Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım yarım mı içiyosun tam mı bende içiyorum yarım ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosbulduk :) Folik asit 1 diye bir ilac aldim. Tam içiyorum zaten yarim icilecek kadar büyük değil. Bir kutuda 90 tane var tam 3 aylık.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kizlar ben bu ay yunurtladigimi cok net anladim bildiginiz icinde insaat vardi:)) resmen yumurta catlamasi hissettim yada banami oyle geldi bilmiyorum.. Ama gecen ayki sogan kurunun etkili oldgunu dusunuyorum boyle birsey yasayan oldumu?? Sogandan sonra hisseden?

hosbulduk :) folik asit 1 diye bir ilac aldim. Tam içiyorum zaten yarim icilecek kadar büyük değil. Bir kutuda 90 tane var tam 3 aylık.

Sm-g900fq cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

folik asiti hamileliğinden 3 ay önce ve hamileliğin ilk üç ayı kullanılabiliyor bi zararı yokk

bı tel numarası bulabılıyorsan ara canım.bırde alısverısın gozukmuyormu yaptıgın alısverıs.ve kartını kontrol et bı ucretı kesılmısmı

Canim sen ne duumdasin varmi bi gelismr bat a nekadar kaldi benim daa 11 gunum var

cnm benim 4 gun var goguslerim cok agriyo ve sis normalde yumurtladigim aylarda adete kadar bu sislik devam eder galiba bu ay yumurtladim ama tuttumu bilmem kasikta batma ara arada pit pit atma var birde sik olmamakla beraber bel agrisi bakalim hayirlisi....

hiç bir belirti yok bacim...
Büyük ihtimal umutlar diğer aya kaldı. ..
Sende yok mu bişey?

bir haftadır kasığımda batma var ve ateşim yükseliyor gibi geliyorr...ama 4 yıl yasmin kullandım bu ay ilacı bıraktım olma ihtimalim çok düşükk içmde yinede bi umutt oluyoo...folik asit kullanıyormusun

Hangisini alacaksın?

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GENE ALAMADIM AMA YAPI KREDİNİN 3 d güvenlik duvarımıdır nedir yok ya bi türlü olmuyo yanlış oluyo süreli basa dönüyo yediden beri uğrasıyom çıldırcam şimdi

aynı belirtiler bendede var :))

Hadi hayirlisi canm insallah yuzumuz en kisa zamanda guler.. Bendr bu ay yumurtladiimi cok net hissettim sogan kuruyle bi ilgisi varmdr bilmiyorum ama resmen catladigini hissettim:)

bı tel numarası bulabılıyorsan ara canım.bırde alısverısın gozukmuyormu yaptıgın alısverıs.ve kartını kontrol et bı ucretı kesılmısmı

kart eşimin bana bilgileri vermiyolar bide numarada yok ne saçma ya iletim no olmaması böle büyük bi sitede

Bat 5 haz.acaba simdi baslasam folik asite olurmu?birde ben bir bucuk ay oncesine kadar iki ay ictim.acaba suan icin onun bana bi artisi olur mu?

Evet canım yaklaşık 3ay olacak baslayali Folic-1 diye bi ilaç. ..
Ben de geçen sene 6 ay kadar yasmin kullandim ama damarimi tikadigi icin birakmistim...
Ilaci bu ay biraktiysan ihtimal biraz dusuk ama hiç belli de olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…