- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.261
hahahaha yaza ınce zayıf gırelım der gıbı :)
aynen :) batım ıcın sabırsızlanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha yaza ınce zayıf gırelım der gıbı :)
Tatlim saklamasi icin bir sebebi warmi.. üzerine git bakalim biraz anlarsın zaten yalan söyleyip söylemedigini.. cok can sıkıcı bi durum
samsung Galaxy s3mini
Evet bat geçti mi ?
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazınolmadim derilmiştir.
Rabbim bize dayanma gücü versin... inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah bu ay olur da susarlar eşimi de üzmem...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya aslinda soyle oldu kizlar ben 9gun oncw iliskiye grdm iliskiden 2gun snra adet olmam gerekiyodu ama olmadim halada olamadim kac gundr adet olacakmisim gbi belim kasiklarim agriyo yok olamadm 2gndurde mide bulantiai hide gozlerm karariyo anlamadm gtti hamile kalma ihtimalim varmi acaba yoksa neden geckti cnku hwp duzenlidir adetim
teeee manyak karıya bakk :)))) ben olsam hemen koşardım hemen laboratuvara hayrına bi test yap beeee derdim :)))) yap tabi ki kızım doğmasını mı bekliyosun dr a gidersin sonra :)))
kızlar hamilelik testte adet tarihinden en erken kaç gün önce görülebilir?
Tatlim sali guni yaptirdim zaten bsy cikmadi haftaya tekrar bakariz dedi doktor bnde sabeedemiyrm haftaya kadarrr smdi cikmazmiki yaaa idrarda cikmiyp
Rabbim bize dayanma gücü versin... inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah bu ay olur da susarlar eşimi de üzmem...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya aslinda soyle oldu kizlar ben 9gun oncw iliskiye grdm iliskiden 2gun snra adet olmam gerekiyodu ama olmadim halada olamadim kac gundr adet olacakmisim gbi belim kasiklarim agriyo yok olamadm 2gndurde mide bulantiai hide gozlerm karariyo anlamadm gtti hamile kalma ihtimalim varmi acaba yoksa neden geckti cnku hwp duzenlidir adetim
kızlar hamilelik testte adet tarihinden en erken kaç gün önce görülebilir?
çok pardon bebişnaz :)) bu salı yaptırdıysan değerin kaçtı canımcım ????
boşver güzelim ya takma istemiyoruz de para biriktiriyoruz eşim istemiyo de
Hayırlısı olsun tatlım benimde kanda begatif çıktı adetime 3 gün var ama olsa çıkardı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende bir daha iste kartını hatta beraber dışarı çıktığınızda 15 ine denk getir götür bankamatiğe baktırt eğer bahane ediyorsa bilki yalan sölüyordur ahh bu kocalar ahh takma sen eninde sonunda öğrenirsin sonrada ağzını caaaaarrrrttt diye yırtarsın taam :)))
1.20 cikti canm
niye saklayacak anasına vs veriyosa çakişşş
Canim kartin sifresini yanlid doyledi.girdim yanlid dedi atm.aradim tekrar ayni dedi bi daha girdim ayni anda sonra sifre dogru olmasi lazim dedi ve beni ucuncu kez girmemi soyledi ve kart bloke oldu.bildgin yalan soyledi bana.adim gibi eminim.
kesinlikle doğru sölememiştir canım ne denir ki bilemiyorum hiç ama al karşına bi daha konuş bence yine tınmıyosa seni iyi bir ceza ver ona sonuçta kocandır ne zoruna gidiyosa misal bişeyler aldır fazla fazla sen böle yaparsan de bende böle yaparım hıhhhhh
Simdide diyoki isyeri banka kartlari icin bankays basvuruda bulunuyo.guya isyerine soylemis cikinca haber verceklermis sonrada bankadan gidip alcakmis.ben simdi nasil bi yol izleyeyim.inan iki tasin arasinda kalmis gibiyim.boyle insandan babami olur kocami yaaa.offf