Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Batin kacti canim 27 mayismi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar çifte alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum kusura bakmayın. Benim bat 27 mayıstı 3. 4 gün geçti ben midem bulanınca (ki benm hayatım boyunca nadirdir bu durum) bi gariplik var ben de dedim günümde geçince akşam idrar testi yaptım evde silik çıktı eşime söyledim o da sabırsıZ gece 12 de kan testi yaptırmaya gittik işte sonuç böyle şimdi naapmam gerkiyo kese ne zman görülür kalp atışı ne zman duyulur hepsini yine burlardan yazarak öğrencem çünkü çok bilgisizim bu konularda beta değerinide yine buralardan bakarak anladım :)
Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda cümlesinr nasip etsin bizlerede sağlıklı doğumlar versin

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
3 kere enbiye suresi 87 88

Kızlar birde nolur ilişkiye girmeden bu ayeti giyinikken okyun nolur 3 kere ben rabbime sonsuz inanıyorum her şey O nun izni ve inayeti dahilinde...

merhaba bende aranıza katılmak istedim. 2 yıllık evliyim sol overim 9 yıl önce alındı 28 yaşındayım. evliliğim boyunca hiç korunmadık 3 ay klomen kullandım polikistik overim. doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum ilk etapta rahim filmi çektirdi çarşamba günü. önümüzdeki 3 ay herhangi bir tedavi vermiyorum rahim filmi sonrası 3 ay içinde gebelik oluşabiliyo dedi. şuanda şeker ilacı kullanıorum yumurta kalitem artsın diye ve folbio.doktorum herşeye hazırlıklı ol dedi iğneli tedavi ile devam edecek aşılama ve tüp bebekle devam.allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. batım 20 haziran.

Kızlar çifte alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum kusura bakmayın. Benim bat 27 mayıstı 3. 4 gün geçti ben midem bulanınca (ki benm hayatım boyunca nadirdir bu durum) bi gariplik var ben de dedim günümde geçince akşam idrar testi yaptım evde silik çıktı eşime söyledim o da sabırsıZ gece 12 de kan testi yaptırmaya gittik işte sonuç böyle şimdi naapmam gerkiyo kese ne zman görülür kalp atışı ne zman duyulur hepsini yine burlardan yazarak öğrencem çünkü çok bilgisizim bu konularda beta değerinide yine buralardan bakarak anladım :)
Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda cümlesinr nasip etsin bizlerede sağlıklı doğumlar versin

Ben dusuk yaptim cnm o hamileligimde daha gunum gelmeden bir gun once idrarda ikinci cizgi silik cikmisti bizde gece gittik hmn hamilesin ama 28 günlük feln dedi bi aylık ti nerdeyse kese olusck once dedi oncekeseyi bekledik 6.haftaya yakin gördük sanirim sonrada bebegi bekledik 7 haftayi gecmisti kalp atisini duymustuk iste bu yüzden erkn ogrenmk cok kötü hep bekliosun bi daha kalirsam kesin beklicm diorum ama sabirsizim adetten bi gun once yine bakicam:KK66:)

Ben dusuk yaptim cnm o hamileligimde daha gunum gelmeden bir gun once idrarda ikinci cizgi silik cikmisti bizde gece gittik hmn hamilesin ama 28 günlük feln dedi bi aylık ti nerdeyse kese olusck once dedi oncekeseyi bekledik 6.haftaya yakin gördük sanirim sonrada bebegi bekledik 7 haftayi gecmisti kalp atisini duymustuk iste bu yüzden erkn ogrenmk cok kötü hep bekliosun bi daha kalirsam kesin beklicm diorum ama sabirsizim adetten bi gun once yine bakicam:KK66:)

Kelebek her şey Allahtan bakalım görelim mevlam neyler nylerse güzel eyler

amin canım inş. sağlıklı olsunda varsın geç gelsinler. ben bi acıyı daha kaldıramam. eşimede diyorum zaten bu sefer öyle bişey olursa bebekle ben de ölürüm diye:KK5::KK5::KK5:

Canım öyle deme Allah sınamasın ama sakın öyle büyük sözler söyleme. Olumlu düşünelim :) Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah ama tabi yakın olsun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ya bugün yarın yumurtlama günün bekliyorum ama benim içimden ilişki gelmiyor sanki korkuyor muyum kimyasal gebelikten sonra :/ bana heyecan yapıcı tarifler lazım

Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak

Çok sevindim Rabbim önce saglikli bir hamilelik gecirtsin.sonra da kucagina almayi nasip etsin.hamilelerin duasi kabul olur bize de dua et canim.bu arada adim gulnur:p:p:p:p:p:KK66:

Kızlar kuzucuklar caaaanım anne adayları 😊 öncelikle hepinize günaydın😊 sorum olacaktı folik asit adeti geciktirebilir mi ? Adetim çok yaklaştı normalde 10 gün önceden fln başlardı göğüslerim sızlamaya ama hiç bir belirti yok karnımda sürekli bi şişkinlik.. Hamileliğin en belirgin belirtisi göğüsler diye biliyorum ama benim göğüslerde bi hareket yok 😞😞😞 umutlanmıştım ne güzel 😞😞😞

Canim geçmiş olsun.sakin üzülme ya geç donemde kaybin olsaydi benim gibi 24.haftada kaybim oldu.allah beterinden korusun

cnm sana arkadaslık ıstegı gonderdım bıde konu acmak ıstedıgınde nasıl yapıorsun hakkını helal et:21::21::21::21:
hakkım helal hoş olsun cnm arkadaşlık isteğini bilgisayarı şimdi açtım kabul ettim cnm konu açmaya gelince bu sayfanın içide mi konu açmak istiyorsun yoksa formdamı .....

Kızlar kuzucuklar caaaanım anne adayları 😊 öncelikle hepinize günaydın😊 sorum olacaktı folik asit adeti geciktirebilir mi ? Adetim çok yaklaştı normalde 10 gün önceden fln başlardı göğüslerim sızlamaya ama hiç bir belirti yok karnımda sürekli bi şişkinlik.. Hamileliğin en belirgin belirtisi göğüsler diye biliyorum ama benim göğüslerde bi hareket yok 😞😞😞 umutlanmıştım ne güzel 😞😞😞

Canım ben hamile kaldığımda da göğüslerimde hiç bir belirti olmamıştı. Şişlik ve sık idrara çıkma vardı

Canım ben hamile kaldığımda da göğüslerimde hiç bir belirti olmamıştı. Şişlik ve sık idrara çıkma vardı

Evet idrara sık çıkıyorum ama su çok içiyorum ondan diye düşünüyorum umutlancam ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. Hayırlısı diyelim o zaman.. Allahım nasip eder de hamiş olursam ilk buraya yazıcam zaten 😊😊😊

Çok sevindim Rabbim önce saglikli bir hamilelik gecirtsin.sonra da kucagina almayi nasip etsin.hamilelerin duasi kabul olur bize de dua et canim.bu arada adim gulnur:p:p:p:p:p:KK66:

İnşallah edicem gülnurcum rabbim herkese nasip etsin ve muvaffak eylesin girdiğimiz bu yolda

iyi akşamlar bende umudu hazirana kalanlardanımmm :KK14::KK14: benie ekler misinzzz batım 7 haziran...inş bekletmez bu bebişlerde gelirlerr ...

Beninde umudum haziran ayindaa . Gecen ay bi düsük yaptim hamile oldugumu bile bilmiyordum cuma gunu ogrendim pazartesi tekrar test yapilip dosyam acılacakti pazar gunu gitti melegim :KK43:

güzel bir topik olmuş ellerinize sağlık listeye benide alırmısınız bat 21 haziran :KK49::KK49::KK49::KK52::KK52:

Kızlar ddayanamadım kalktık gelsik bu saatte hastaneye kan tahliline 1 saat sonra hayırlısıyla alıcaz inş sonuçları

Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak

merhaba bende aranıza katılmak istedim. 2 yıllık evliyim sol overim 9 yıl önce alındı 28 yaşındayım. evliliğim boyunca hiç korunmadık 3 ay klomen kullandım polikistik overim. doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum ilk etapta rahim filmi çektirdi çarşamba günü. önümüzdeki 3 ay herhangi bir tedavi vermiyorum rahim filmi sonrası 3 ay içinde gebelik oluşabiliyo dedi. şuanda şeker ilacı kullanıorum yumurta kalitem artsın diye ve folbio.doktorum herşeye hazırlıklı ol dedi iğneli tedavi ile devam edecek aşılama ve tüp bebekle devam.allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. batım 20 haziran.

Yeni katilanlara hosgeldiniz ; hamis olanlara hayirli olsun ; diger topikcanlara da hayirli sabahlar diliyorum

X