- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.141
Yesin aplam elleme bebisi doyuruyo o:) ya topitop dedinde aklima geldi bitli nerde ya
yerim kiz seniii boncuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesin aplam elleme bebisi doyuruyo o:) ya topitop dedinde aklima geldi bitli nerde ya
offf offf yaramı deşme cnm benim durum vahim 15 yaşında bir oğlum var 2. gebeliğim dışgebelikti 2 yıl önce düşürdüm yumurtalığım tek eşimin morfolojisi düşük uğraşıyoz işte Allah başka dert vermesin inşallah hayırlı günlerde bebişinin haberlerinide alırsın ....yok peteğim hiç azarlarmıyım seni o işi meyra yapıyo:)
oh be tek apla olarak yoruldum kızım önce şu topitop aman paytiponun hakkından gel sana havale:)))geldim uleyynnnn noluyo bakem bi sürü kulağımı çınlatmışsınız
oh be tek apla olarak yoruldum kızım önce şu topitop aman paytiponun hakkından gel sana havale:)))
sonra ugrarim artik
bitli gezmeye gitti kız uzun süre yok galiba:)
Haaaa ewet amazyaya mi ne gitmisti. Sende aplasin ya maasallah hicbiseyide unutmuyon:) cansin can :)
kızım bu iyi polis kötü polis (iyi apla kötü apla)numaralarını yemem ben banane kıy ona sabahtan benle uğraşıyo senlede bize ESKİ TOPRAK dedi taaaammmmııııkıısss ona kıyamam bennnn o ne yaparsa yapsın dokunmam ben
kızım bu iyi polis kötü polis (iyi apla kötü apla)numaralarını yemem ben banane kıy ona sabahtan benle uğraşıyo senlede bize ESKİ TOPRAK dedi taaaammmmıııı
valla bal gibi dedi yersen:))))kıss apla yı kabul ediom da eski toprak ne.... o öyle demek istememiştir aplası
kız bir sürü alıntı yaptık gelmedimisonra ugrarim artik
ayy cnm bnde yarın 26 olucm eşim hiç korunmak istemediydi olursa olsn ilk günden dediydi bn inat ettm olmaz öyle diye şimdi sn gibi düşünüyorm ne zormuş ya
oh be tek apla olarak yoruldum kızım önce şu topitop aman paytiponun hakkından gel sana havale:)))
kıısss ona kıyamam bennnn o ne yaparsa yapsın dokunmam ben
Ikiniz bir fidanin guller acan dalisiniz:)))
hıh hele şükür uyu sen uyu aman yemek ye tıkın senbi açıklama bekliyorum hemen
ya ben geldim dedim kimse cvp yszmadi
hıh hele şükür uyu sen uyu aman yemek ye tıkın sen