Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Simdide diyoki isyeri banka kartlari icin bankays basvuruda bulunuyo.guya isyerine soylemis cikinca haber verceklermis sonrada bankadan gidip alcakmis.ben simdi nasil bi yol izleyeyim.inan iki tasin arasinda kalmis gibiyim.boyle insandan babami olur kocami yaaa.offf

mrb. cnm kart atmde kalınca kart sahibi kimliği gösterip alıo. Öle bişey olamaz. İş yeriyle hiç alakalı bi durum değil.

Kızlar kimse cevap vermemiş gormediniz mi yazdıklarımı:KK43: idrar testinde 2.cizgi seffaf bi biçimde beliren var mı daha önce hiç başıma gelmemişti benim bebek olsa rengi olurdu diye düşünüyorum ama aklıma takıldı

senin bu konuda yapacağın bişey yok maalesef kart ona ait sonuçta eğer o istemezse hiç öğrenemezsin tatlım :KK43:( ama sana bişey desem kız bu kocaların hepsinde bişeyler var çok durma üstüne iyi bir ceza ver konuşma mesela ona deki sen benden gizliyosun bana iyi örnek oluıyosun de bende senin gibi yapacağım hiç bişey paylaşmayacğm de

Dimi ya dur birde boyle deneyeyim.ayyy canim benim yaaa sok sagol.seni sormadin hic kusura bakma sende durum ne ne zamzndir gorumedin burda

Kızlar kimse cevap vermemiş gormediniz mi yazdıklarımı:KK43: idrar testinde 2.cizgi seffaf bi biçimde beliren var mı daha önce hiç başıma gelmemişti benim bebek olsa rengi olurdu diye düşünüyorum ama aklıma takıldı

Bence olabilirsiniz resim yükleyebilir misin.hamileliğin erken döneminde acik pembe olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim.dun oyleydi kan verdim 0.1 negatif bosver aldanma :KK43:(((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin bu konuda yapacağın bişey yok maalesef kart ona ait sonuçta eğer o istemezse hiç öğrenemezsin tatlım :KK43:( ama sana bişey desem kız bu kocaların hepsinde bişeyler var çok durma üstüne iyi bir ceza ver konuşma mesela ona deki sen benden gizliyosun bana iyi örnek oluıyosun de bende senin gibi yapacağım hiç bişey paylaşmayacğm de

noluyo kızlar sorun ne:KK15::KK15:

Coook dogru soyluyosun.Rabbim gunah yazmasin israf ama goruyo.cok.sagol canim ilgilendgin icin

bak canım ben ev taşıyacağım die kızıma çocuk odası almadım 7 yaş çocuk beşiğinde yatıyor düşün benim zırtoooo kocam para yok dedi sonra baktımm huuuu görümceme yolladı koppekkk :))) ben ne yaptım bi sürü internetten alış veriş yaptım 1000 liraya yakındı bak emin ol bende çok tutumluyum hamileydim delirdim benim kızımı düşünmüyor gidiyo paraları bacısına yediriyo ohhhhh sefam olsuuunnn şimdi tırstı eminim yine yolluyo ama duyarım elbette kaz gibi yolarım bu sefer :)))) çok durma üstüne kendilerini bir şey sanıyolar kııııııı ye iç aldır keyfine bak huuuuu :))))

canım gebeliktestlerinde 2.cıktı silik çıktıysa büyük ihtimal gebesin

ahhh bacım sen bilmiyosun dimi dur ben ben anlatam sana :)))) dedikoducu karılar gibi bu meyranın kocası varyaaa küpekkk :)))) maaşını saklıyomuş ne kadar aldığını sölemiyomuş bende dedim alışverişe götür yol ayollll :)))))

hmmsss ya neden saklıyoki acaba gereksiz harcamamı yapıyomuşşş erkek milleti işte klasikk

Atm karti yutmadi verdi ama bloke.bu durumda bence bankadan ya yenidini yada bloke yi actirma talebinde bulunmasi gerekmezmi

yada sana şöyle bi yol daha gösterebilirim cnm. Ben internet bankacılığı kullanıyorum bankaya gitmeden bütün ödeme fatura havale işlemlerini falan yapıyorum. sor internet bankacılığı varsa yaptığı her işlemi görebilirsin kart olmadan da maaş ne kadar yatmış nereye ne ödeme yapmış?

Dimi ya dur birde boyle deneyeyim.ayyy canim benim yaaa sok sagol.seni sormadin hic kusura bakma sende durum ne ne zamzndir gorumedin burda

ne demek her zaman şaka bir yana da kuzum üzme kendini değmez yeminle bende ne olsun işte adet olmayı bekliyorum inş hamileyimdir batımıda tahmini söylüyorum adet olsamda razıyım yeter ki rabbim sağlıklı evlat versin bana sizlerde inş

bak canım ben ev taşıyacağım die kızıma çocuk odası almadım 7 yaş çocuk beşiğinde yatıyor düşün benim zırtoooo kocam para yok dedi sonra baktımm huuuu görümceme yolladı koppekkk :))) ben ne yaptım bi sürü internetten alış veriş yaptım 1000 liraya yakındı bak emin ol bende çok tutumluyum hamileydim delirdim benim kızımı düşünmüyor gidiyo paraları bacısına yediriyo ohhhhh sefam olsuuunnn şimdi tırstı eminim yine yolluyo ama duyarım elbette kaz gibi yolarım bu sefer :)))) çok durma üstüne kendilerini bir şey sanıyolar kııııııı ye iç aldır keyfine bak huuuuu :))))

Ayy varya terapho gibi geldin inan ohhh be icimi actin.Allah bin kere razi olsun senden.annemde senin gibi soyledi.dusunsenize annem faturalarimdan tutun mtfagima kadar cok.destek olur.ama esimin bu durumunu duyunca elini cekti.ona yedirecegime sana veririm parasini anlamiyo insanliktan dedi.annemde ssnin gibi dusunur hep.cooooooooooooooooooooooooooooookkkkk sagol

Adet gecikmesine birisi bebek tutunmaya çalışıyor. Sonraki aylar daha kolay tutunur yazmisti birileri.

Benimde hamile olmadan önceki 2. De gecikme olmuştu 15 gün. Iğneyle hasta olabilmistim. Insan sonraki ay soğan kuru yaptım zamanında adet oldum ve o'ndan sonraki ay tuttu çok şükür. Seninde öyle olur inşallah.

Anam sen hamılemızın canım cok sevındım allah saglıcakla kucagına almayı nasıi etsın:KK16:ıns bebegın sana ugurlu gelır gonlunden gecen yerede yerleşir memur olursun:KK16:

Arkadaslar benımde adet günüm 1 hazıran fakat ben yarın dayanamayıp özel hastaneye gıdıcem galıba..kan testı yaparlar dımı haftasonu?

yada sana şöyle bi yol daha gösterebilirim cnm. Ben internet bankacılığı kullanıyorum bankaya gitmeden bütün ödeme fatura havale işlemlerini falan yapıyorum. sor internet bankacılığı varsa yaptığı her işlemi görebilirsin kart olmadan da maaş ne kadar yatmış nereye ne ödeme yapmış?

Canim o banka kartinin uzerinde yazan no.lari alirsam guvenli bir bicimde atmden islem yaparsabilirmiyim

Ayy varya terapho gibi geldin inan ohhh be icimi actin.Allah bin kere razi olsun senden.annemde senin gibi soyledi.dusunsenize annem faturalarimdan tutun mtfagima kadar cok.destek olur.ama esimin bu durumunu duyunca elini cekti.ona yedirecegime sana veririm parasini anlamiyo insanliktan dedi.annemde ssnin gibi dusunur hep.cooooooooooooooooooooooooooooookkkkk sagol

ayyy kız vermesin tabi ellerinden öperim annenin canım benim ne demek her zaman sana versin paraları tabi ki ona vermesin zırnık bilem

X