Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm gogus sis bel agrisi kasik batmalari agiz tadi bunlar haricinde bir belirti yok benim adetten 10 dk once olur bu agrilar corek otu degistirdi metabolizmayi hakkimiza hayirlisi.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allaaaamm sen yaaa yine eklememiş beni bak son kez yazıyorum bat 15 haziran bak zaten deliyim iyice delirtmeyin beni uleyyyynnn

öyle cnm hep erkek tarafı zaten:) kaynanam da öle daha 2-3 haftalık evliyken basladı korunmayn olsn bi an önce demeye şimdi de kayınbiraderler burnunu sokuyo, eşim de sölüyo lafını ama kimseyi kırmk da istemiyo inşallah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur

cnm bnm kocam da ailesini hiç kırmamış bi dediklerini iki yapmamıs, sağolsn bana karsıda çok ii bi dediğimi ikiletmz ama ona kalırsa yardımcı olmaya çalıssalar ne varmış ama bn dayanamıyorm özel hayatn gizliliği diye bişi yok mu?, bn kimseye bişi diyemiyorm burda ancak dertlesiyorz artık bişi yaparken sürekli tembihliyorum annengile söleme herseyimizi duymasnlar bilmesnler diye ancak böle oluyo

Kizlar sabah eklemistim adetime 1 hafta var sabah produktor erken gebelik testi yaptim sonuc 10 dk icinde boyle sabah yarin sabah kan testi sonucu alacagim eger dogruysa kanda da cikarsa produktore guvenecegim size de soylerim mirratech hic guvenilir degil gecen hamileligimde adete 2 gun kala cikmadi ayni gun 3 liralik testte cikti.

Eklentiler

• $1401383581036.jpg
    15,5 KB · Görüntüleme: 29

Walla hamilesim bence tatlm görünüyo yani silikte olsa

iyi aksamlar............ya latif 1000 kez okunursa rabbim dualarini kabul edermis haydi bakalim cuma gecesi okuyalim.......İnsallah kadinlar kulubundeki ve isteyen tum insanlara rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin....Amiiiiiinnnn.

ovulasyon testı yanında bırde tarcın bal çörek otu kurune basladım. sabah ac karna hazırladım tam attım agzıma cörek otunu cıgneyım derken soluk boruma kactımı bırde balla tarcın ıyıce kapattı bogazımı nefeste alamıyormuyum ses gıttı nefes gıttı. esım gorunce panıkledımı bende ıyıce panık yaptımmı bır yandan gulesım gelıyor neyse kendıme geldım cok sukur esım korkmus askım ne gerekıyorsa yaparız yeme bırdaha boyle seyler dıyor hahaha desın dursun bırakmam valla nefeste gıtse yılmak yok:):)

Ovulasyon testm poztf ciknca iliskye grdm. 3 ymrtam vardi. Catlamisdr dimiii kesin esimde yoktu çünkü brdaha ilişki olmadı. Klomenle 3yymrtma oldu. Ve sari akntm bas donmem vr 4 gndur. Adetme 5 gn var. Yardm edn bana ltfen

çok gecmıs olsun canım Rabbim cümlemıze sağlıkla bırlıkte saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Umudumuzu hep diri tutalım. Banada hamıle olamıyorum gıbı gelıyor hıssedemedıgımden ama Rabbim den umut kesılmez.

Herkes hamile kalabiliyorda ben kalamiyomusum gibi geliyo insanın umudu kırılıyor cok

canım güldüm dıkkat et kendıne.. Bayanlar bukonuda fazla telas yapıyor erkekler daha rahat. Cok cok seyler deneyıpte hormon dengemızıde bozmayalım :))

ozaman benımde yogun calısmam lazım. Ama sen klomen kullanmıssın.artık hayırlısı :))

Kızlar kocam dediki 9 gün boyunca bana sabahları 6 7 adet maydanoz sapinin üzerine limon sık sonra Rondo geçir ben onu içeyim dedi :) sanırım erkeklere iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…