Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar 14.gun koyu cizgiydi yumurtladim bugun 21.gun uzerinden 7 gun gecti ben tekrar mi yumurtluyorum bunun silinmis olmasi lazim degil mi elimde 1 tane ovulasyon testi kalmisti onu yaptim simdi boyle cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ikinci çizgin koyu değil canım gördüğüm kadarıyla bu çizgi hep var zaten regl olduğunda bile var önemli olan birinci çizgi kadar ya da ondan daha koyu olması

haziranın 5 i şekerim offf
gitcem yarın doktora ya bu nedir böyle. benim adetlerim çok sancılı olur ama yakınken falan hiç ağrımaz adet başlar ağrı başlar:KK47:
bunların ne olduğunu anlamadım gitti yaaa :KK52:

Benim de 6 haziran kan testi dun 0.1 cikti ama ovulasyon hala belirgin cizgi 14.gun kopkoyuydu o zaman yumurtlamistim bugun 21. Gun

Herkese hayırlı cumalar :) Allah cuma vesilesiyle inşallah bütün dualarımızı kabul eder..

Hala adet olmadım onun için bugün kan tahlili yaptıracaktim, eşimin çok acil işi çıktı gidemedik :KK43:.
Artık pazartesiyi beklicem.. Ama benim belirtiler köreliyor.sadece belim ağrıyor ve anormal bi şiştik var. Sizce adetim gelirmiyor yoksa hamilelikte böyle olurmu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

normalde hamileliği ilk düşündüğün anda başlatıyolar zaten. hamile kalıncada devam ediceksin cnm:KK34:
vücutta depolanmıyo o yüzden önceki kullandığının bi faydası yok. depolanmadığı için 1 gün almazsan ogün vücudunda yok demektir bu nedenle hergün almak lazım:KK34:

O zaman simdi basladim ben.folbiol. 5 mg ictim.gunde 1 sabah tok.kiz bitli dun gece sol kasigim elektrik carpar gibi en az on defa batti.korktum acaba gene dis gebelikmi diye ama cok sukur gecti. Goguslerim cok aciyo uclari kasiniyo.rahmimde hafif bi agri var .bi acayibim.sende durum ne canim

Benim de 6 haziran kan testi dun 0.1 cikti ama ovulasyon hala belirgin cizgi 14.gun kopkoyuydu o zaman yumurtlamistim bugun 21. Gun

Ama canım çok erken kan testi yapmışsın.. Döllenme olsa bile daha yerleşme olmamıştır.. Sen 1gün kala filan git ozaman test sonucu daha kesin çıkar

O zaman simdi basladim ben.folbiol. 5 mg ictim.gunde 1 sabah tok.kiz bitli dun gece sol kasigim elektrik carpar gibi en az on defa batti.korktum acaba gene dis gebelikmi diye ama cok sukur gecti. Goguslerim cok aciyo uclari kasiniyo.rahmimde hafif bi agri var .bi acayibim.sende durum ne canim

cnm sendemi dis gebelik gecirdin bende sadece bel agrisi olmustu sonrada kanama.Allah birdaha yasatmasin....

şekerim bildiğin adet ağrısı çekiyom hafif hafif geçmişti ne güzel geri geldi:KK5:
belimin sağ tarafından bişey batırıyolar sabahtan beri:KK50:
hamamdaymışım gibi sürekli ter boşaltıyorum:KK53: normalde üşüyen bi insanımdır:KK47:
noluyo anlamıyorum sapıttım iyice:KK25:

cnm sendemi dis gebelik gecirdin bende sadece bel agrisi olmustu sonrada kanama.Allah birdaha yasatmasin....

Evet leylacim ben ikiz normal gebelik ve dis gebeligi ayni anda yasadim.Allah im bi daha yasatmasin kimseyede bizede

kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm :emir_bebek:
daha çok yeniymiş mercimeğim :KK52::KK52::KK52:

kızlarrrrrrr dün akşam test yapmıştım silik ikinci çıkmıştı, bugün sabah kan testi yaptırdım oda 75 çıktı yani 1-2 haftalık hamişmişimmmm :emir_bebek:

ayyy çok sevindim canımmm gözün aydınnnnn ne güzel yarabbim böyle haberler duymak çok sevindim sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah mercimegin :nazar::nazar::nazar:

Evet leylacim ben ikiz normal gebelik ve dis gebeligi ayni anda yasadim.Allah im bi daha yasatmasin kimseyede bizede

o gunler gitti bir daha geri gelmesin insallah rabbim saglikli hayirli bebekler nasip etsin anali babali buyutsun insallah.....

hadi gozun aydin cnm saglikla kucagina almayi nasip etsin yuce mevlam....

Ama canım çok erken kan testi yapmışsın.. Döllenme olsa bile daha yerleşme olmamıştır.. Sen 1gün kala filan git ozaman test sonucu daha kesin çıkar

Canim ilk cocugumda ayni zamanda 2.3 cikmisti

X