Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.

canım merhaba durumunda olmak istemezdim eşler herşeylerini paylaşmak zorunda yoksa o evlilikten hayır beklemem ben çünkü bu sevgi ve güven meselesidir bana göre eşinle güzelce oturup konuşmanı tavsiye ederim bende eşimde çalışıyoruz ve eşim maaşını çeker verir bana benim hesapta durur ne alsak ne yapsak biribirimize haber veriririz

Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.

Ben senin yerinde olsam calistigi yeri arar ogrenirim.eger yalansa dunyayi basina yikarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yawrum ıste fazla strese gırınce tırlatıyoruz bı yerden sonra :) bende yarından ıtıbaren baslarım tıratmaya ehueheuheu :KK70: benım prl azcık yuksektı parlodel kullanıyorum bende. adet olsam da ınsallah prl dusmmustur ınsallah

ben artık gecıkırse bır ay gıtmıcem test yapmaya bıray gecıksın sonra gıdıcem

mrhaba cnm bnce oturup konuşamayı dene neden böle yaptını sor yada naapmak istedini sor sonuçta ailesinz artık onn ailesi sen senn ailen o oldu artık :KK43:

cnm anneler abartmayi sever ama eger sende supheleniyorsan bilemem bence belki borcu falan mi var belkide ailesine yardim ediyo ve sanami soyleyemiyor daha yenisiniz cesaret edememis olabilir guzellikle konus bence bu ona guven verir ve neyse onu soyler guzel bak guzel olsun evliligin ilk yillarinda bu tip seyler olabilir tabiki yaptigi yanlis ama sende yanlis yapma konusmak en guzel cozum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar :)
aranızda hamile olan var galiba darısı bizlerin başına :) aminnnn
benim bi sorum olucak aşılama işleminn maliyetini sorucam bide zorluklarını :)
şimdiden saolun

X