Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

:KK1::KK1::KK1:
güldürdün beni canım ya :)
Aynen öyle bir gelsin bir gelmesin duası :) bu ay benim reglim bir garipti. hem erken regl oldum hemde reglimde pıhtı vardı. Kan değildi ama katıydı nedir bilmiyorum önemsemedim. Onu da kafama takmayım dedim. Bizimkine aldım fındık fıstığın poşetini bile açmadı, eşimden hayır yok belli..
Temmuzda aşılama denicez inşallah maddi olarak göçtük..
Allahım sana da hayırlısı ile bu ay güzel haberi versin inşallah guzumm

ya yedir şu adama zorla çek mikserde süte kat içsin...tam herşey hazır olur aşılamaya sonra sperm hareketinde sorun yaşarsınız...zaten hep fedakar olan biz...inşlh temmuza kalmadan alırsın güzel haberi cuma günü hürmetine :) cnm o gelen katı şey yumurta kabuğu çatladı ama döllenmedi adetle atıyorsun... çalışmalar fulll olacak bu ay :) :KK1:

Kan testi negatif olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen hiç duydunuz mu. Benim kırmızılar hala gelmedi de. Pöffff.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar dunku testim ve kan tahlili sonucum malesef bir sey yokmus.0.2 bile olsa umudum olurdu o yukselir diye :KK43:((((( Adetime 1 hafta var ama rahim de sert yumusamadi onun icin kirmiziyi gormeden kendimj hazir edeyim.... yumurtlamadan 6 gun sonra kanda yukselmiyimor mu en azinda 0.3 falan cikardi degil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o testleri boşuna yapmayın keşke olsaydı demek isterdim ama yok canım benim 2 hafta önce hatta sbl var onunla birlikte testlerimiz bildiğin benimki silik bile değildi rahatlıkla görünüyodu ama belki kimyasaldı bilemiyorum adete 2 yada 1 gün kala yapın benim kan testimde 1 di ama yok maalesef işte insanın en çok üzüldüğü şey bu erkekn yapmayın çok yanıltıyor testler yinede inş hamişsindir die dua edeyim sana canım

Kan testi negatif olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen hiç duydunuz mu. Benim kırmızılar hala gelmedi de. Pöffff.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla cnm sonra hamile olanjda duydum adet olanda tam kac gun gecti

cnm bnm kocam da ailesini hiç kırmamış bi dediklerini iki yapmamıs, sağolsn bana karsıda çok ii bi dediğimi ikiletmz ama ona kalırsa yardımcı olmaya çalıssalar ne varmış ama bn dayanamıyorm özel hayatn gizliliği diye bişi yok mu?, bn kimseye bişi diyemiyorm burda ancak dertlesiyorz artık bişi yaparken sürekli tembihliyorum annengile söleme herseyimizi duymasnlar bilmesnler diye ancak böle oluyo

benim aşılama yaptığımı bile bilmiyolar...bırak tedavi gördüğümü bilmiyolar...sorsalar şuan düşünmüyoruz diyorum:KK50: işte üzülüyo diye çıtlatmış...bende dedimki bana birsey sorsalar derim oğlunun kurşunlarda iş kalmamış :KK1: :KK1: :KK1: nasıl kızıyo yaaaa dedim işte tut dilini...

canım ankarada yaşıyorum ve en ucuz fiyat 1000 TL :KK43: Devlet ihastanesine gitmedim ben hiç canım , süreç çok uzun diyorlar

Bende bu ay başladım 3 aşılama yapildiktan sonra tüp bebeğe geçiliyor. Onunda yarısını devlet ödüyor. Bende daha mantıklı buldum.acikcasi aşılama tutma oranı yüzde 12 40 arasiymis paralar çöpe gitmesin. Zaten pekte durumumuz yok.devleti deneyeceğim zaten nasip ha devlet ha özel Rabbim nezaman nasip ederse ozaman gelicek bebislerimiz.
EĞER 3 AY İÇİNDE HAMİLE KALMAZSAN BEN TÜP BEBEĞE GEÇİÇEM ....

Ya kızlar ben anlamadım halımı ben hala yumurtluyormuyum ya ne yumurtaymıs arkadas reglım bıttıgınden berı 21 mayısta bıttı ,ogunden berı akıntım var ve bole afedersınız yumurtlamadatarıf edıldıgı gıbı uzayan sumuk gıbı -ıyk :KK70: ama ogunden bugune yumurtluyor olamam ya nasıl ıs bu anlamadım kasıklarımda hafıf agrılar sol tarafta batma regl bıttıgınden berı devam edıyor

o testleri boşuna yapmayın keşke olsaydı demek isterdim ama yok canım benim 2 hafta önce hatta sbl var onunla birlikte testlerimiz bildiğin benimki silik bile değildi rahatlıkla görünüyodu ama belki kimyasaldı bilemiyorum adete 2 yada 1 gün kala yapın benim kan testimde 1 di ama yok maalesef işte insanın en çok üzüldüğü şey bu erkekn yapmayın çok yanıltıyor testler yinede inş hamişsindir die dua edeyim sana canım

Amin Cuma hurmetine her seyin hayirlisi. Kan kesindir zaten iyi ki kan verdim yoksa umutlanacaktim

benim aşılama yaptığımı bile bilmiyolar...bırak tedavi gördüğümü bilmiyolar...sorsalar şuan düşünmüyoruz diyorum:KK50: işte üzülüyo diye çıtlatmış...bende dedimki bana birsey sorsalar derim oğlunun kurşunlarda iş kalmamış :KK1: :KK1: :KK1: nasıl kızıyo yaaaa dedim işte tut dilini...

dememyin canım demeyin yeminle insanı strese koymaktan başka bi işe yaramıyor şu dilimize hakim olalım bi yaaa benim oğluşumda 2 haftalıkken öğrendim ben herkeslere söledik ama 5 aylıkken kaybettim nazardı çünkü her tarafına vurmuştu oğluşumun demeyin ben artık asla demiycem karnım büyüsün ölye gözleri patlasın inşşş pörtlekler sinirlendim :)))))

Amin Cuma hurmetine her seyin hayirlisi. Kan kesindir zaten iyi ki kan verdim yoksa umutlanacaktim

rabbim sağlıklı sıhhaltli evlat nasip etsin tatlım inş hamilesindir allah kerimdir hiç ummadığımız zamanda gelir belli mi olur :)

canım ankarada yaşıyorum ve en ucuz fiyat 1000 TL :KK43: Devlet ihastanesine gitmedim ben hiç canım , süreç çok uzun diyorlar

Bende bu ay başladım 3 aşılama yapildiktan sonra tüp bebeğe geçiliyor. Onunda yarısını devlet ödüyor. Bende daha mantıklı buldum.acikcasi aşılama tutma oranı yüzde 12 40 arasiymis paralar çöpe gitmesin. Zaten pekte durumumuz yok.devleti deneyeceğim zaten nasip ha devlet ha özel Rabbim nezaman nasip ederse ozaman gelicek bebislerimiz.
EĞER 3 AY İÇİNDE HAMİLE KALMAZSAN BEN TÜP BEBEĞE GEÇİÇEM ....
Canim inş hemencecik olurda tüp bebeğe gerek kalmaz.benim arkadaşım 3.asilamasinda hamile kaldı hemde ikiz :KK66: doktoru yüksek dozda iğneler kullandirmis. Ins bizimde yüzümüz güler en kisa zaman da .artık hamile kalmak istiyorum. Rabbim bu cuma günü hepimizin sesini duyar inş.

Kizlar dunku testim ve kan tahlili sonucum malesef bir sey yokmus.0.2 bile olsa umudum olurdu o yukselir diye :KK43:((((( Adetime 1 hafta var ama rahim de sert yumusamadi onun icin kirmiziyi gormeden kendimj hazir edeyim.... yumurtlamadan 6 gun sonra kanda yukselmiyimor mu en azinda 0.3 falan cikardi degil mi

Tatlım üzme kendini diyeceğim ama biliyorum ki kolay değil. Ama daha birhafta varmış bak bence regl günü tekrarla testini. Bide bu rahim kontrolü nasıl oluyor ki

benimde:KK43: bir geljyorlar bir gidiyorlar yine hepimize dua ettim seladan once Rabbim kabul etsin.....

havalara bağlıyorum ben canım ya....dün güneşliydi nasıl şendim şimdi yağmurlu içim kapalı :KK1::KK1: amin canım....

doktor 15-16 gun snra adet olursn demişti off stres yaptm kesın olurmuyum acaba normalde adetım duzensz ama yumurtam bukdr erken çatlamıyordu buay ılkdefa erken catladı doktorda öyle demişti bende ınternette doktora sordm ıkı tane kanda bakılmalı yazmıs bıtanesı bugun demişki bugun kanda bakılması uygundur ama ben negatıf cıkar dıye korkuyorm ya adet olursam dıye strese gırdım sanırım :KK1:

Canım kan verdin mi ?

X