Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.

UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

Delfn........................14 Mayıs
Teolog5525...............20 Mayıs
Bebegım....................25 Mayıs
Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
26May......................10 Haziran
Badefne....................12 Haziran
Denizhaziran.............20 Haziran

Haziran ayı anne adaylarının uyguladıkları kürler;

Her sabah aç karnına eşlere bir tatlı kaşığı harnup(keçi boynuzu) pekmezi veriyoruz.
Adet bitiminde bebeklerimizin tutunmasını kolaylaştırmak adına belimize yakı koyuyoruz. Her banyoda değiştiriyoruz. Yakı eczanelerde 1 TL karşığı satılıyor.
Yumurtalarımızın daha sağlıklı gelişmesi için de bal-tarçın-çörek otu karışımı uyguluyoruz.
12 silme tatlı kaşığı çörek otu
10 silme tatlı kaşığı tarçın
10 silme tatlı kaşığı bal karıştırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına yiyiyorsunuz.
Dileyen incir kürü de uygulayabilir. o da şu şekilde oluyor;
Yarım litre kadar kaynamakta olan su içerisine 15-16 tane kuru incir atın ve 20 dakika kadar ağzını kapatarak kaynamaya bırakın. 20 dakikanın ardından bi kenarda ılıması için bekletin. Daha sonra süzerek elde ettiğiniz kürünüzü 3 eşit parçaya bölün ve yemeklerden 15 dakika kadar için. İlk uygulama süresi 21 gündür. 21 gün boyunca bu kürü uyguladıktan sonra 1 hafta ara verin ve tekrar 21 gün boyunca kürü uygulamaya devam edin. Toplam 42 gün kürü uygulayın. Bu 42 günlük süreye verdiğiniz 1 haftalık ara dahil değildir. Bu kürü her seferinde günlük hazırlamayı ihmal etmeyin. Önemli: İncirleri kaynayan suya ikiye bölerek atın ve üzerinde beYaz pudrası varsa önce soğuk su ile yıkadıktan sonra kaynamakta olan suyun içerisine atın. Eğer yumurta çatlatmak için kuru incir kürünü kullanmayı düşünürseniz; Öncelikle incirlerimizi 6 dakika kadar kaynattıktan sonra içerisine orta boy taze gevrek 1 adet havuç dilimleyin ve kaynamaya 4 dakika kadar daha devam edin. Kürün içerisine ilave ettiğiniz havuç sayesinde yumurtaların çatlaması kolaylaşacaktır.

Biz sadece keciboynuzu pekmezini kullaniyoruz birde tok yiyoruz ayrica ben klomen ve hayit hapi aliyorum dolayisiyla kurleri yapmiyorum yapmalimiyim bir bu yaki olayi ndn yapiliyor tam olarak....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

gerçekten bende bı okadar kötü oldumm..içler acısı yaa o kadar insan yer altında sıkısıp kaldı çıkamadılar dışarıı...Havasız kalmak ne kadar zorr..çaresizce beklemekkk ...kurtulacak mı ...ölecekler mı bılememek....ve o kadar kayıppppp.ALLAH IM SEN YARDIM ET O İNSANLARA...AİLERE SABIR GERİDE KALANLARA KURTULMAYI NASİP EYLE RABBİMMMM......

canlar bişey diycemm ben her gittiğim doktor bana folbiol verdi ben bunu çok kullandımmm ..e her ay bebıs umudu yla işte 3 ay öncesınden baslıomusun kullanmaya zaten ama benım bıttıkce doktor verdı 1 sene kullandımm yahu..en son gittiğimde doktor yıne verıodu yeter artık dedım kullanmak ıstemıyorumm..kal gelmişti artık o hapı içmektenn...napsam 6 ay gecti baslasam mıkı yıne aceppp.....

canlar bişey diycemm ben her gittiğim doktor bana folbiol verdi ben bunu çok kullandımmm ..e her ay bebıs umudu yla işte 3 ay öncesınden baslıomusun kullanmaya zaten ama benım bıttıkce doktor verdı 1 sene kullandımm yahu..en son gittiğimde doktor yıne verıodu yeter artık dedım kullanmak ıstemıyorumm..kal gelmişti artık o hapı içmektenn...napsam 6 ay gecti baslasam mıkı yıne aceppp.....

cnm bana hiçbir doktor vermedi işin ilginç tarafı faydası olacağını düşünüyorsan bence iç.....

benimde sıkıntı birebir seninle aynı cnm ama içini ferahlatsın tek tüpüm vardı zaten rahim filminde açık çıktı kalbini ferah tut gelecekler:)
Tskler gülüm benim inşallah hepimizin bebisi olur bazen umutlu oluyorum bazende olumsuz duydugumda doktordan olurmu acaba diyorum haktan hayırlısı insallah bende olmasa sizlerin mutluluğuna sevinirim inşallah

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okudum hep. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim fakat çoğu konu da çok bilgisizm. Sizlere sorularım olacak yardimci olabilirseniz çok sevinirim.
1. Geçen ay adetim 12 gün gecikti kan testi negatif. Ben hamile olmadığımı hissetmistim ama bir umut işte. Neyse doktora gittim. Alttan ultrason ile baktı yumurtalıklar iyi , kist yok dedi kan tahlili yaptırdı onlar da temiz çıktı. Folik asit kullan dedi bu kadar. Bana hamile kalma ile ilgili hiçbir tavsiyede bulunmadı. Normal mi bu? Ben mi abartiyorum. ?
2. Merak ettiğim şu yumurtlama günlerim nedir?
3.Bir soğan suyu kürü bir çörek otu kafam karıştı ben ne kullanacağım şimdi?
Başka tavsiyeleriniz varsa söyler misiniz

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okudum hep. Bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim fakat çoğu konu da çok bilgisizm. Sizlere sorularım olacak yardimci olabilirseniz çok sevinirim.
1. Geçen ay adetim 12 gün gecikti kan testi negatif. Ben hamile olmadığımı hissetmistim ama bir umut işte. Neyse doktora gittim. Alttan ultrason ile baktı yumurtalıklar iyi , kist yok dedi kan tahlili yaptırdı onlar da temiz çıktı. Folik asit kullan dedi bu kadar. Bana hamile kalma ile ilgili hiçbir tavsiyede bulunmadı. Normal mi bu? Ben mi abartiyorum. ?
2. Merak ettiğim şu yumurtlama günlerim nedir?
3.Bir soğan suyu kürü bir çörek otu kafam karıştı ben ne kullanacağım şimdi?
Başka tavsiyeleriniz varsa söyler misiniz

Birde sat nedir bat nedir

Birde sat nedir bat nedir

cnm son adet tarihin ve birsonraki adet tarihin ....bu arada soğan kürü bitince çörek otuve tarçın bala başlayabilirsin bebek için çalışmalarne kadardır var ve doktorun folik asit başlaması bence ek vitamin hazırlıktır....bu arada hoşgeldin müjdelerlede gelirsin inşallah...

ya çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz iinsanlara daha doğrusu hepimiz en güzel yolun yoldaşlaryız bana soğan kürünün tam olarak nasıl uygulanması gerektiğini yazarmısınız?i.saraçoğlu adet bitiminden 2 gün sonra başlanacak ve 15 gün yapılacak demişti zahide hanımın programında ben burada okuduğumda bazı arkadaşlarımız daha farklı anlatmışlar acaba hangisi doğru :KK43: çünkü benim rahmimde dr küçük bir yaran var demişti ama hamile kalmana engel değil demişti ve yasmini bırakalı daha 3,5 ay olduğu için yeni yeni yumurtan oluşuo demişti çok korkuyorum bebek sahibi olamıycam diye:KK43:

Cnm sogan kuru saraçoğluna ait bir kürdür. Ben hiç uygulamadım ama saraçoğlunun dediği gibi adetin 7. Gunu oluyor başlıyorsun sabah akşam 15 gun kullanıyorsun. Çok detay hakkında bılgım yok inan yanlış de bilgilendirmek istemem ama saraçoğlununsitesinde yazan doğrudur cnm. Yara ufaksa engel olmaz. Ama yumurtlaman yeni düzeliyorsa tavsiyem yazdığım gibi çörekotu kğrüdür cnm. Rabbim inşallah bu ay hepimize müjdeli haber gönderir

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu topik bana inanılmaz pozitif bir enerji verdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Enerjiniz bol olsun hanımlar yılmak bıkmak pes etmek umut yitirmek bu topikte yasaaaakkkk

Herkes bu ay hamiş olacak o kaaa. Rabbimin de izniyle onun yüce kudretiyle göğsümüzdeki iman gücüyle pozitif düşüncelerimizi bebek arzumuzu can.ı gönülden dualarla gönderirsek, ellerimiz boş kalmayacak inşallah.

Kızlar ya bişey sorcam benim adet günüm bugun Kan verdim dün 0.0 çıktı adet sokucu verdi intihap için ilaçlar verdi ama gelen yok doktor adet olunca içmeye Başla belki vardır dedi bende dün o sinirle başlaDım sizce dogrumu yoktu yani neyi beklicem

Amin cnm Rabbim sesimizi fuyar inşallah dualarımızı kabul edr. Bir de meryem suresi 41 kere okunacak. Ben bu gece temızlenıcem ve yarın baslıcam yakı ve duayada. Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallahhhh

cnm ben bugün bişey öğrendim eşimin sperm testinde morfoloji %1 çıkmıştı düşük ama önemli değil denmişti meğersem önemliymiş keçiboynuuda ona yapacağım anlayacağın karı koca kürlerleyiz:)

Biz sadece keciboynuzu pekmezini kullaniyoruz birde tok yiyoruz ayrica ben klomen ve hayit hapi aliyorum dolayisiyla kurleri yapmiyorum yapmalimiyim bir bu yaki olayi ndn yapiliyor tam olarak....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canım pekmez yada keçinoynuzu da yiyebilir yesinde artık ne şekilde olursa olsun sorun değil.
Yakı olayı da bebeğin rahimde tutunmasına yardımcı oluyor.

cnm yakı denemeyi unutma bu ay ne zaman olursa olsun tak beline belki başta yakar hiç sorunu olmayanlara özellikle öneriyorum rabbim kucaklarımzıı sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun bu ay isteyen herkese bebeler nasip etsin doğumhaneler 9 ay sonra rekor kırsın inşallah dualarımdasın:)

canım yakı nedir, nereye ve nasıl ve niçin uygulanıyor :)

Madencilerimize allahtan rahmet diliyorum.arkadaşlar yasin okudum ölmüşlerin ruhuna gitsin.yaralılara şifa diliyorum.kaç eve ateş düştü..Rabbim ailelerine sabir versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kabul etsin canım....

X