Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar ya evleniyorlar şak iki ay sonra hamileymiş diye duyuyorum nasıl oluyo o iş yahuuuuu:emir_bebek::emir_bebek::84::84::84::84:

benim annemle babam da temmuzda evlenmisler agustosta annem bana hamile kalmis :KK16:
valla sorcam ama anneme cocuk istedigimizi henüz söylemedim o yüzden soramiyom :KK1:
annem her gün sorar bunaltir beni valla, olsun öyle söylicem :)

ALANYADA güzel canım bizde uludağ var ara ara gidiyoruz bide benim ailem bursanın köylerindendi dağın içinde köy yazlarıda oraya gideriz botanikpark misi cumalıkızık mudanya bursada yer çok canım ama giderek burada siteler arttı halada artmaya devam ediyo:KK22::KK22:

Ben üniversiteyi bursada okudum harika bir şehir....aaaahhh bursammm çok özledim seni :KK43:(

Kizlar bi doktor bna 4 cmlik kist var demisti çikolata kisti.adet goremiyordum kurtaj olduktan sonra kisacasi ilaclar kullandim vs o arada bide sogan kuru uyguladim adet oldum kendi doktoruma gittigimde kist feln yoktu adetle gitmistr dedi ultrason kagidima bakip a evet kist varms fln demedi tamm kistler gecici olabilio ama çikolata kisti ole diilmis.o gittigim doktor cok incelemisti alttan muayenede yumurtaliklara fln bakti bya iceri soktu hatta canim yandi.ama kendi doktorumda alttan muayene ederken ole canm yanmiyo.cok iyi bi doktor kisti gormedimi acaba diyorum anlamadim ama yumurtaliklarin cok iyi calisiyo dedi olsa görür yani hmde 4 cm.neyse tam yumurtalama zamanlarimda gittim ilişki gunleri verdi sonra gel dedi yumurtan catlamis iliski oldu dimi dedi evt dedim agrin varmi dedi yok dedim.ama iki uc gundur sol kasigimda batma var bazen gogus sikisirya ole gibi ara ara gelio kasiklarim agridi bugunde biraz acaba diyorum kistmi yoksa bebekmi??? Uuuffffff beklemek cok kötü:KK43:(

Önce doktor negatif dedi başımdan aşağı kaynar sular indi şimdide kırmızılar bende çok üzgünüm tatlımmm.birbirimize destek olcaz burda üzülme mmevlam me eylerse güzel eyler nasipp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım sağlıklı sıhhatli gelsinler inş :)

Canım inşallah sende adet olursun ama bişi dicem yaaa çamur gibi akıntım normal mi ki ya kötü bişi düşünmek istemiyorum temizlenmemin ardından 20 gün geçti geldi ilk düşük gününden sayarsam 42gün falan normal mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim 1 ay boyunca geldi ama dediğin gibi çamur gibi geliyordu birde aralıksız geldi bende şükür ben adet oldum ve bu ay yumurta takibindeyim....bazı insanlarda 40 45 gün normal diyorlar

arkadaslar ben normalde 28 gunde bir regli olan biriyim 32 gun gecmis urumda gozukuyor adetim ama normal adet gunumde bugun eger test alsam cikar mi cok mwrak ediyorum cvp lutfn ?

cok bunaldim .evliligimizi iyice cocuk oyuncagi yapti.biktim srtik.usandim iyice

meyracım biz her ne kadar sana böle yap şöle yap desekte eşini en iyi sen tanırsın kuzum tartışma her ailede oluyor ben bile bazen ayyy hiç tanımamışım seni diyebiliyorum eşime boşanmak öyle kolay değil bebişim ama kızgınlıkla sölemiştir sölememesi gerek tabi ki al karşına güzelce tartışmadan öyle konuş inş barışırsınız her şeyin başı güven kuzum ama bizim kocalarımızda dörtdörtlük değil bunu unutma tatlım hödük kocalaaarrrr ::)))

arkadaslar ben normalde 28 gunde bir regli olan biriyim 32 gun gecmis urumda gozukuyor adetim ama normal adet gunumde bugun eger test alsam cikar mi cok mwrak ediyorum cvp lutfn ?

büyük ihtimalle çıkar canım çıkmasada üzülme adet gelmeyene kadar umut vardır çakişşş :)

Kızcelerrr keçi boynuzu özünü mutlaka sabah akşam bir tatlı kaşığı yedirin kocalara farkı görün ahahaaaa

Günaydın. Kasık ağrılarım hala ara ara devam ederekten batımın üzerinden bugünüde sayarsak tam 7 gün geçti ama hala adet olmadım. Hamile değilim barı adet olsaydımda yeni bir döngüye başlasaydım. Neden böyle oluyor. :KK43:

Günaydın canım. Keçi boynuzu özü dediğin pekmezi mi. Pekmezini yemedi benim herif :KK43:

canım bende şimdi netten baktım şöle diyor pekmezden farkı kaynatılmamasıymış belli bir dereceyi 60 geçmiyomuş pekmez kaynatılıyor sanırım bu kaynatılmıyor fark bu bide altta viegradan daha üstün güce sahip diyor hakkettende öyle yedirin bol bol doğal işte :)))

canım bende şimdi netten baktım şöle diyor pekmezden farkı kaynatılmamasıymış belli bir dereceyi 60 geçmiyomuş pekmez kaynatılıyor sanırım bu kaynatılmıyor fark bu bide altta viegradan daha üstün güce sahip diyor hakkettende öyle yedirin bol bol doğal işte :)))

Aktardan mı alıyoruz bunu. İkna edebilirsem alayım.

X