- 3 Temmuz 2010
- 299
- 8
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.941
ya kıslar benim bu adet olacakmış gibi olan sancılar tekrar başladı yaaa
Bat ne zamandi megabitli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zamandi megabitli.
Kizlar 14.gun koyu cizgiydi yumurtladim bugun 21.gun uzerinden 7 gun gecti ben tekrar mi yumurtluyorum bunun silinmis olmasi lazim degil mi elimde 1 tane ovulasyon testi kalmisti onu yaptim simdi boyle cikti
haziranın 5 i şekerim offf
gitcem yarın doktora ya bu nedir böyle. benim adetlerim çok sancılı olur ama yakınken falan hiç ağrımaz adet başlar ağrı başlar
bunların ne olduğunu anlamadım gitti yaaa
normalde hamileliği ilk düşündüğün anda başlatıyolar zaten. hamile kalıncada devam ediceksin cnm
vücutta depolanmıyo o yüzden önceki kullandığının bi faydası yok. depolanmadığı için 1 gün almazsan ogün vücudunda yok demektir bu nedenle hergün almak lazım
Benim de 6 haziran kan testi dun 0.1 cikti ama ovulasyon hala belirgin cizgi 14.gun kopkoyuydu o zaman yumurtlamistim bugun 21. Gun
O zaman simdi basladim ben.folbiol. 5 mg ictim.gunde 1 sabah tok.kiz bitli dun gece sol kasigim elektrik carpar gibi en az on defa batti.korktum acaba gene dis gebelikmi diye ama cok sukur gecti. Goguslerim cok aciyo uclari kasiniyo.rahmimde hafif bi agri var .bi acayibim.sende durum ne canim
O zaman simdi basladim ben.folbiol. 5 mg ictim.gunde 1 sabah tok.kiz bitli dun gece sol kasigim elektrik carpar gibi en az on defa batti.korktum acaba gene dis gebelikmi diye ama cok sukur gecti. Goguslerim cok aciyo uclari kasiniyo.rahmimde hafif bi agri var .bi acayibim.sende durum ne canim
cnm sendemi dis gebelik gecirdin bende sadece bel agrisi olmustu sonrada kanama.Allah birdaha yasatmasin....
kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm
daha çok yeniymiş mercimeğim
Evet leylacim ben ikiz normal gebelik ve dis gebeligi ayni anda yasadim.Allah im bi daha yasatmasin kimseyede bizede
ikinci çizgin koyu değil canım gördüğüm kadarıyla bu çizgi hep var zaten regl olduğunda bile var önemli olan birinci çizgi kadar ya da ondan daha koyu olması
kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm
Ama canım çok erken kan testi yapmışsın.. Döllenme olsa bile daha yerleşme olmamıştır.. Sen 1gün kala filan git ozaman test sonucu daha kesin çıkar
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o gunler gitti bir daha geri gelmesin insallah rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin anali babali buyutsun insallah.....