Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ilk defa adetime 1 hafta kala ğöğüslerimin ucu cok kötü oldu dokunamadımm..göğüs kaslarımmçokkötüyddüüü.benn sandım kii birhafta sonra adet olcam oyuzden

ilk defa adetime 1 hafta kala ğöğüslerimin ucu cok kötü oldu dokunamadımm..göğüs kaslarımmçokkötüyddüüü.benn sandım kii birhafta sonra adet olcam oyuzden

cnm gogusler fora benimde baska belirti yokmu gerci daha kucuk annesi suan pek rahatsizlik vermez:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben adetime 1 hafta kala yaptrdım test.kan testii.19.2.yok diyememem amaa cokkkküçükk dedii.benim belirtim ğögüslerim cokk acıdı
ihş. varsa kanda cıkar

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Hkbinici, MegaBitli, hasretim11, ece1026, niliferrr, nur48, senben60, mutlugelin8181, patriyn

bak senin adın yok burda

kiz bitli burdasinda niye yazmiyon korkma kiz takilmicam artik:)))

küçük olsugu için belirti vermezz amaa.benimm ğöğüslerim 2 ğün devam ettiii cokaşırı kötüydüü.sen kaç aydır deniosunn

var var ben yapmıstım daha once ne oldu kı?cokkk kısa surede teslım edılıyor onu diyim=))

YA KART ŞİFRESİNİ falan girdim kabul edildi öyle kaldı onay mesajı falan hiçbirsey yok alışveriş gerçekleştide yazmadı napcam ya olmadımı acaba nekadar güvenlibastan mı yapsam kafam karıştı :26:

Ben varım canım. ..
Hayırdır?

YA KART ŞİFRESİNİ falan girdim kabul edildi öyle kaldı onay mesajı falan hiçbirsey yok alışveriş gerçekleştide yazmadı napcam ya olmadımı acaba nekadar güvenlibastan mı yapsam kafam karıştı

Herkese merhaba. Ben de forumda yeniyim. Hamile kalmayı bekleyenler folik asit kullandınız mı? Ben 15 gündür kullanıyorum. 3 ay kullan dedi doktor. Ama 3 ay beklemek istemiyorum. Şansımı denemek istiyorum. Hamileyken folik asit icilebiliyor mu biliyor musunuz?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım yarım mı içiyosun tam mı bende içiyorum yarım ama

Herkese merhaba. Ben de forumda yeniyim. Hamile kalmayı bekleyenler folik asit kullandınız mı? Ben 15 gündür kullanıyorum. 3 ay kullan dedi doktor. Ama 3 ay beklemek istemiyorum. Şansımı denemek istiyorum. Hamileyken folik asit icilebiliyor mu biliyor musunuz?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada hoşgeldin :-D

Belli belli kafa gitmiş senin :)
En garantisi şudur canim 3-4 gun sonra tekrar yaptir degerin yükselmiş mi bak...
O zaman emin olursun. ..

Bencede önemli olan pozitifi görmek değil 2 günde bir ikiye katlamasiymis saglikli genelinde boyle olması gerekiyomus

YA KART ŞİFRESİNİ falan girdim kabul edildi öyle kaldı onay mesajı falan hiçbirsey yok alışveriş gerçekleştide yazmadı napcam ya olmadımı acaba nekadar güvenlibastan mı yapsam kafam karıştı

Onay mesaji gelmediyse para kesilmemistir...bi kere benim de öyle olmuştu. ..tekrar yap...

X