Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar nasilsiniz.Ya heralde ben bu ayida kacirdim. Size danismak istedim.Ben hep o yapiskan sivinin gelmesini bekledim ama gelmedi 23 u ovulasyon gunumdu ama gelmeyince ben hep yarin olacak yarin gelir diye bekledin hic gelmedi.Bende 19 unda 22 sinde ve 25 inde iliskiye girdim. Sizce tutmusmudur.23 unde o sivi gelmedi daha yumurtlamamisimdir diye calisma olmadi.tutarmi yaaaa yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb cnm psikolojik olarak hepimiz her adet donemı hamıle gıbı hıssedıyoruz desem yerıdır.Mıde bulantılar cogu hamılede 6. Haftadan sonra gelısır ıstısnalar harıc. Akıntıda koku var mı? Eger varsa enfeksıyon yada mantar olabılır. Ikı uc gun bekle ve kan testı yaptır bence. İnşallah hamilesindir cnm.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

yok, koku yanma acima felan yok. ama bazen okadar cok oluyorki, baya islaniyor ic camasirim.:17:. bakiyorum beyaz sari igrenc bi akinti. normaldede olurdu ama simdi oncekilere bakarak cok daha yogun ve fazla. piskoloji kalmadi bende :25: az önce bi arkadasim hamile oldugunu örenmis güleyimmi aglayimmi bilmiyorum

tekrar yaziyorum sorunumu :14:

Ben daha yeni üye oldum. herzaman okuyordum artik bende yazmak ve sizden bilgi edinmek istiyoru. Yardimci olursaniz çoook sevinirim.
benim aslinda bugün adet olmam gerekiyor ama sadece ok hafif kasiklarda bi agri var ve bi kac gündür beyaz sari akinti. sabahlari midem bi tuhaf oluyr tam bulantida degil. bugün test yaptim yine negatif . :14::14:cok üzüldüm yine. böyle bise yasayip hamile kalan varmi? 1,5 senedir deniyoruz..
cevap verirseniz cok sevinirim...
Canim takma kafana stres yapma .. olan vardir elbet ama bende bu ay ayni seyleri yasadm midem bulandi filan test negatif ti olede oldu kismet allah buyuk olmayacaklari oldurur..

Kizlar nasilsiniz.Ya heralde ben bu ayida kacirdim. Size danismak istedim.Ben hep o yapiskan sivinin gelmesini bekledim ama gelmedi 23 u ovulasyon gunumdu ama gelmeyince ben hep yarin olacak yarin gelir diye bekledin hic gelmedi.Bende 19 unda 22 sinde ve 25 inde iliskiye girdim. Sizce tutmusmudur.23 unde o sivi gelmedi daha yumurtlamamisimdir diye calisma olmadi.tutarmi yaaaa yorumlarinizi bekliyorum

Canım sperm içeride vajinal duş almazsan 72 saate kadar yaşarmış bir de sıcak duş almadıysan. Eğer bunlar olmadıysa zaten 23 ünde yumurtladıysan içerde canlı sperm yumurtanın başında beklemiştir canım merak etme. İnşallah bu ay gelir bebeğin canım. Bence ilişki zamanların güzel. iki gün ara iyi.

yok, koku yanma acima felan yok. ama bazen okadar cok oluyorki, baya islaniyor ic camasirim.:17:. bakiyorum beyaz sari igrenc bi akinti. normaldede olurdu ama simdi oncekilere bakarak cok daha yogun ve fazla. piskoloji kalmadi bende :25: az önce bi arkadasim hamile oldugunu örenmis güleyimmi aglayimmi bilmiyorum

Canım üzülme Rabbim vaktinde verecektir inşallah. Umarım adet belirtisi değildir. Adet gününmüş aslında bir kan testi de yaptırabilirsin cnm. için rahat eder en azındankendi kendini yemezsin dimi?

hımm onu bılmıyorum canım ya , oyle duydum ve okudum erkekler agır kaldırmamaya dıkat etsın dıye bu surecte,ne zor ıs ya herseye dıkat etmek gerekırse incik cıncık baya seyler var yaaa

Aynen canım armut sapı üzüm çöpü derken yaş geçiyo valla.

canım tesekkür ederım :) tabi ekleyın ben hesaplayıp yazarım burdan. Son aylar okadar düzensızkı. O konulara bakıyorum takipteyip egzersızlere ılk baslarda onların destegıyle gayret ettım ve dua ettım. Sımdı sonuna geldım sayılırr elhamdülillah. Ama enson gıttgım doktor zar duruyor dedı acıda oyüzden sanırm benımde morelım bozuldu.bakalım bebiş ne zaman gösterıcek kendnı :)düzensızlıkten sonra gıtmedm doktora

Tmam canım yazarsın bat tarihini.

Bacim 2ay ne yasadim bi ben biliom.. agladim resmen ya olmuyor diye dua ettim bol bol.. dedim olmasi lazim kacari yok bu işin sonuçta. . Dedigim gibi nefes alip verirken esim yavas yavas ole atlattm ben şükür

canım nasıl kendımı salıp bırakıcam ozor ama yapmaya calısıcam. 1 seneyı gectı benım bende daha dün ağladım. İnş olur

Kızlaaar çok mutluyum :)
Doktordan geliyorum ultrasonla baktı ara vermenize gerek yok dedi :) bugün 9.gün yarın aksam başlıyoruz çalışmalara :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekrar yaziyorum sorunumu :14:

Ben daha yeni üye oldum. herzaman okuyordum artik bende yazmak ve sizden bilgi edinmek istiyoru. Yardimci olursaniz çoook sevinirim.
benim aslinda bugün adet olmam gerekiyor ama sadece ok hafif kasiklarda bi agri var ve bi kac gündür beyaz sari akinti. sabahlari midem bi tuhaf oluyr tam bulantida degil. bugün test yaptim yine negatif . :14::14:cok üzüldüm yine. böyle bise yasayip hamile kalan varmi? 1,5 senedir deniyoruz..
cevap verirseniz cok sevinirim...
Benimde hasta olacak gibi ara ara kasık agrilarim geliyor. Oldum olacak derken 15 gün geçti olmadım. Grcikmenin 2. Günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan tahlili yaptım pozitif :72:

Canım ben her ay olan akintim geçen ay hiç olmadı
Bende bi önceki ay antibiyotik ve agri kesici çok kullanmistim ona bağladım.
Yumurtlama akıntısı spermin yumurtaya kolay ulasmasini sağlıyorum diye bende geçen aydan hiç umutlu değildim ama bugün öğrendim ki 6 haftalık hamileyim :72:

Bence ovulasyon testlerini de, akintilari da çok baz almayın. Adresiniz bittikten sonra 2 güne bir ilişki yasayin. Erken döllenme de olabilir geç dollenmede çünkü.

Kızlar merhabalar tatilden döndük çok şükür
Bugün kan tahlili yaptirdim veeeeeeeeee sonuç pozitif :52:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 aydır deniyorduk ve son ay hastalığım biter bitmez 2 günde 1 çalışma yaptık. Hiç akintim olmadığı için enflasyon tarihimi tahmin edemedim hatta yumurtlama akintim da hiç olmadığı için umutsuzdum ama çok şükür hamileyim :nazar: gecikmemin 2. Günü idrar testim de negatif çıkmıştı.

Kan tahlili pozitif çıktı ve doktora haftaya gideceğiz. Kese haftaya gorunurmus ancak çünkü.

Canım birşey soracağım bel ağrın varmıydı ve arada kasık ağrıların ve ne şekildeydi? Benim ovulasyon geçeli bir hafta olacak çarşamba günü ve arada kasıklarım ağrıyo değişik bi ağrı belimle birlikte ağrıyo. ve belim çok ayakta durunca da ağrıyor. şimdi markete gitttim geldim belim ikiye yarılıyo sanki. sende de böyle ağrı varmıydı?

Kızlaaar çok mutluyum :)
Doktordan geliyorum ultrasonla baktı ara vermenize gerek yok dedi :) bugün 9.gün yarın aksam başlıyoruz çalışmalara :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh Walscım ya bu çok güzel bi haber gözn aydın olsun. Hadi bu ay güzel çalış da getir yeğnimizi tamam mı hergün kuru incir ve ceviz ye mutlaka. eşine de keçiboynuzu hadi bismillah diyin bu akşam canım.:32::17:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde hasta olacak gibi ara ara kasık agrilarim geliyor. Oldum olacak derken 15 gün geçti olmadım. Grcikmenin 2. Günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan tahlili yaptım pozitif :72:

gözün aydinnnnn:46: tebrik ediyorum.. Allahim insallah bana ve isteyen herkese en kisa zamanda nasip eder..bende pozitif ciksa deliririm herhalde :52:
peki beyaz sari akintin oluyormuydu?

Netten bakıyorum hızlı gebelik testi yazıyor canım ama üzerindeki yazılara bir bak bakalım rapid pregnancy test yazıyor mu canım

Yap canım inşallah hamişsindir de güzel bi haber verirsin bize :) kaç tane var içinde onun?

Sabirsizlikla heyecanla bekliyoruz bacim

Sen yapta bi cesaretle bende yapayimm:)

Istanbul hosgeldin beni hatirlamissindir . Megabitlinin bahsettigi kisi benim :) soyledigi urunu al mutlaka mukemmel bisey .sonra vaji de neymis diyeceksin:)))))

Testim elime geçti ve tabi ki meraktan hemen yaptim...
Üzerinde iliskiden 5 gun sonra sonuç verir yaziyodu.
Ovulasyon gunum sanırım 17 siydi.
Sonuç negatif çıktı :(
Ya çok erken yaptim ya akşam yaptığım için böyle oldu yada en kötü ihtimal hamile değilim :(
Eşimin de morali düştü biraz :(

Ohh Walscım ya bu çok güzel bi haber gözn aydın olsun. Hadi bu ay güzel çalış da getir yeğnimizi tamam mı hergün kuru incir ve ceviz ye mutlaka. eşine de keçiboynuzu hadi bismillah diyin bu akşam canım.:32::17:

Ayy inşallah blackberrim :) dün başladı eşim yemeye. Bende bu akşam başlıyorum hemen. Eşimi de diyetisyene götürdük sağlıklı beslenmeye başlıyor. Allah hepimize nasip etsin inşallah çok sağol canım benim çok destek oldun bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back