Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

üstünde özü yazıyor canım ayy nasıl güzel tadı var niye yemiyo ki kapatsın burnunu 2 sn lik iş beeee

Midem kalkıyo yutamıyorum diyor. Üzüm pekmezinide yer hersabah tayinli tayinli ama keçinoynuzuna gelince ı ıh yutamıyorum diyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Midem kalkıyo yutamıyorum diyor. Üzüm pekmezinide yer hersabah tayinli tayinli ama keçinoynuzuna gelince ı ıh yutamıyorum diyor.

pekmezini hiç yemedim ama bu varya canım hafif tatlı kokmuyorda çok güzel sen boşver onu yedir kıııı darıl bişeyler yap yesin bak nasıl farkını görcek kendi yiycek :)))

pekmezini hiç yemedim ama bu varya canım hafif tatlı kokmuyorda çok güzel sen boşver onu yedir kıııı darıl bişeyler yap yesin bak nasıl farkını görcek kendi yiycek :)))

:) tamam öyle yapayım. Sende mi yedim yoksa anlatırken bile bi sevinçlisin. Allah bozmasın keyfini.

$10407073_645915722158332_5370266597078909925_n.jpg

kızlar dün test yapmışdım bugünde ilk idrarla yine yaptım böle çıktı sizde var mı bişey ya yarın doktor kontrlm var heyecanlıyım bugün hiç uyuyamadım ztn :emir_bebek:

:) tamam öyle yapayım. Sende mi yedim yoksa anlatırken bile bi sevinçlisin. Allah bozmasın keyfini.

yedim bende tadı çok güzel kız erkeklere özel değil ki ben tatlı krizlerimi keçi boynuzu kemirerek atlatıyorum işte kuru incir kaysı ohhh çikolatada neymiş yiynce midem kalkıyor resmen bana dokunuyor anlayacağın :) ama keçiboynuzu özü 3 gün içinde kendini gösterdi doğal ilaç yaaa

Eki Görüntüle 1140729

kızlar dün test yapmışdım bugünde ilk idrarla yine yaptım böle çıktı sizde var mı bişey ya yarın doktor kontrlm var heyecanlıyım bugün hiç uyuyamadım ztn :emir_bebek:

Canım gözün aydın. Silik çizgiyi ben görüyorum. Hamilesin işte.

Adetime 6 gün var kızlar hiçbir belirti yok göğüs ağrısı hariç oda yumurtlama dan sonra baslayip adete kadar devam ediyor zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adetime 6 gün var kızlar hiçbir belirti yok göğüs ağrısı hariç oda yumurtlama dan sonra baslayip adete kadar devam ediyor zaten

Belirtilere takılma canım herkeste farklı. Hatta aynı kadının farklı geneliklerinde bile farklı oluyor

Belirtilere takılma canım herkeste farklı. Hatta aynı kadının farklı geneliklerinde bile farklı oluyor

Benim düşükle sonuclanan bir gebeligim oldu onu öğrenmeden 1hafta önceden kasiklarima kramp giriyodu sanki o olmayinca yokmus gibi geliyo heray hüsrana ugramak insanı cok uzuyo :KK43:

o millete gıcık oluyorum :))
Canım bu keçiboynuzu kürü soğuk mu içiliyor sıcak mı?
bugün artık temizlenip Meryem suresine de nasipse başlıyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun canım. Benim bir köpeğim var dün kalmasın diye köpeğe 2 tabak mantı yedirdim, gece ağlıyo hayvan. bi uyandım ki çiş yapmış.. O saatte ev temizledim falan ama köpeği boğacaktım valla evi kirletti diye. Allahım bir köpeğe bile sabredemediğimi görüyor, çocuğu versem bu kulum kafayı yer mi diyor acaba...

insanın çocuğuna karşı ayrı bi sabrı ve merhameti oluyo...kimse tehamül edemezken onun yaptıkları sana cilve gibi gelir...sabrını verceek olanda Rabbim....ama tatlım sen nasıl hayvan besliyorsun.ben ilk düşüğümde doktor bana bi test uyguladı hayvan besledinmi dedi yok dedim test herhangi bir zaman diliminde kedi veya köpeklerden bulaşıp vücuda yerleşen bir mikrobu araştırmak içinmiş ismini unuttum hatırlayınca yazarım.benim sonuç temiz çıktı çünki korkarım hiç sevemem bile sende dikkatli ol...hamile kalıncada uzaklaştır...zaten zavallı köpeçik papucu dama atılırrr :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

cocuk istiyodur benim esimde istiyo ondan heveslendi bu kürlere haplara.insallah üzülmezler.onlar daha cok takıyolar aslında bizden daha cok:KK14:

aynen kuzum daha cok takıyorlar cunku etrafındakı arkadsları fln cocuk muhabbetı yapınca daha kotu oluyorlar bız de bu durum ıcın cok uzuluruz ama onlar gururda yapıyorlar erkekler sonucta daha cok hırslanıyorlar oyuzden.Allah ım herkese her ısteyene nasıp etsın Rabbımmm

X