- 13 Şubat 2009
- 4.845
- 1.437
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.081
canım dayımın kızında da rahim tesliği vardı dr senin çocuğun zor olur demişti o ara hamile kaldı oğlu kocaman oldu 2 tane de kızı var 3 aylık oldu en küçüğü Rabbim ol desin yeter ki.Canım benimde rahim ters ama ilkinde oldu kendiliğinden dr da demişti sen nasıl hamile kaldın diye bende normal dedim :) ne bilim bu sefer başka dr a gitmiştim o da çevirt dedi ya tüpler açıksa çevirtmeye ne gerek var ki? o da filmde belli oluyor bakalım.150 ye iyiymiş nerde çektirdi acaba istanbulda mı canım?
Evet canım okula gidiyor mu seninki? benimki gitmiyor bu sene özel anaokuluna versem diyorum hiç sevmiyor okulu psikolojik olarak hep mutsuz oluyor kreşe gidince bende kıyamıyorum. İnşallah bu ay gelmiştir canım valla takınca acaba mı diyorum gidim kan verim diyorum vazgeçiyorum sonra. evde de hiç keyfim yok ya çok taktığımdan ya da ne bilim amannn ben olmasam da üzülmem artık bu ay nedeni çözmem lazım. İnşallah senden güzel haberler alırız bitanem Rabbim kızçene göndersin bi sağlıklı hayırlı kardeş inşallah...
gidiyor canım seviyor bence gitmeli 3 yaşından sonra çocuklar gitmeli mutlaka.Arkadaşın oğlu da kızımlar yaşıt okul fobisi var kaç kreş değişti gitmiyor istemiyorum diyor yırtıyor yüzünü.seneye muhakkak gimeli bakalım düzelecek mi senin oğlan da öyleyse zor canım Allah kolaylık versin.
Beyin ister istemez takılıyor var mı yok mu olmuyorsa neden olmuyor gibi Rabbim bir tane vermiş canım ikinci de olur elbet.
kızım diyorki anne seni üzmeyecem kardeşim gelsin istiyorum ya