldık termal otelde.Bakalım faydası
olursa Afyon hatırası olur bebişimiz.
ya işte böyle satılırsın hahahahahaayyyyyt:) hadi ben kaçar yemek yapar koca gelir yoksa kapıya koyarvaayyyyy öyle mi oldu şimdi tamam
o üroloğa gidecek utanma tatlım araştır internetten sperm testi verecek 3 günlük cinsel perhiz sonrası ve tahlillerine bakacak doktor şu an çoğu erkekte varikosel diye bir rahatsızlık var ve günümüz gıda şartları elverişli spermleri çok etkiliyo kadın ne kadar uğraşırsa boş oluyo umarım böyle sııntıları yoktur doğru zamanda rabbim kucağımıza almayı nasip etsin....
benimde bat 9 haziran kocamın doğumgünü 7 haziran napsam ki
vaayyyyy öyle mi oldu şimdi tamam