Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bılmıyorum kı canım :KK43: benım de 5. gun bugun. yarın tahlıl yaptırmaya gıdıcem. benımde senın gıbı olabılır belkı de :KK43:

Chuchee hsonu testi nerde yaptırıyorsun özel hastanede filan mı ?ya ben aile hekimim aradım sadeece sabah kan alabilirz diyo ama ben sbahtan akşama kadr işteyim.

inşşallah sende vardır canm bende çok umutlanmıstm doktor olursn demişti niye olmadımkı stresten mi acaba streste yapmadmkı ped bıle aldm adet olucam dıye :KK43:

yawrum ınan senın adına uzuleyım mı sewıneyım mı bılemedım :KK43: adet olmadıysan 2 hafta gectıyse hamılesındır belkı olamaz mı ?

Bende 2,5 aydır kullanıyorum canım bende fazlası atılıyor diye biliyorum yani yarın kullanmazsan vücutta yok diye bir şey yok günlük atılmıyor dışarı. Eksik olmasın da fazla olsun. Allah tez vakitte yeniden bize de nasip eder inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım inş. sağlıklı olsunda varsın geç gelsinler. ben bi acıyı daha kaldıramam. eşimede diyorum zaten bu sefer öyle bişey olursa bebekle ben de ölürüm diye:KK5::KK5::KK5:

bugun 5. gun canım :) 3. gunumde pembe akıntım geldı.sonra da bısey gelmedı daha. boyle guldugume bakma cok endıselıyım , koyu bısey cıkıcak dıye. yarın esımle test yaptırmaya gıdıcez :)

Hayırlı sonuç alırsın inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Chuchee hsonu testi nerde yaptırıyorsun özel hastanede filan mı ?ya ben aile hekimim aradım sadeece sabah kan alabilirz diyo ama ben sbahtan akşama kadr işteyim.

ttalım ben umranıyedeyım. afıyet hastanesınde yaptırıcam. sabah 9 a kadar kan alıyolar. sabha yaptırıp sonucları 2 saat kadar alıyosun.genelde sabah erken saatte alıyolar kanları canım.ogleden sonra wuut kımyası degısıyomus

yawrum ınan senın adına uzuleyım mı sewıneyım mı bılemedım :KK43: adet olmadıysan 2 hafta gectıyse hamılesındır belkı olamaz mı ?

5. gun bugun ıkı hafta gecmedıde anlamadm gercekten doktor olursn dedı nettede kaç tane doktora sorduysam kanda gebelk bakılmalı yazmış önumuzdekı haftaya kdr adet olmazsam doktora gıdıp muayene fılan olurum neden olmadı dıye doktorumu arayıpta söylemedm negatıf dıye arasammı bılemedm işteyım zaten gıdıp muayenede olamam şuan ınsallah önumuzdekı ay olur napalım :KK17:

Hayırlı sonuç alırsın inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsalla canım :) polısesı de 5 gun gecıkmıs. dr yumurtan catladı 2 3 haftaya kadar adet olursun demıs. yumurta catladıysa hamıle olmak gerekmez mı :KK43: moralım bozul ya benım de oyle olursa :KK43:

ttalım ben umranıyedeyım. afıyet hastanesınde yaptırıcam. sabah 9 a kadar kan alıyolar. sabha yaptırıp sonucları 2 saat kadar alıyosun.genelde sabah erken saatte alıyolar kanları canım.ogleden sonra wuut kımyası degısıyomus

Tamam anladım teşekkürler chuchee çıktık bir yola baklım sonucu güzel olur inşallh

doktoru aradm canm bugun kan tahlılıne beklıyor eşimi beklıyorm kan tahlılı vermeye gıdıcem erkenmı acaba ya adet olurmuydm kı :18:

Ver canım onun stresinden de olamıyor olabilirsin. Ama çörek otu kuru yapmisin şimdiye olman gerekiyordu inşallah hamilesindir.

Adet gecikmesi yaşayanlara çörek otu cigneyin diyorlar. Sen bu ay yemene rağmen olmadiysan bana hamilesindir gibi geliyor.

Ver canım onun stresinden de olamıyor olabilirsin. Ama çörek otu kuru yapmisin şimdiye olman gerekiyordu inşallah hamilesindir.

Adet gecikmesi yaşayanlara çörek otu cigneyin diyorlar. Sen bu ay yemene rağmen olmadiysan bana hamilesindir gibi geliyor.

kan testım negatıf cıktı canm doktor muayneye cagırdı ılaç verıcekmiş neden böyle oldu anlamadm var bende bır tuhaflık cidden :KK43:

ınsalla canım :) polısesı de 5 gun gecıkmıs. dr yumurtan catladı 2 3 haftaya kadar adet olursun demıs. yumurta catladıysa hamıle olmak gerekmez mı :KK43: moralım bozul ya benım de oyle olursa :KK43:

canım her ınsanınkı bır degılkı ınsallah sende bebek vardır bozma moralını bana bakma sen ben bı tuhafım zaten :KK1: senın hayırlı haberını alırız ınsallah :emir_bebek:

5. gun bugun ıkı hafta gecmedıde anlamadm gercekten doktor olursn dedı nettede kaç tane doktora sorduysam kanda gebelk bakılmalı yazmış önumuzdekı haftaya kdr adet olmazsam doktora gıdıp muayene fılan olurum neden olmadı dıye doktorumu arayıpta söylemedm negatıf dıye arasammı bılemedm işteyım zaten gıdıp muayenede olamam şuan ınsallah önumuzdekı ay olur napalım :KK17:

pekı sen tahlıl yaptırdın mı ? belırtılerın nelerdı ? onceden de gecıkır mıydı adetın ?

sevıyor aslında ama bı kac oncesınden ıyıce yemeye basladı cok meger hazırlıyormus adam kendını =) gıdım test fln yaptırayımmı sımdıden dıyor,cok heveslı ıns Rabbım sevındırır kendımden cok kocamın uzulmesını ıstemem , hayırlısı ıle su zaman hızla gecse sankı durdu hıphızı gecen zaman reglımı olsamda calıssak =)

cocuk istiyodur benim esimde istiyo ondan heveslendi bu kürlere haplara.insallah üzülmezler.onlar daha cok takıyolar aslında bizden daha cok:KK14:

canım her ınsanınkı bır degılkı ınsallah sende bebek vardır bozma moralını bana bakma sen ben bı tuhafım zaten :KK1: senın hayırlı haberını alırız ınsallah :emir_bebek:

yok yawrum olur mu oyle sey. ınsallah sende de hersey yolunda gıder hamıle kalırsın. 5 gun gecıkme ınsanı bıtırıyo zaten. gel gıtler acabalar umıtlenmeye korkmalar fln :KK43:

ınsallah balım :) ama bak polsısenın de 5 gun gecıkmıs. doktor yumurtan catladı 2 hafta sonra adet olursun demıs. ya benım de oyleyse :KK43: kafam karıstı benım yaa :KK43: adet gecıktıyse hamıle olmak gerekmez mı :'(

canım gebelik olmazsa adet olur gebelik olursa adet olmaz insallah.onu kastedmiştir doktor bence.pembe kan deyince aklıma hamilelik geldi acıkcası...cünkü hep hamiş olyolar senin gibi düyen kızlarda canım hadi insallah.kötü düsünme

pekı sen tahlıl yaptırdın mı ? belırtılerın nelerdı ? onceden de gecıkır mıydı adetın ?

benım yumurtam geç çatladıgı ıcın gec adet oluyordm ama buay erken catladı tam vaktınde doktorda muayenede yumurtan çatlamış 15-16 gun sonra adet olursn dedı bende saymaya başladm tabı sınırlerım zıpladı valla olmayınca bebek var sandım gögus haassasıyetım çok erken basladı sag kasıgımda hayla batmalar var karın alt bölgem bır gun boyunca sureklı segırdı ama ne gelen var ne gıden ne bebek var ne adet ay sınırlerım bozuldu gülmeye başladım iice :KK1::KK1::KK14:

X