- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #5.801
sağol canım ya içimi rahatlattın bi alamadım ovulasyon testini
Canım yarım mı içiyosun tam mı bende içiyorum yarım ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
belli olmaz çıkabilir belki...
Dollenmenin hangi gün olduguna bagli...
bat tarihimz aynı:)sizde varmı bi belirti,gerçi benim umudum hiç yok...
hosbulduk :) folik asit 1 diye bir ilac aldim. Tam içiyorum zaten yarim icilecek kadar büyük değil. Bir kutuda 90 tane var tam 3 aylık.
Sm-g900fq cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım 9 gun var ya oylesıne yaptım ama tırt çıktı
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
folik asiti hamileliğinden 3 ay önce ve hamileliğin ilk üç ayı kullanılabiliyor bi zararı yokk
Canim sen ne duumdasin varmi bi gelismr bat a nekadar kaldi benim daa 11 gunum varantibiyotik kullandigi esnada hamile kalmisti cnm
YA KART ŞİFRESİNİ falan girdim kabul edildi öyle kaldı onay mesajı falan hiçbirsey yok alışveriş gerçekleştide yazmadı napcam ya olmadımı acaba nekadar güvenlibastan mı yapsam kafam karıştı :26:
Canim sen ne duumdasin varmi bi gelismr bat a nekadar kaldi benim daa 11 gunum var
hiç bir belirti yok bacim...
Büyük ihtimal umutlar diğer aya kaldı. ..
Sende yok mu bişey?
Hangisini alacaksın?
cnm benim 4 gun var goguslerim cok agriyo ve sis normalde yumurtladigim aylarda adete kadar bu sislik devam eder galiba bu ay yumurtladim ama tuttumu bilmem kasikta batma ara arada pit pit atma var birde sik olmamakla beraber bel agrisi bakalim hayirlisi....
cnm benim 4 gun var goguslerim cok agriyo ve sis normalde yumurtladigim aylarda adete kadar bu sislik devam eder galiba bu ay yumurtladim ama tuttumu bilmem kasikta batma ara arada pit pit atma var birde sik olmamakla beraber bel agrisi bakalim hayirlisi....
bı tel numarası bulabılıyorsan ara canım.bırde alısverısın gozukmuyormu yaptıgın alısverıs.ve kartını kontrol et bı ucretı kesılmısmı
bir haftadır kasığımda batma var ve ateşim yükseliyor gibi geliyorr...ama 4 yıl yasmin kullandım bu ay ilacı bıraktım olma ihtimalim çok düşükkiçmde yinede bi umutt oluyoo...folik asit kullanıyormusun
kıslar bu erken gebelik testi ne zaman yapılıyo?
bide hangi markayı öneriyonuz bakem?