Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz :) malesef ben ii değilim iyi haberlerle gelmedim batım bugün dün test yaptım ama negatif çıktı :KK43: ama hala adet olmadım ve hiç olacak gibi de değilim belirti hala yok. karnım belim ağrıyo sadece biliosunuz o belirtiler hem hamileliğin hem adetin belirtileri. bu ay ben geç yumrtladım adetimin 20. günü doktora gittim yumrtan vardemişti ondan mı adetim gecikti acaba ayrıca troid hastasıyım tiroidmi adetimi engelliyo bilemedim. normalde batımdan iki üç gün öncesinden akıntılarım başlardı ve ben adetimin geciktiğini hiç bilmem erken olur geç olmazdı ne yapcam bilemedim yardım edin

Cnm korunmaya biraktigimda oldu o zmn bu KDr bilmezdim yumurtlama bilmem ne ztn adette takip etmezdim. Simdi 9 ay bu ayda olmazsa 10 ay bitecek. Bu ay olmazsa rahim filmi cektirmem lazim. Dr 6 ayda istedi ama ben hadi 12 ay geçsin istedim ama sanirim bu ay cektircem. Allah büyük cnm ama inan olsun anlarsin bir tanede olsa kardeş istiyor çok Esim çok istiyor. Belki ben onlar kdr çok istekli değilim. Eşime kalsa Dr olmaz desin hemen tüp bile yapalim der. Hakkimizda hayirlisi inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğrudur hayatım ya banada doktor rahim filmi istedi ama yaptırma falan dediler çok acıyo falan benim eşimde çok istiyor anlatamam adet olunca saka yapıyosun demi falan diyo :KK19:

Yok ya sanmıyorum adet belirtilerim başladı zaten. ..
Iki gune gelir kirmizilar...
Bi de ben ovulasyon testi pozitif oldugunda ertesi gun ve ondan sonraki gunu degerlendirmistim...
Acaba pozitif gordugum gun ve ertesi gunu mu degerlendirsem bu ay?

Canim adetin bitince iki günde bir yap bence o günlere takilma belli adetine 8 gunnkala mesela bi yumurtan olacak onda döllenme olacak. O yüzden iki günde bir mutlaka ama adete kadar asla durmak yok..
YA afedersin hayatımda böle ığrenç sümük gibi:KK1::KK1::26::26:

Canim o zmn yumurtluyon değerlendirme ayaklar tavana.

hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz :) malesef ben ii değilim iyi haberlerle gelmedim batım bugün dün test yaptım ama negatif çıktı :KK43: ama hala adet olmadım ve hiç olacak gibi de değilim belirti hala yok. karnım belim ağrıyo sadece biliosunuz o belirtiler hem hamileliğin hem adetin belirtileri. bu ay ben geç yumrtladım adetimin 20. günü doktora gittim yumrtan vardemişti ondan mı adetim gecikti acaba ayrıca troid hastasıyım tiroidmi adetimi engelliyo bilemedim. normalde batımdan iki üç gün öncesinden akıntılarım başlardı ve ben adetimin geciktiğini hiç bilmem erken olur geç olmazdı ne yapcam bilemedim yardım edin

Cnm bi arkadasim hamile kaldiginda hic bi belirtisi yoktu agri bile yoktu ne sik WC te gitmek hiçbirşey. Ve hamileliği de çok rahat geçti doğuma KDE. İnşallah hamilesindir ve hamile liginde ayni geçer. Safransarida hatirlarsan adet günü testi negatiftir adetten 8 gün sonra cikti. Adetin 20. Günü yumurtladiysan ve dollendiyse su anda cikmamasi normal. Döllenmeden 10 gün sonra kanda cikar idrarda kiminde 12 gün sonra kiminde 20 gün sonra cikar. 5 haftalıkken idrarda silik cikti benim mesela. Sabirla bekle canimm

doğrudur hayatım ya banada doktor rahim filmi istedi ama yaptırma falan dediler çok acıyo falan benim eşimde çok istiyor anlatamam adet olunca saka yapıyosun demi falan diyo :KK19:

Kuzen gcn ay çektirdi İst da valla hic acimadi dedi 5 dk da bitti dedi 340 TL ama rahat cekiyorlarmis oraya cektircem ben. İyi bir yere cektirirsen cnm biraz pahali olur ama acisi olmaz. Ben silinti yapmiuorum ya narkozda alman gerek yok acisa bile onlar için herşeye deger.

Kızlar vajınamın ıcı duvarı kalınlasmıs gıbı ve balon gıbı sısmıs yumusak darlasmıs ıyıce.. Bune demek pek cvp veren olmadı bılen varmı ne ıhtımaller var gebelık olablırmı? Yumurtlama günlerımdeyım. Bat 15 Hazıran. Mantar enfeksıyon gıbı bır rahatsızlıgım yok şükür

aynen canım bugün adetin 14 günü bugün çok önemliymiş gecen haydar dümen dedi 14 günü mutlaka ilişkiye girin ve ayaklar havada bi saat durun en geç üçaya olur falan gerçi bi senedir olmuyo ama:KK1::KK1::KK1:

Ya benim kasiktan ziyade iki kasigimin ortasi agriyo inceden inceden

Ya benim kasiktan ziyade iki kasigimin ortasi agriyo inceden inceden

Ya benim yumurtlama gününden beri agrilarim devam ediyordu ilk iki uç gün belin kesildi ikiye sanki sonra kasiklarim batmaya başladı az az. Bi ortasi bi sağ bi sol karisik.
İnşallah hamissindir cnm sende

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm bi arkadasim hamile kaldiginda hic bi belirtisi yoktu agri bile yoktu ne sik WC te gitmek hiçbirşey. Ve hamileliği de çok rahat geçti doğuma KDE. İnşallah hamilesindir ve hamile liginde ayni geçer. Safransarida hatirlarsan adet günü testi negatiftir adetten 8 gün sonra cikti. Adetin 20. Günü yumurtladiysan ve dollendiyse su anda cikmamasi normal. Döllenmeden 10 gün sonra kanda cikar idrarda kiminde 12 gün sonra kiminde 20 gün sonra cikar. 5 haftalıkken idrarda silik cikti benim mesela. Sabirla bekle canimm

cnm bnm ilk gebeliğimdede birgün kala yapmıştı ve dediğin gibi silik çıkmıştı şuan tamamen negatif :KK43: salı tiroidim için kan vercem salıya kadar olmazsa bişey kandan baktırırım artık saol cnm

sabırla adetinin 10 gün geçmesini bekle derim..varsa bile kimyasal olursa üzülürsün en az bir hafta sabretmen net sonuç için önemli.hemde geç yumurtlama olmuş doğal olarak kana bhcg geçmeside daha uzun sürede olcaktır yani geç döllenmede olabilir.

Canim adetin bitince iki günde bir yap bence o günlere takilma belli adetine 8 gunnkala mesela bi yumurtan olacak onda döllenme olacak. O yüzden iki günde bir mutlaka ama adete kadar asla durmak yok..

Yumurtlama olduktan sonra gun asiri iliskiye girmenin gereği var mi? (Yumurtlamadan sonraki bi kaç gün hariç)
Ben 17sinde yumurtladim.
Iliski gunleri 15-17-18-20 sonra biraktim 3-4 gunde bir oldu...

Kuzen gcn ay çektirdi İst da valla hic acimadi dedi 5 dk da bitti dedi 340 TL ama rahat cekiyorlarmis oraya cektircem ben. İyi bir yere cektirirsen cnm biraz pahali olur ama acisi olmaz. Ben silinti yapmiuorum ya narkozda alman gerek yok acisa bile onlar için herşeye deger.

aynen canım bu ayda olmazsa zaten bende ne gerekiyorsa yaptırcam yeterki meleklerimiz gelsin yaaaa geçen eşim annemler falan var kalabalık muhabbet çocuk isimlerinden açıldı biz kızımız olursa NİSANUR koymak istiyorduk eşimde dedi bizimkinin adı neydi diye sizinki dedi herkez güldüler ALLAH SÖLETTİ DİYE ama yazık çok utandı:26::26:

cnm bnm ilk gebeliğimdede birgün kala yapmıştı ve dediğin gibi silik çıkmıştı şuan tamamen negatif :KK43: salı tiroidim için kan vercem salıya kadar olmazsa bişey kandan baktırırım artık saol cnm

Cnm benimde troit 19 ilaç kullanıyorum ama adetim duzenlidir. Troite bağlama bence. Sen yine de bekle canim.

Ya benim yumurtlama gününden beri agrilarim devam ediyordu ilk iki uç gün belin kesildi ikiye sanki sonra kasiklarim batmaya başladı az az. Bi ortasi bi sağ bi sol karisik.
İnşallah hamissindir cnm sende

Benim sağ kasigimda sanki yildirimlar cakiyodu sonra kesildi bugünde orta kisimda bi agri var rahim mi var orda

X