Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar ya bişey sorcam benim adet günüm bugun Kan verdim dün 0.0 çıktı adet sokucu verdi intihap için ilaçlar verdi ama gelen yok doktor adet olunca içmeye Başla belki vardır dedi bende dün o sinirle başlaDım sizce dogrumu yoktu yani neyi beklicem

rabbim 40 gün korur derler eltimde hamileyken bilmeden antibiyotik kllanmıştı hiç bişey olmadı şükür....

canlar bişey diycemm ben her gittiğim doktor bana folbiol verdi ben bunu çok kullandımmm ..e her ay bebıs umudu yla işte 3 ay öncesınden baslıomusun kullanmaya zaten ama benım bıttıkce doktor verdı 1 sene kullandımm yahu..en son gittiğimde doktor yıne verıodu yeter artık dedım kullanmak ıstemıyorumm..kal gelmişti artık o hapı içmektenn...napsam 6 ay gecti baslasam mıkı yıne aceppp.....

İhmal etme cnm bebeğin ve hücrelerin kemik yapısının gelişimi için kullanmalısın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar beni de alın aranıza,
bat 1 haziran...
2 haziranda doğum günüm :) bakarsınız hediyem bebeğim oluverir...

canım yakı nedir, nereye ve nasıl ve niçin uygulanıyor :)

Allah kabul etsin canım....

cnm eskiler bel ağrısı ve gebe kalmak için kullanırmış beli sıcak tuuyo eczanede satılıyor tam kalça üstüne yapıştırılıyo ve düşene kadar çıkarma diyorlar banyodan banyoya çıkar tabi ....

Tskler gülüm benim inşallah hepimizin bebisi olur bazen umutlu oluyorum bazende olumsuz duydugumda doktordan olurmu acaba diyorum haktan hayırlısı insallah bende olmasa sizlerin mutluluğuna sevinirim inşallah

Sarıbalım canımm bak oğlum da sarı benım. Rabbim sana sapsarı bir dünya balı göndersin inşallah. Kesinlikle umutsuzluk yok asla bunu düşünme canım inşallah olacak inşallah. Rabbimden dile dua et kürleri yap ve sabret canım sabret

cnm son adet tarihin ve birsonraki adet tarihin ....bu arada soğan kürü bitince çörek otuve tarçın bala başlayabilirsin bebek için çalışmalarne kadardır var ve doktorun folik asit başlaması bence ek vitamin hazırlıktır....bu arada hoşgeldin müjdelerlede gelirsin inşallah...

Teşekkür ederim arkadaşım hoşbulduk. Adet 5. GündeyıM sanırım 7. Gün baslamam gerekiyomus. Peki bu soğan kürü yumurtalıklari geliştirip hamile kalma şansını mi artırıyor
Çörek otu kürü ne işe yarıyor. Bir buçuk aydir var bebek çalışmalarımz var.folik asit kullaniyordum zaten .

kızlar beni de alın aranıza,
bat 1 haziran...
2 haziranda doğum günüm :) bakarsınız hediyem bebeğim oluverir...

Merhaba cnm ne guzel inşallah olur canım. Biraz bahseder misin hikayenden seni de tanıyalım.

cnm eskiler bel ağrısı ve gebe kalmak için kullanırmış beli sıcak tuuyo eczanede satılıyor tam kalça üstüne yapıştırılıyo ve düşene kadar çıkarma diyorlar banyodan banyoya çıkar tabi ....

benim yumurtlama günüm yarın canım... inşallah 15 gün sonra bebeğimin haberini alırım. Eğerki olmazsa bunu da deneyim. Denemedik tek şeyim yakı kaldı :))) Peki ne kadar süre yakı ile gezeceğiz?

Teşekkür ederim arkadaşım hoşbulduk. Adet 5. GündeyıM sanırım 7. Gün baslamam gerekiyomus. Peki bu soğan kürü yumurtalıklari geliştirip hamile kalma şansını mi artırıyor
Çörek otu kürü ne işe yarıyor. Bir buçuk aydir var bebek çalışmalarımz var.folik asit kullaniyordum zaten .

soğan kürü iltihapa çok iyi geliyo rahmi gebeliğe hazırlıyo diğeride yumurtlamaya ve yumurta gelişiminde iyi oluyo tabi önce rabbim ol diyo onlarda vesile oluyo.....

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okudum hep. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim fakat çoğu konu da çok bilgisizm. Sizlere sorularım olacak yardimci olabilirseniz çok sevinirim.
1. Geçen ay adetim 12 gün gecikti kan testi negatif. Ben hamile olmadığımı hissetmistim ama bir umut işte. Neyse doktora gittim. Alttan ultrason ile baktı yumurtalıklar iyi , kist yok dedi kan tahlili yaptırdı onlar da temiz çıktı. Folik asit kullan dedi bu kadar. Bana hamile kalma ile ilgili hiçbir tavsiyede bulunmadı. Normal mi bu? Ben mi abartiyorum. ?
2. Merak ettiğim şu yumurtlama günlerim nedir?
3.Bir soğan suyu kürü bir çörek otu kafam karıştı ben ne kullanacağım şimdi?
Başka tavsiyeleriniz varsa söyler misiniz

Canım yumurtalıkların temizse çörek otu kullan yumurtanı geliştirir. Normalde adetin düzenliyse adetın 14. Gunu yumurtlarsın ve adet bıtımı ıkı gunde bır ılışkı sart. İlişki sırasında bel altında yastık olacak ve hemen ayaklar dikilip en az 2 saat beklenecek. Hatta bu şekilde uyu sabah banyo yap daha mskbul bence. Banyo esnasında vajına cok yıkanmayacak. Beline yakı koyabılırsın bebegın tutunmasına yardımcı olur. İnşallah hayırlı guzel haberlerını alırız tatlım. Sevgıler

Kızlar ya bişey sorcam benim adet günüm bugun Kan verdim dün 0.0 çıktı adet sokucu verdi intihap için ilaçlar verdi ama gelen yok doktor adet olunca içmeye Başla belki vardır dedi bende dün o sinirle başlaDım sizce dogrumu yoktu yani neyi beklicem

Canım adet sokucu ok ama ıltıhap için soğak kurunu yap bence.

benim yumurtlama günüm yarın canım... inşallah 15 gün sonra bebeğimin haberini alırım. Eğerki olmazsa bunu da deneyim. Denemedik tek şeyim yakı kaldı :))) Peki ne kadar süre yakı ile gezeceğiz?

cnm tak şimdi zaman sorun değil sürekli gebe kalana kadar kalsın diyorlar....yengemiz 30 yıl evvel bebeği olmamış ve yakı yapıtırmışlar o zamanlar bele şişe çekip öle yapıyorlarmış ve şimdi 3 güzel evladı var.....rabbim biede nasip etsin

Merhaba cnm ne guzel inşallah olur canım. Biraz bahseder misin hikayenden seni de tanıyalım.

Tabiki :) bu haziranda 28 yaşına gireceğim. Çocuk istemimden dolayı baktırmadığım yerim çektirmediğim filmin kullanmadığım ilaç kalmadı ..
3,5 yıllık evliyim. 1 tüp bebek denememiz oldu ve tutmadı. Sonra bir kimyasal gebelik geçirdim.
Eşimin spermleri çok kötüydü ama şimdi daha iyi.. Bende ise hiç bir sorun yokmuş.. Bu denememizde de olmaz ise önümüzdeki ay aşılama denemeyi düşünüyorum ama maddi anlamda çok yorulduğumuz için yapabilirmiyiz bilmiyorum

Kızlar eve yeni geldim yemek hazırlayıp geliyorum cancanlar..

Canım yumurtalıkların temizse çörek otu kullan yumurtanı geliştirir. Normalde adetin düzenliyse adetın 14. Gunu yumurtlarsın ve adet bıtımı ıkı gunde bır ılışkı sart. İlişki sırasında bel altında yastık olacak ve hemen ayaklar dikilip en az 2 saat beklenecek. Hatta bu şekilde uyu sabah banyo yap daha mskbul bence. Banyo esnasında vajına cok yıkanmayacak. Beline yakı koyabılırsın bebegın tutunmasına yardımcı olur. İnşallah hayırlı guzel haberlerını alırız tatlım. Sevgıler

Teşekkür ederim canım benimde bat 8 haziran hadi hayırlısı.Dediklerini uygulucam inşallah

cnm tak şimdi zaman sorun değil sürekli gebe kalana kadar kalsın diyorlar....yengemiz 30 yıl evvel bebeği olmamış ve yakı yapıtırmışlar o zamanlar bele şişe çekip öle yapıyorlarmış ve şimdi 3 güzel evladı var.....rabbim biede nasip etsin

Allah bağışlasın canım.. O zmm eşime belim ağrıyo yakı alır mısın diyim :) Çocuk için dersem bi ton laf eder.. Teşekkürler canım bilgi için.

Allah bağışlasın canım.. O zmm eşime belim ağrıyo yakı alır mısın diyim :) Çocuk için dersem bi ton laf eder.. Teşekkürler canım bilgi için.

:))))benimkine en son folik asit al dedim yine mi bebek için dedi gülmeye başladım sana bişey olacak artık korkuyorum dedi valla kızıyorlar ama bul bahane boşver.....

X