Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bir hafta kala 19 çıkmış arkadaşım daha ne olacak hamilesin işte. ..
Hayırlı olsun :)inansam biii..inanamıorumkiiii. adetim geçmeden hepp baktırırım.sag kolım sol kolum morrr. kafayıı yediimmm. rüyalarıma girioo.acaba makinemii bozuk.

Son düzenleme:

Belli belli kafa gitmiş senin :)
En garantisi şudur canim 3-4 gun sonra tekrar yaptir degerin yükselmiş mi bak...
O zaman emin olursun. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydın..kızlar adetime 3 gün var ama sol kasığımda batma oluyo bir haftadır ve ateşim yükseliyor.eczaneden test alıp yapsamçıkarmı sizce???

petegim cepten giriyom diye daha cozemedim niasil online olunuyoki....

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Hkbinici, MegaBitli, hasretim11, ece1026, niliferrr, nur48, senben60, mutlugelin8181, patriyn

bak senin adın yok burda

[tşk ederimm.tabii doktora adetim 5 ğün gectii dedimm:)) baksın diyeee.doktora geldi sonuçlarrr.. çokk çokk küçükkk dedii. bende şeyy dedim internetten arastırıorum adert gecikmesinden önce de belli olurmuş doğru muu dedimm evet dedi.yok diyemem amaaa yeniiii küçük tekrar gell dedi bakalımm. sen ne durumdasınnn?

herkese günaydın..kızlar adetime 3 gün var ama sol kasığımda batma oluyo bir haftadır ve ateşim yükseliyor.eczaneden test alıp yapsamçıkarmı sizce???

ece dur bekle bacim ya daha cok strese girersin bence biraz daha bekle kiminde varsada cikmaz petegim....

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
Hkbinici, MegaBitli, hasretim11, ece1026, niliferrr, nur48, senben60, mutlugelin8181, patriyn

bak senin adın yok burda

kiz ben oldumde ruhummu geziyo ama yok adamla gece calistik sabahta giderken gorustuk olmayan kadinla calisilmaz demi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…