Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar hepınıze tesekkur ederım destegınız ıcın.. cmt gunu kan tahlılı yaptırıp sonucu 8.71 almıstım. rahım duwarında klınlık wardı sadece kese gorunmuyodu daha yenı demıstı bana doktor.cmt gunu benden kahwerengı sulu leke geldı benden. pazar gunu cok kotuydum enerjım cekılmıs gıbıydı cok yoruluyodum demek kı o zamanlarda dusuruyodum :'( ama gece acıktıgım ıcın uyanıyorum we wc ye gıdıyorum sıkısıyorum. demek kı bebek dusururken ınsan bu denlı mahfoluyo.

bugun testı tekrarlamamı ıstemıstı. bugun de 7.44 cıktı deger. hastanenın alt sınırı 5. bu deger artık yukseklmez dedı dıs gebelık dedı. kendılıgınden adet olursun dedı. parlodelı bıtırınce tekrar olctur dedı.

çok geçmiş olsun cnm :KK43:

kız nekadar şapşallaştım ben hazirandayım daha enfazla 29hazirandayım:)))):KK1::KK1::KK1::KK1:

oooo leylam hadi bu ay daha umur bitmedi yavrummmmm durmak yok yola devam o zaman topiğin hakkını ver bu ay incir kürü yap bence. eşine de keçiboynuzunu daya tamam mı akşam yesin einde suyunu için hergün bugünden başlıyorsun ona da tamam mı :KK4:

kızlar hepınıze tesekkur ederım destegınız ıcın.. cmt gunu kan tahlılı yaptırıp sonucu 8.71 almıstım. rahım duwarında klınlık wardı sadece kese gorunmuyodu daha yenı demıstı bana doktor.cmt gunu benden kahwerengı sulu leke geldı benden. pazar gunu cok kotuydum enerjım cekılmıs gıbıydı cok yoruluyodum demek kı o zamanlarda dusuruyodum :'( ama gece acıktıgım ıcın uyanıyorum we wc ye gıdıyorum sıkısıyorum. demek kı bebek dusururken ınsan bu denlı mahfoluyo.

bugun testı tekrarlamamı ıstemıstı. bugun de 7.44 cıktı deger. hastanenın alt sınırı 5. bu deger artık yukseklmez dedı dıs gebelık dedı. kendılıgınden adet olursun dedı. parlodelı bıtırınce tekrar olctur dedı.

Geçmiş olsun canım :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oooo leylam hadi bu ay daha umur bitmedi yavrummmmm durmak yok yola devam o zaman topiğin hakkını ver bu ay incir kürü yap bence. eşine de keçiboynuzunu daya tamam mı akşam yesin einde suyunu için hergün bugünden başlıyorsun ona da tamam mı :KK4:
tmm peteğim akşam içime doğmuş gibi keçiboynuzu aldırtmıştım tarifine bakim hemen başlıyom incir yemekten şeker hastası olacam korkuyom başka bişeymi denesem?

Black keçiboynuzu nasıl yapılması lazım ?

Bi batta benden 20 haziran eklermisiniz :) 24 yasindyim ilk bebek

Ekledim tatlım uğur getirsin inşallahhhh

Canım değer çok düşük benim kimyasal gebelikte böyleydi ve adet olur gibi düştü zaten.

Canım ader günümde düşük yaşadım ve adet sandım 1hafta çamur givi kanamam oldu üşüttüm die düşündüm 6güb sonra3gün temiz kaldım tekrar kanama başladı korktum doktora gitti m betam 97 çıktı adet değilmiş düşükmüş betam ilk kaçtı hiç bilmiom temiZkendikten 20gün sonrada adet oldum şimdi 3.günüm ama kimyasal deilse kese oluşması lazımdı canım dimi operasyon gerekirdi yani

Canım kendiliğinden düşmüş senin bebeğin bazen kürtaja gerek kalmadan kendi düşebiliyor. içerde parça kalmadıysa operasyona gerek yok.

Black keçiboynuzu nasıl yapılması lazım ?

Canım öncelikle eczaneden keçi boynuzu özü var ondan al 10 tl ve doğal. sabah akşam bir tatlı kaşığı içsin.

BRAHİM SARAÇOĞLU SPERM SAYISINI ARTIRAN BİTKİSEL KÜR
sperm sayısını artıran Kür:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.
Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome’un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.
Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyu kahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ HAZIRLANIŞI
Keçiboynuzu kürü: Yarım litre kadar su uygun bir tencerede kaynatılır. Su kaynamaya başlayınca içerisine 6-7 tane keçiboynuzu, küçük küçük kırılarak, ilave edilir. Daha sonra tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte 6 dakika kaynatılır. Keçiboynuzları kaynadıktan sonra ocak söndürülür. Sperm sayısı ve kalitesi arttırıcı kür 15 dakika demlenmesi amacıyla bekletilir. Bu 15 dakikalık süreç tamamlandıktan sonra suyun içindeki keçiboynuzu parçaları bir kaşık vasıtasıyla çıkarılır.

KULLANIMI
Bu kürün yarısı sabah aç karnına, diğer yarısı ise akşam yatmadan evvel içilir. 1 hafta boyunca aynen bu şekilde kullanıma devam edilir. 1 hafta tamamlandıktan sonra, 3 ay boyunca her akşam bu keçiboynuzu küründen 1 su bardağı kadar için. Daha sonraki aylarda ise aynı kürü zaman zaman uygulamanızda fayda vardır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu keçiboynuzu kürünün sperm sayısı arttırıcı, sperm kalitesi arttırıcı ve iktidarsızlığa karşı faydalı özelliklerinin olduğunu belirtmektedir.
Kaynak : www.saracoglu.at

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir: İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Nasıl Yapılır, Hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Canım öncelikle eczaneden keçi boynuzu özü var ondan al 10 tl ve doğal. sabah akşam bir tatlı kaşığı içsin.

BRAHİM SARAÇOĞLU SPERM SAYISINI ARTIRAN BİTKİSEL KÜR
sperm sayısını artıran Kür:

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, hareketli sperm sayısı düşüklüğü yaşayan erkeklerin hareketli sperm sayısını artırıcı etkisi olan keçiboynuzu kürünü önermekteyim. Keçiboynuzu (harnup) aktarlardan temin edilebilir.
Her ne kadar hareketli sperm sayısının yüksekliği yumurtanın döllenmesinde etkili ise de, spermde bulunan acrosome�un aktivitesinin de yüksek olması gerekli ve şarttır. Sperm sayısı yüksek olmasına rağmen acrosome aktivitesi düşük olan hareketli spermlerin yumurtayı döllenme ihtimali büyük oranda azalmaktadır. Bu durumda olan erkeklerin, beslenme programı ve destekleyici bitkisel kür ile acrosome aktivitesini yükseltmelerini önermekteyim. Bu bitkinin kullanım süresi yaklaşık 3 aydır. Bir kürlük miktar 3 ay kullanılır ve yaklaşık 50 g dır.
Pazardan veya aktarlardan satın alınacak keçiboynuzlarının koyu kahve ve siyaha yakın renkte olanların tercih edilmesi gerekir. Açık kahve renkli olanları satın almayınız.
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ HAZIRLANIŞI
Keçiboynuzu kürü: Yarım litre kadar su uygun bir tencerede kaynatılır. Su kaynamaya başlayınca içerisine 6-7 tane keçiboynuzu, küçük küçük kırılarak, ilave edilir. Daha sonra tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte 6 dakika kaynatılır. Keçiboynuzları kaynadıktan sonra ocak söndürülür. Sperm sayısı ve kalitesi arttırıcı kür 15 dakika demlenmesi amacıyla bekletilir. Bu 15 dakikalık süreç tamamlandıktan sonra suyun içindeki keçiboynuzu parçaları bir kaşık vasıtasıyla çıkarılır.

KULLANIMI
Bu kürün yarısı sabah aç karnına, diğer yarısı ise akşam yatmadan evvel içilir. 1 hafta boyunca aynen bu şekilde kullanıma devam edilir. 1 hafta tamamlandıktan sonra, 3 ay boyunca her akşam bu keçiboynuzu küründen 1 su bardağı kadar için. Daha sonraki aylarda ise aynı kürü zaman zaman uygulamanızda fayda vardır.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu keçiboynuzu kürünün sperm sayısı arttırıcı, sperm kalitesi arttırıcı ve iktidarsızlığa karşı faydalı özelliklerinin olduğunu belirtmektedir.
Kaynak : www.saracoglu.at

:) ;* öpüldünnnn

Canım değer çok düşük benim kimyasal gebelikte böyleydi ve adet olur gibi düştü zaten.

Canım kendiliğinden düşmüş senin bebeğin bazen kürtaja gerek kalmadan kendi düşebiliyor. içerde parça kalmadıysa operasyona gerek yok.

Çok geçmiş olsun canım kimyasal gebelik senin de aynısını yaşayan burda çok arkadaşı mız var bemde dahil bu çok olağan bir durum muş senden kaynaklanan bişi deil veee hamile kalabilio sun bu güzel bişi iyi yönlerinden bak rabbim tekrar yaşatmasın umutlanıp hüsranı tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım kimyasal gebelik senin de aynısını yaşayan burda çok arkadaşı mız var bemde dahil bu çok olağan bir durum muş senden kaynaklanan bişi deil veee hamile kalabilio sun bu güzel bişi iyi yönlerinden bak rabbim tekrar yaşatmasın umutlanıp hüsranı tekrar geçmiş olsun

Amin canım tabi ki her kadın yaşarmış fakat adetle atıldığı için farketmezmiş. Kısmetten öte geçilmezmiş. Rabbim sağlıklı eblatlarımız tez vakit göndersin inşallahhhhh

daha sonra hamıle kaldın mı pekı ?

daha sonra hamıle kaldın mı pekı ?

kimyasaldan beri hala olmadı tatlım bir mantar oldum sonra tsh yuksektı bu ay mantarda yok tedavı gördüm tsh de dustu bakalım bu aydan umutluyum olmazsa artık hsg çektircem ve hormon testlerımı yaptırcam ve eşime de baktırcaz. Herşey kısmet canım ya bugun bel ağrım çok arada kasıklarım ıncecıkkk batıyo o kadar. Herşeyin hayurlısı. Kuzenim 1 yl oldu kimyasal geçirdi olmadı hala. hiçbir sorun yokken olmuyor işin ilginci sebepsiz infertilite var onda da tüp olacak.

X