Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba su an için anladığım kadariyla acelen yok sadece sorun olup olmadığını anlamak istemissin. O yüzden bekle hormonlarinla oynanacak sonucta.

bncede canım bn sadece bi sorun görünüyosa icabına bakalım diye hani hamile kalmamda bi sorun var mı endokrin tiroidim kontrol altnda düşük dozda ilaç kullanıorum dedim ilacımı da gösterdm tsh ın obir sorunum yok gibi bişey yani. bnde hormon yapılmasndan yana değilm ollması gerekenden çok az yüksek ilacın dozu düşük dedi hiç içmesen bile olur yinede endokrin doktoruna gitmeyi ihmal etme dedi

ablamda korunmasız 9 ayın sonunda hamile kalmıs..

kızlar bn özel doktorun kontrndeyim hormon testlerimi smear testlerimi yaptrdım karnmdan ve vajinal muayene oldum ilk kez doktora gitmedim hormonlarmda tsh azıcık yüksek ve çok küçük mg ile tiroid ilacı kullanıorum önemsenmecek kadar yükseklikte yani. bunun haricinde smear hormon temiz kist filan yok asıl konuya gelelim bugün smear sonucmu almaya gittim doktora 6 aydır bebek istedgmi olmadgnı söledim hamile kalmama engel bişey var mı dedim hayır yok dedi bu arada 9.5 aylık evliyim aralıktan beri korunmuyorum...

doktorum istersen hamile kalma sürecni hızlandıralım pazartesi gel progesteron testi alalım yumurta takibne baslayalım adetinin ikinci günü gel dedi...

şimdi bn cevremde ablama yengeme filan anlattım bunun için acele etme özel doktorlar para için senin zaafını kullanırlar daha erken bekle diyolar bnmde smdiden tedavye baslamak braz cabuk geliyo erken gibi. siz ne dersiniz bu duruma napmalıyım ? 6 aydır olmuyo bunlar için erken deil mi ?

Cnm benim bu hormonları bende yaptırdım kan testi gibi ssk danda yaptırıyorsun bunda paniklicek bişey yok cnm sadece yüksek hormonun varsa tedavi ilaç vercek ben ikinci hamileligimi hormon testi yaptırdım süt hormonum yüksek çıkmıştı mesela ilaç verdi o ay hamile kaldım düşük oldu ama yinede onun engelini kaldırmıstık o ay mesela bende gidecem pazartesi progestan testine içini ferah tut hangisi içinden geliyosa o yola git gülüm

haklısında canım bnm kistim yok hormonlarm temzz tiroide bağlı tsh ta çok küçük bir sorun var smear temiz rahmim temiz yumurtalıklarn sağlam diyo pco filan da yok ramazan geldi ramazann hemen peşi düğünümüz varr bn çok strese griyorum 5 aydır felaket stres altndaydm bu ay saldm kendmi derkenn doktor bunu dedi bn gide gele stres topuna dönerimm ağustosa kadar bekliyimm 6 ay çokta uzun bir süe deil diye düşünüyorum

bendede hipotroit var canım o ilaçla halloluyor.canım sorunun yoksa kürleri dene canım mutlaka fayda edecegini düsünüyorum...insallah cabucak kavusursun bebişine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ben git testlerini güzelce yaptır derim canım erken tedavi iyidir:))

Son düzenleme:
canım ben perde için amelyat olacagım insallah perdeyi alacaklar.evet laporoskopide yapıyolar pkoluları canım:KK53::KK53::KK53:

hımmmm nasıl birşeyki o hsg gibimi anestezi ilemi yapılıyo ben çarşamba hsg yaptırdım lokal canımdan can gitti :KK53: alah sifa versin bu arada canım ameliyatlarınızı eşinle sorunsuz atlatırsınız inşallah

Cnm benim bu hormonları bende yaptırdım kan testi gibi ssk danda yaptırıyorsun bunda paniklicek bişey yok cnm sadece yüksek hormonun varsa tedavi ilaç vercek ben ikinci hamileligimi hormon testi yaptırdım süt hormonum yüksek çıkmıştı mesela ilaç verdi o ay hamile kaldım düşük oldu ama yinede onun engelini kaldırmıstık o ay mesela bende gidecem pazartesi progestan testine içini ferah tut hangisi içinden geliyosa o yola git gülüm

hmmm hayırlısı olsunn bnm hormon smear karından vajinal muayene hepsi yapıldı tsh tirode bağlı hormonum brazck yüksek çok küçük dozda ilaç verdi doktorum günlük susam kadar ilacın yarsnı içiyorum o derece tiroidimde sorun yok denecek kadar az :-) bişeyi merak ettim saskınlıktan doktora soramadım bu progesteron testini ne kadara yapıolar bu yumurta takibi ne kadara patlıyo kimi 300 tlden bahsediyo kimi her gütmende veriosun diyo çünkü sık sık çağrıyomuş ???

yok hayır yaptırmadıkk. bu ayda hamile kalmazsam sperm testi yapalım diyorum tamam diyo Allah için itiraz etmiyo adam :KK1: :KK1: :KK1:

Hic bekleme.bizde ilk evlendgimizde deniyoz deniyoz olmuyo.biz kadinlar once kendimizdemi bi sorun var diye dusunuruz ya.ayni senin gibi gittim doktora.hersey temiz.esimden test istediler ve sperm sayisinda sorun yok tu ama sperm hareketleri sifirdi.cok uzulmustu.destek oldum ve keciboynuzu pekmezi sayesinde ucuzlerime hamile kaldim.hemde dogal yolla.ama ikisi rahimde ve biri sol tupumdeydi.ikizler dustu doktorlar ucuncu tupun cok sakincali biyerinde oldgu icin ameliyat edemediler.cunku ettikleri takdirde %80 rahmimi almalari soz konusuydu.kemoterapiye girdim ve ucuncu bebegimide kemoterapiyle yaktilar.simdi sen yok kaynimin dugunu yok sehir disi yolculugu derken sakin bi delilik yapipta bekleme.yarindan tezi yok esine bi urologtan randevu al ve icabina bak.kendin icin yasa kimse icin degil.TECRUBE KONUSTU ONA GORE .benden soylemesi .tabi genede siz bilirsiniz.kaynin esinle sana uydurmadi dugun zamanini oyle degilmi.kaldi ki sizin bu denli cok onemli bi konunuzu ons uydurmanizin luzumu yok.dugunune giderdin.sen daha hamile kslmadan yeni eltin gecer karsina hamileyim der.esinde sende kahrolursun.yoluna bak tatlim.kimseden kimseye fayda yok.hatta bir gozunu kapat diger gozunun bile kapali olan gozune faydasi yok .

bendede hipotroit var canım o ilaçla halloluyor.canım sorunun yoksa kürleri dene canım mutlaka fayda edecegini düsünüyorum...insallah cabucak kavusursun bebişine:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ben git testlerini güzelce yaptır derim canım erken tedavi iyidir:))

saol canım tşk ederim fikrini söyledgn için bn iki ay kadar filan daha bekliyim su incir havuç kürünü mü yapam yaw. soğan kürünü yapmıstım bu incir havuç kürü yumurta çatlamasını sağlıyomuş ?

canım öyle düsünme ben 4 aylık evliyim ve tedavime erken basladım yani bende sorun vardı olmayacagını tahmin ediyordum pko var bende.ama iyiki tedavime erken baslamısım zaten bekarkende doktora gidiyodum onlarda cocuk için bekleme diolardı bide yasımda 29 beklemek istemiyorum.hsg cekildim ve rahmimde perde cıktı prde düşüge yada erken doguma neden olyomus.esimde spermiyogram yaptırdı ve varikosel cıktı sperm hızı düsük doktor bu degrle asılamada olmaz dedi.ben simdi kürler yapıyorum ama 2 ay sonra 2 mizde amelyat olacagız.sende gec kalma bence.ayrıca doktorlar tedavi ediyolar canım hiç öyle para yeme durumu falan düsünme ben kac doktora gittim durumunu anlatınca ona göre tedavi ediyolar canım

Kuzum muhteşem üçlü ile hamile kaldım diye bi paylaşım var ordada siperm azlığı dolayısıyla içmiş iki çocuğu olmuş yaz hemen çıkıyo zaten vitamin ilaçları eşin ilaç icerse dene bence

hmmm hayırlısı olsunn bnm hormon smear karından vajinal muayene hepsi yapıldı tsh tirode bağlı hormonum brazck yüksek çok küçük dozda ilaç verdi doktorum günlük susam kadar ilacın yarsnı içiyorum o derece tiroidimde sorun yok denecek kadar az :-) bişeyi merak ettim saskınlıktan doktora soramadım bu progesteron testini ne kadara yapıolar bu yumurta takibi ne kadara patlıyo kimi 300 tlden bahsediyo kimi her gütmende veriosun diyo çünkü sık sık çağrıyomuş ???

o kadarda değil canım ama hastaneden hastaneye değişir sanırım ben progesteronu 57 ye yaptırmıştım sanırım. yumurta takibi içinse aylık 150 tl gidiyodu

hımmmm nasıl birşeyki o hsg gibimi anestezi ilemi yapılıyo ben çarşamba hsg yaptırdım lokal canımdan can gitti :KK53: alah sifa versin bu arada canım ameliyatlarınızı eşinle sorunsuz atlatırsınız inşallah

yok canım bu genel anestezi ile vajinadan girip perdeyi alıyolar histereskopi yapılacak bana.hsg de anestezisiz oldum evet oda agrıyo ama dayanılmıycak kadar degil canım.hsg den sonraki 6 ay hamiş kalma ihtimali artıyormus insallah sende hsg den sonra kavusursun bebegine canım.sagol canım amin cümlemize canım

Hic bekleme.bizde ilk evlendgimizde deniyoz deniyoz olmuyo.biz kadinlar once kendimizdemi bi sorun var diye dusunuruz ya.ayni senin gibi gittim doktora.hersey temiz.esimden test istediler ve sperm sayisinda sorun yok tu ama sperm hareketleri sifirdi.cok uzulmustu.destek oldum ve keciboynuzu pekmezi sayesinde ucuzlerime hamile kaldim.hemde dogal yolla.ama ikisi rahimde ve biri sol tupumdeydi.ikizler dustu doktorlar ucuncu tupun cok sakincali biyerinde oldgu icin ameliyat edemediler.cunku ettikleri takdirde %80 rahmimi almalari soz konusuydu.kemoterapiye girdim ve ucuncu bebegimide kemoterapiyle yaktilar.simdi sen yok kaynimin dugunu yok sehir disi yolculugu derken sakin bi delilik yapipta bekleme.yarindan tezi yok esine bi urologtan randevu al ve icabina bak.kendin icin yasa kimse icin degil.TECRUBE KONUSTU ONA GORE .benden soylemesi .tabi genede siz bilirsiniz.kaynin esinle sana uydurmadi dugun zamanini oyle degilmi.kaldi ki sizin bu denli cok onemli bi konunuzu ons uydurmanizin luzumu yok.dugunune giderdin.sen daha hamile kslmadan yeni eltin gecer karsina hamileyim der.esinde sende kahrolursun.yoluna bak tatlim.kimseden kimseye fayda yok.hatta bir gozunu kapat diger gozunun bile kapali olan gozune faydasi yok .

haklısınn valla doğru söze ne hacett :-) adetime 2 hafta kaldı suan yumurtlama dönemimdeyim bu ayda hamilelik olmazsa sperm testine gidicez bun u esimle konusmustuk eğer spermde bişey çkarsa işde o zaman yumurta takibi mi ne yapılcaksa bir an önce yaparız bu durumda beklemem. çok saol fikrin için çok tşk ederimm

o kadarda değil canım ama hastaneden hastaneye değişir sanırım ben progesteronu 57 ye yaptırmıştım sanırım. yumurta takibi içinse aylık 150 tl gidiyodu

hmmmm anladım bu yumurta takibi bir aylık mı iki aylık mı ne kadar süre takip ediyolar ?

aynen canım bencede beklemesin.benim esiminde ileri hızı %3 cıktı.doktor elle muayene etti solda varikosel var dedi,gebe kalmanı engeller dedi.amelyat dedi.bi doktora daha görünecek.siz naptınız peki canım amelyat oldumu esin.bide amelyat olmazsa ilerliyomus varikosel ondan beklemek cok istemiyoruz 2ay sonra olacz insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

kızlar bn özel doktorun kontrndeyim hormon testlerimi smear testlerimi yaptrdım karnmdan ve vajinal muayene oldum ilk kez doktora gitmedim hormonlarmda tsh azıcık yüksek ve çok küçük mg ile tiroid ilacı kullanıorum önemsenmecek kadar yükseklikte yani. bunun haricinde smear hormon temiz kist filan yok asıl konuya gelelim bugün smear sonucmu almaya gittim doktora 6 aydır bebek istedgmi olmadgnı söledim hamile kalmama engel bişey var mı dedim hayır yok dedi bu arada 9.5 aylık evliyim aralıktan beri korunmuyorum...

doktorum istersen hamile kalma sürecni hızlandıralım pazartesi gel progesteron testi alalım yumurta takibne baslayalım adetinin ikinci günü gel dedi...

şimdi bn cevremde ablama yengeme filan anlattım bunun için acele etme özel doktorlar para için senin zaafını kullanırlar daha erken bekle diyolar bnmde smdiden tedavye baslamak braz cabuk geliyo erken gibi. siz ne dersiniz bu duruma napmalıyım ? 6 aydır olmuyo bunlar için erken deil mi ?

hmmmm anladım bu yumurta takibi bir aylık mı iki aylık mı ne kadar süre takip ediyolar ?

benim 3 ay takip edildi canım sonuçta olmadı ve bıraktım doktorumu değiştirdim. daha iyi olduğuna inandığım doktora başladım oda ilk hsg istedi yaptırdım çarşamba ve 3 ay bekliycez rahim filminden sonra gebelik oluşabiliyomuş olmazsada devam edeceğim diğer tedavi yöntemleriyle

Canım karar senin tabi ama brn olsam başka doktora da görünürdüm. Özelde her türlü doktor oluyor malesef başka doktorda aynı şeyi derse o zaman daha net karar verirsin. Benim doktorum test yapmayı bile istemiyor 1 yıl dolmadan ama her doktor farklı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım doktorum benım kovmustu oda ayrı bır delııı:):) bebek dusunmeden once kontrole gıttım herseye baktırmak ıcın smear testı kan tahlılı falan yaptı rahım fılmı ıstedıgımde 4 aydır denıyorsun ne ısın var bekle bır bakalım dedı. 1 yıl olsun ozamana kadar deneyın dedı.ılacta vermedı folık asıt al dedı yolladı:):) gıtsek bır ayrı gotmesek bır ayrı doktorlarada

Kuzum muhteşem üçlü ile hamile kaldım diye bi paylaşım var ordada siperm azlığı dolayısıyla içmiş iki çocuğu olmuş yaz hemen çıkıyo zaten vitamin ilaçları eşin ilaç icerse dene bence

aldım canım ama sadece pharmatonu aldım l arginine surup pahalıydı biraz alamadım onu zinko da 30 civarı bişeydi..simdi keci boynuzu özü yediriyom bide bu hapı içiyor.bide o gün aktarcıdan for men diye balenin bi habını aldım bitkisel bide onu içsin bu hap bitince.yoksada o 3 lüyü alırım gülüm sagolasın

Canım senin satın ne zamandı bende testten şüpheleniyorum bozuk mudur nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar testlerın ustunde son kullanım tarıhı yazıyor oraya bır bakın gecmısmı. eger dogruysa yumurtlamanız daha gec olacak olabılır cunku doktor bana her kadın her ay aynı gun yumurtlamaz bu tarıhler degısebılır demıstı

Yok cnm okadarda deyil dr sorsaydın keşke ben ücret vermediyim için bilmiyorum cnm nekadar oldunu müşterim olduğu için

X