Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

yok canım bu genel anestezi ile vajinadan girip perdeyi alıyolar histereskopi yapılacak bana.hsg de anestezisiz oldum evet oda agrıyo ama dayanılmıycak kadar degil canım.hsg den sonraki 6 ay hamiş kalma ihtimali artıyormus insallah sende hsg den sonra kavusursun bebegine canım.sagol canım amin cümlemize canım

yok canım hani dedin ya pkolularada laparoskopi yapılıyo diye onun için sordum. evet doktorumda 3 ay bekleyelim dedi şuanda sadece şeker ilacı kullanıyorum kaliteli yumurta için ve folbio kullanıyorum. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda mercimeklerimiz gelsin :KK16:

hmmm hayırlısı olsunn bnm hormon smear karından vajinal muayene hepsi yapıldı tsh tirode bağlı hormonum brazck yüksek çok küçük dozda ilaç verdi doktorum günlük susam kadar ilacın yarsnı içiyorum o derece tiroidimde sorun yok denecek kadar az :-) bişeyi merak ettim saskınlıktan doktora soramadım bu progesteron testini ne kadara yapıolar bu yumurta takibi ne kadara patlıyo kimi 300 tlden bahsediyo kimi her gütmende veriosun diyo çünkü sık sık çağrıyomuş ???

Yok cnm okadarda deyil dr sorsaydın keşke ben ücret vermediyim için bilmiyorum cnm nekadar oldunu müşterim olduğu için

benim 3 ay takip edildi canım sonuçta olmadı ve bıraktım doktorumu değiştirdim. daha iyi olduğuna inandığım doktora başladım oda ilk hsg istedi yaptırdım çarşamba ve 3 ay bekliycez rahim filminden sonra gebelik oluşabiliyomuş olmazsada devam edeceğim diğer tedavi yöntemleriyle

hmmm anladımm ne zMandr istiyosunuzz ?

benım doktorum benım kovmustu oda ayrı bır delııı:):) bebek dusunmeden once kontrole gıttım herseye baktırmak ıcın smear testı kan tahlılı falan yaptı rahım fılmı ıstedıgımde 4 aydır denıyorsun ne ısın var bekle bır bakalım dedı. 1 yıl olsun ozamana kadar deneyın dedı.ılacta vermedı folık asıt al dedı yolladı:):) gıtsek bır ayrı gotmesek bır ayrı doktorlarada

canım haklısın sende sorun varmı sorun varsa sende yada esinde tedaviye baslıyolar.bana beklemeye gerek yok dedi gittiğim hepsi

haklısınn valla doğru söze ne hacett :-) adetime 2 hafta kaldı suan yumurtlama dönemimdeyim bu ayda hamilelik olmazsa sperm testine gidicez bun u esimle konusmustuk eğer spermde bişey çkarsa işde o zaman yumurta takibi mi ne yapılcaksa bir an önce yaparız bu durumda beklemem. çok saol fikrin için çok tşk ederimm

Rica ederim tatlim ama senin iyiligin icin soyluyorum.bir adet donemi daha umutlanipta sonra yikilma diye soyluyorum.esinle konus yarin hemen gitsin yarin versin bi tahlil.sonra temiz ciktginda tahlil en azindan kafan rahat beklersin bat i.diyelim ki esinde bi sorun var.iste o zaman o her ay husranla sonuzlclanan aylarina yazigin gelir .niye daha once gitmemisiz dersin.

Rica ederim tatlim ama senin iyiligin icin soyluyorum.bir adet donemi daha umutlanipta sonra yikilma diye soyluyorum.esinle konus yarin hemen gitsin yarin versin bi tahlil.sonra temiz ciktginda tahlil en azindan kafan rahat beklersin bat i.diyelim ki esinde bi sorun var.iste o zaman o her ay husranla sonuzlclanan aylarina yazigin gelir .niye daha once gitmemisiz dersin.

cok haklısınn valla... Bunu tekrar gündeme getireyimm :-)

içimi bir nebzede olsa rahatlattınız fikir veren herkese çok tşk ediyorum çok mutlu oldum Allh hepimizin gönlüne göre versin inş. Aminn.

canım haklısın sende sorun varmı sorun varsa sende yada esinde tedaviye baslıyolar.bana beklemeye gerek yok dedi gittiğim hepsi

tahlıller smear testı ultrason yumurtalık falan baktı temız dedı hersey.esım ıcın randevu alacaktım suan alma esını strese sokma 2 3 ay daha deneyın olmazsa gelın demıstı.4 aydır denıyoruz dıye bırde rahım fılmı cektırmedı. ama sonucta ınsan herseye baktırıp ıcının rahat etmesını ıstıyor. bende soyle bır karar almıstım 6. aya kadar deneyım hamıle kalmazsam (ıns ozamana kadar kalırım umudum hazıranda)tekrar gıdıcem esımde muayane olacak rahım fılmı cektırıcem. ıns gerek kalmadan hepımız herbırımız hamıs oluruz o guzel duyguyu yasarız

yok canım hani dedin ya pkolularada laparoskopi yapılıyo diye onun için sordum. evet doktorumda 3 ay bekleyelim dedi şuanda sadece şeker ilacı kullanıyorum kaliteli yumurta için ve folbio kullanıyorum. hepimizin hakkında hayırlısı inşallah tez zamanda mercimeklerimiz gelsin :KK16:

canım inofolic i tavsiye ederim pkolulara özel bir ilaç hamiş kalan cok oldu onunla hafif pkolulara cok faydalı.bende suan onu içiyorum.glifor içiyorum bide.laparoskopi yumurtalıkları deliyolar canım buda gebe kalmayı kolaylastırıyor.insallahcanım

aldım canım ama sadece pharmatonu aldım l arginine surup pahalıydı biraz alamadım onu zinko da 30 civarı bişeydi..simdi keci boynuzu özü yediriyom bide bu hapı içiyor.bide o gün aktarcıdan for men diye balenin bi habını aldım bitkisel bide onu içsin bu hap bitince.yoksada o 3 lüyü alırım gülüm sagolasın

Şifa olur inşallah gülüm inşallah hiç bişeye gerek kalmaz hamiş oluruz bende sordurdum evet biraz pahalı cnm

aynen canım bencede beklemesin.benim esiminde ileri hızı %3 cıktı.doktor elle muayene etti solda varikosel var dedi,gebe kalmanı engeller dedi.amelyat dedi.bi doktora daha görünecek.siz naptınız peki canım amelyat oldumu esin.bide amelyat olmazsa ilerliyomus varikosel ondan beklemek cok istemiyoruz 2ay sonra olacz insallah

Tatlim esimdede varikosel vsrdi ama biz once ilac sorduk doktora.oda uc aylik onerdi ama ne fayda.kontrole gitgimizde deger daha da dusmustu .resmen uc aymiz cope gitmisti.hemen keciboynuzu pekmezine baslattim esimi ve yemin ederim bir ay icinde hamileydim.hatta burdan arastirmistim pekmezide.biz ameliyata sicsk bskmadik cunku iyilesme sureci cok uzunmus ve garanti degilmis diye bicak altina yatmadik.simdi gene devam pekmeze.bundan sonrasi kismet

tahlıller smear testı ultrason yumurtalık falan baktı temız dedı hersey.esım ıcın randevu alacaktım suan alma esını strese sokma 2 3 ay daha deneyın olmazsa gelın demıstı.4 aydır denıyoruz dıye bırde rahım fılmı cektırmedı. ama sonucta ınsan herseye baktırıp ıcının rahat etmesını ıstıyor. bende soyle bır karar almıstım 6. aya kadar deneyım hamıle kalmazsam (ıns ozamana kadar kalırım umudum hazıranda)tekrar gıdıcem esımde muayane olacak rahım fılmı cektırıcem. ıns gerek kalmadan hepımız herbırımız hamıs oluruz o guzel duyguyu yasarız

canım sorun olmaması cok güzel.ozaman kürler dene canım kendinede , esinede keci boynuzu pekmezi yada özü yedir derim.insallah canım bende 6 ay olmus oluyo 2 ay sonra ozaman amelyatımızı olacagız.insallah gerek kalmaz canım hamiş kalırsın insallah.siz kac aylık evlisiniz canım

canım inofolic i tavsiye ederim pkolulara özel bir ilaç hamiş kalan cok oldu onunla hafif pkolulara cok faydalı.bende suan onu içiyorum.glifor içiyorum bide.laparoskopi yumurtalıkları deliyolar canım buda gebe kalmayı kolaylastırıyor.insallahcanım

dur bakalım canım folbio bitsinde eğer gerekirse soylediğini deniyeyim bende bir. doktorum tüp bebeğe kadar gidebirliriz dedi biraz çatlak ama diğer gittiğm doktordan çok daha iyi oyaladı durdu beni:KK47:

içimi bir nebzede olsa rahatlattınız fikir veren herkese çok tşk ediyorum çok mutlu oldum Allh hepimizin gönlüne göre versin inş. Aminn.

Amin haystim amin.bak unutma.kimseyi.onemseme onemsediklerin bebrkleri kucagina slir sizde kocanla daha dun dugunlerinde gobek attiklarinizin bebeklerine uzaktan bakarsiniz .isinize bakin tedavinize bakin siz .gerekirse sen dugune gitmezdin esin gider.salla deger verme.bu soyledillerimi sana annen bile soylememistir kiz.hadi bakem soz dinle

Tatlim esimdede varikosel vsrdi ama biz once ilac sorduk doktora.oda uc aylik onerdi ama ne fayda.kontrole gitgimizde deger daha da dusmustu .resmen uc aymiz cope gitmisti.hemen keciboynuzu pekmezine baslattim esimi ve yemin ederim bir ay icinde hamileydim.hatta burdan arastirmistim pekmezide.biz ameliyata sicsk bskmadik cunku iyilesme sureci cok uzunmus ve garanti degilmis diye bicak altina yatmadik.simdi gene devam pekmeze.bundan sonrasi kismet

canım bende karasız kaldım amelyat olmadan hamiş kalan oranı azmıs.hangi ilacı kullandınız bu 3 ayda.bizim doktor ilaç falanda vermedi direkt amelyta dedi.bende keci boynuzu özü yediriyorum aksamları 2 ser kasık.insallah yine hamiş kalırsın canım cakısır otu kürünüde deneyin derim gülüm.bide o gün aktardan hap aldım for men die balenin.onu kullandırcam önümüzdeki ayda

X