- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #8.021
yaş kaç aşkım ne zamandır bebe istiyon bi anlatıver:)bundan sonra ayrilmak yok :beer::beer:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş kaç aşkım ne zamandır bebe istiyon bi anlatıver:)bundan sonra ayrilmak yok :beer::beer:
yaş kaç aşkım ne zamandır bebe istiyon bi anlatıver:)
ye cnm bal olsun yağ olsun bebişimize vitamin olsun.......yaptım da ben öyle 2 saatte bir acıkırım... şimdi de öğle paydosu geliyo az kaldı yarım saat kadar ama nasıl acıktım anlatamam.. bir de kahve içtim ya o tamamen hızlandırdı
yaş kaç aşkım ne zamandır bebe istiyon bi anlatıver:)
ye cnm bal olsun yağ olsun bebişimize vitamin olsun.......
hatırlıyonmu perihan ablada pencerede çekirdek çintlerdi kız ne güzel diziydi be nerde şimdi o güzel mahalle dizileri.......:2::2:meraklı melahat
Canım benim geçmiş olsun seni böyle üzgün görmek istemezdim Rabbim şifa versinn üzülmek yok canım
onu ben de yaşadım 4 aylık bebeğim öldü karnımda ne ağlamıştım eşimle her şeyde vardır bir hayır Rabbim kızımı sağlıklı verdi 5 yaşına geldi şimdi kardeşini bekliyoruz 4. ayımız inşaallah gelir bu ay
hatırlıyonmu perihan ablada pencerede çekirdek çintlerdi kız ne güzel diziydi be nerde şimdi o güzel mahalle dizileri.......:2::2:
vardır EVVELALLAH inşallah:)varmıdır ki leylacım yaaa
Boşver Cnm yağmuru ya git hadi merak ettim iyice
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adet oldum cnm ama haptanmıdır ne normalde 3 tam gelir 4 günü biterdi hala geliyo dün doktora gittim baktı herşey yolunda dedi rahim filmini diyer ay yapalımdedi prolaktin ve guvatır testi yaptı bugün sonuçlar çıkıyor ona göre ilaç vercek tedavi uygulucak cnm aradım az önce çıkmış doktora gösterecekler haktan hayırlısı inşallah iyi çıkar ama prolaktin yüksek çıkar bence çünkü ondan olmuyo galiba
İnşallah hamişsindir de bebişin acıkıyodur tatlım.Yiyorum yiyorum doymuyorum ya arkadaşlar bi an geliyor tüm agrilar gidiyor bi an geliyor kasiklarim adet olcakmisim gibi agriyo uyukluyorum doymuyorum noluyo anlamis degilim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet gülüm ve fazla duş alma inşallah vardır dr bana demişti ilk aylarda sık duşa girmeyin diye ay çok sevinirim vallahi emeklerin boşa gitmesin rabbim sesini duysun cnm allah gönlüne göre versin
aminn canım ağzından bal damlıyor Kız erkek fark etmez sağlıklı gelsin bebelerimizAllah hepimizin gönlüne göre versin aminnsaglıklı hamişler inşl cnm benim rabbim kimseye göstermesin inşlh bide paşa gibi erkek evlat verir rabbim sana
vardır EVVELALLAH inşallah:)
kız gebe kalıp kaçmayımı düşünüyon yoksa?hayırlısı inşalah Rabbim daha fazla bekletmez cümlemizi...
bak falcı teyzem ne yazmış kahve falıma : hanende her mevsim bahar havası var keyfiniz ve muhabbetiniz hiç eksik olmuyor. bir süredir merakla beklidiğin haber artık yolda hazırlıklı olman gerek... bavulunu hazırla yakında uzun ve keyifli bir yolculuk görünüyor
kız gebe kalıp kaçmayımı düşünüyon yoksa?
2009 şubat ayında kızıma hamile iken foruma üye oldum temmuz anneleri topiğinde öyle güzel muhabbetimiz oldu ki sonra dağıldık ama bazılarıyla face de görüşüyoruz.Bu Topikte neşeli bir topik inşaallah bebeklerimize kavuşur tatlı muhabbetler ederiz
evt biraz absurt oldu kabul ediyorum nereye kaçıyon benimkide laf ha ha daha çok oturman gerekiyosen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün.... nereye kaçıcam kız oğlan var iş var biyere gidemem