- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.121
ya ben geldim dedim kimse cvp yszmadi
bak cnm mesela bu arkadaşı sana havale ettim gitti.....hosgeldin canım bende bu aydan umudumu yıtırenlerdenım, senın durum nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben geldim dedim kimse cvp yszmadi
bak cnm mesela bu arkadaşı sana havale ettim gitti.....hosgeldin canım bende bu aydan umudumu yıtırenlerdenım, senın durum nedir?
cnm topiğin aplasıyım zaten sende de olur:)ha bide hbinici var o da apla :)
peki aplalarim :beer:
bak şimdi dokundu bana bu laf eski toprak heeee kız hazal ne diyobu paytipo?
MeyrAaaAaaaaaaa naptin nasilzinya ben geldim dedim kimse cvp yszmadi
hazal şimdi tıkınmakla meşgul gelirse görürsün sen topitop musun paytipomusunHahaha aa onlar can onlar topikin gulu onlar:)
MeyrAaaAaaaaaaa naptin nasilzin
çoook açım yaaaa yemek yemek istiyorum... akşam olsunda eve gideyim istiyorum...
kız meyraaa asılsana şu işine yaaaaa:)))ya ben geldim dedim kimse cvp yszmadi
25 yasindayim 19 haziranda 26 olcam :) dort aydir bebs istiyoruz ama bu kadar zor olacagini bilsem valla ilk gunden baslardim bebs calismalarina :beer::):) dogum gunu hediyesi olur belki bebis ins vardir..ins.ins. ins. enerjiniz cok yuksek bu arada masallahhhhh :beer::)
bak cnm mesela bu arkadaşı sana havale ettim gitti.....
kız daha tıkınıyonmu sen doyamadın mübarek gelk şu topitopa aman paytipoya bişey de:)ben yemeğe gidiyorum canlar gelince devam ederis kaldığımız yerden
seni takip edicem umarım güzel hbrlerini alırız canım benim
inşallah canım benim
yavyum senin gibi karamsar arkadaşlara meyra bir zılgıt çekiyo sonra siz birden iyimserleşiyosunuz...meyra topiğin eli sopalısı ona göreacemılıgıme ver bende anlamadım gıttı :26:
anam halaylı napıyon kız:)Bende evime gitmek istiyorummm ama zaman geçmiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yavyum senin gibi karamsar arkadaşlara meyra bir zılgıt çekiyo sonra siz birden iyimserleşiyosunuz...meyra topiğin eli sopalısı ona göre
hazal şimdi tıkınmakla meşgul gelirse görürsün sen topitop musun paytipomusun
anam halaylı napıyon kız:)
offf offf yaramı deşme cnm benim durum vahim 15 yaşında bir oğlum var 2. gebeliğim dışgebelikti 2 yıl önce düşürdüm yumurtalığım tek eşimin morfolojisi düşük uğraşıyoz işte Allah başka dert vermesin inşallah hayırlı günlerde bebişinin haberlerinide alırsın ....yok peteğim hiç azarlarmıyım seni o işi meyra yapıyo:)hahha anladım bende daha bugun gelmiş hemen lafa karışmış azarı mı yıyorum dedım
Canım aslında çok umutsuz degılımdır zaten 1 aydır dusunuyoruz ılk denememızdı, belirtlilerim vardı son ana kadar hatta yerleşme kanaması yaşadım adeta, ardından şiddetli adet, kafam bı mılyon oldu
2. denemede olmazsa ramazan ayında zaten ımkansız gıbı bısey, nolucak bakalım rabbım kısmet etsın ınsallah bu yıl
Senın durumun ne acaba :26:
bitli gezmeye gitti kız uzun süre yok galiba:)Yesin aplam elleme bebisi doyuruyo o:) ya topitop dedinde aklima geldi bitli nerde ya
aplan valla kırmızılarla boğuşuyo bu ay sonuna yetiştirdim batı sırf sizin için .....dinlen peteğim yazık bize yav:)Napayım yaa kaç gündür halay çekiyoruz bu akşam kolumu bile kıpırdatmadan dinlenmenin hayalini kuruyorum :) sen nasılsın aplam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi