Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bencede tatlım biraz daha beklim şimdi umutlanıp gitcem vercem sonra negatif cıkcak ozaman kim tutar hasreti:KK43:

cnm banada erken yap diyolar ama beklicem sonra cok uzuluyorum kirmiziyi gorsem bu kadar uzulmuyom ama testte negatif olunca valla kufur ediyorlar sanki......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canlarrrr hayırlı cumalar servisteyim birazdan yerimi alırım burda :)

hosgeldin cmn bence bir kan tahlili yaptirmalisin bugun 30 u degilmi....3 gun gecmis hadi hayirli haberlerini bekliyoz cnm....

Fırsatım olmadı ki bir türlü okulu bırakıp çıkamadım ama inş pazartesi müdürden izin alıp çıkıcam bir de dedğinm gibi azıcık daha geçerse hasta olma ihtimalim prtadan kalkar diye. Zaten dayanamazsam hsonu eşimle acilde filan baktırabilim değerlere. İnşallah hepimiz için güzel haberler olsun bu ay ve önümüzdeki ay cumaya bugün dualar geri çevrilmez inş

Günaydın güzel anne adayları bugün güzel bi gün olsun inşallah. Cumaniz mübarek olsun. Bata son 2 gün ama iyice umutlar söndü benim bugün ateşim 36.8 den 36.6ya düştü :KK43: neyse sağlık olsun. Diğer yumyum gunlerimde de eşim yurtdışında olacakmis yeni öğrendim hayırlısı bakalım:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

gunaydin cnm...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınlar efendimmm:)):KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm banada erken yap diyolar ama beklicem sonra cok uzuluyorum kirmiziyi gorsem bu kadar uzulmuyom ama testte negatif olunca valla kufur ediyorlar sanki......
bende bir piskoloji hastaneye gidiom adet günü gectimi diolar yok var diorum yapma diolar ozman bende yok yapcam diom hep negatif cıkıo sonrada böyle kovar gibi elime tutsturuolar sonucu bir an hastane yıkılıo ben altında kalıom sabır etmek şart benim eşimde benle tırlatıı bir gün gecti die adetim hayaller kurugo mesaj atmıs bebeğimiz iyimi die aglımmı gülimii:KK37::KK37:

bende bir piskoloji hastaneye gidiom adet günü gectimi diolar yok var diorum yapma diolar ozman bende yok yapcam diom hep negatif cıkıo sonrada böyle kovar gibi elime tutsturuolar sonucu bir an hastane yıkılıo ben altında kalıom sabır etmek şart benim eşimde benle tırlatıı bir gün gecti die adetim hayaller kurugo mesaj atmıs bebeğimiz iyimi die aglımmı gülimii:KK37::KK37:

gunaudin cnm heyecanla bekliyom..hinzirligim ustunde yine ona gore hazirliki ge:)))

Herkese Günaydın kızlar. ..
Hayırlı cumalar. ..
Inşallah bati yaklaşan herkes hamiledir :)

yavrum benim ya kiyamam benimkide gece soruyo dua ettinmi diye kiz bu adamlarada yazik valla ama napalim bu da sabrimizin sinavi.....

gunaydin cnm Allah kabiul etsin.kesinlikle katiliyorum artik bisey yapmicam.....

Bi arkaasım var 3 yıldır ugrasıyor kurler mı dersın takıplermı dersın devlet doktorları ozel hastanemı doktorları dersın herseyı yaptı 3 yılda ıstende cıktı tamamen bu olaya odaklandı yok bıse cıkmıyor su sebepte demıyor kız artık barı sebep soyleseler caresıne bakayım dıyordu esıde oyle hatta,sonra kız artık yeter dedı attı evdekı testlerı kur tarıflerını fln herseyı ıstemıyorum dedı hıc bıse yapmıcam gelen gelırdı dedı ve gezdı tozdu sureklı oh be rahatladım dıyordu hatta 3 yıldır kapatmısım kendımı dunyaya 3 ay surdu yada surmedı kız hamıle kaldı, aynı sekılde arkadasımın arkadası doktolar senın cocugun olmaz demısler asılar tup fln hıc bısede tutmadı o kızda kabullendı bunu olmayacak dıye evlatlık almaya karar verdıler ıslemlerı yapmak ıcın gıderlerden kız yolda rahatsızlanıyor hastaneye gıdıyorlar hamıle..stres cok onemlı bence beyınlerımızı bedenlerımızı rahat bırakmalı dıye dusunuyorum bu benım dusunce kımse benı yanlıs anlamasın lutfen bu orneklere canlı sahıt oldum cunku.

Ben evde test yaptım ama malesef negatif sinirlerim bozuldu bu ayda poZİtif göremem kırmızıları bekliyorum .....

Son düzenleme:
gunaydin cnm Allah kabiul etsin.kesinlikle katiliyorum artik bisey yapmicam.....

Bi arkaasım var 3 yıldır ugrasıyor kurler mı dersın takıplermı dersın devlet doktorları ozel hastanemı doktorları dersın herseyı yaptı 3 yılda ıstende cıktı tamamen bu olaya odaklandı yok bıse cıkmıyor su sebepte demıyor kız artık barı sebep soyleseler caresıne bakayım dıyordu esıde oyle hatta,sonra kız artık yeter dedı attı evdekı testlerı kur tarıflerını fln herseyı ıstemıyorum dedı hıc bıse yapmıcam gelen gelırdı dedı ve gezdı tozdu sureklı oh be rahatladım dıyordu hatta 3 yıldır kapatmısım kendımı dunyaya 3 ay surdu yada surmedı kız hamıle kaldı, aynı sekılde arkadasımın arkadası doktolar senın cocugun olmaz demısler asılar tup fln hıc bısede tutmadı o kızda kabullendı bunu olmayacak dıye evlatlık almaya karar verdıler ıslemlerı yapmak ıcın gıderlerden kız yolda rahatsızlanıyor hastaneye gıdıyorlar hamıle..stres cok onemlı bence beyınlerımızı bedenlerımızı rahat bırakmalı dıye dusunuyorum bu benım dusunce kımse benı yanlıs anlamasın lutfen bu orneklere canlı sahıt oldum cunku.
yaa bendebişey srucamsana.adaetime 7ğün kalakan testi yaptırdım beta 19.2 çıktı.negatifi gectii.5 ile 25 arası şüphelii 25 üstü pozitif acaba hamilemiyim

yavrum benim ya kiyamam benimkide gece soruyo dua ettinmi diye kiz bu adamlarada yazik valla ama napalim bu da sabrimizin sinavi.....

öyle valla benimkide 3 ay önce varoksel oldu önceden aslan gibi hep tersliodu:KK4: beni milletin doldurusuna gelip bebekte bebek:KK6: şimdi olmus kedicik aşkım aşkım varmı bişey dio:KK3: inş vardırda milletin ceneside kapanır insanlarla imtihanda zor be kardeşim:KK47:

Son düzenleme:

bu ornekler cok cnm ya gercekten kosullaniyoz ama vakti zamani var iste en iyisi zaten kafayi bosaltmak bu sefer olmazsa bende kararliyim aynen ole yapacam.....

yaa bendebişey srucamsana.adaetime 7ğün kalakan testi yaptırdım beta 19.2 çıktı.negatifi gectii.5 ile 25 arası şüphelii 25 üstü pozitif acaba hamilemiyim

Bir hafta kala 19 çıkmış arkadaşım daha ne olacak hamilesin işte. ..
Hayırlı olsun :)

X