• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bende yara varmis zorlanmadan dolayi olusmus o yuzden ilkinde buda ise yaramayacak sandim sonra iki gun ara verdik tekrar deniyorduk ben dislerimi sik.aya basladim herif ne kasiyon kendini oldu bile dedi hic birsey anlamadim cuk diye oldu valla:)

ne güzel canım ya benim hala agryor.sölemesi ayıp kayganlastırıcı olmadıgı için tükürekle yapyoz ya oda spermi öldürüyomus ve acıyo öyle olunca.almam lazım benimde

Bende yara varmis zorlanmadan dolayi olusmus o yuzden ilkinde buda ise yaramayacak sandim sonra iki gun ara verdik tekrar deniyorduk ben dislerimi sik.aya basladim herif ne kasiyon kendini oldu bile dedi hic birsey anlamadim cuk diye oldu valla:)

O nasıl bi icatmis ya :27: bendede yara olmustu halen agrio iliski sirasinda vajinusmusu yendim ama ole cuk die olsa fena olmaz :) kaslarimi yumusario acaba

:60: cuk diye oldu haa:60:

kıs bunları vaji konusunda anlatsana adım boşuna sapığa çıkıyo:27:

Kizlar ovulasyon testini bende allah kismet ederse bu ay yapmak istiyorum ilkkez ne zaman yapmam gerekiyor bana biraz bilgi verirmisiniz uygulayan bacilar (::3:

canım gittigidiyrdan al hem ucuz hem içinde kullanma talimatı nezaman yapacagın yazıyo ama adet düzensizliğin varsa adetinin bittiği gün basla canım.benöyle yaptım

Kızlar merhabalar tatilden döndük çok şükür
Bugün kan tahlili yaptirdim veeeeeeeeee sonuç pozitif :52:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 aydır deniyorduk ve son ay hastalığım biter bitmez 2 günde 1 çalışma yaptık. Hiç akintim olmadığı için enflasyon tarihimi tahmin edemedim hatta yumurtlama akintim da hiç olmadığı için umutsuzdum ama çok şükür hamileyim :nazar: gecikmemin 2. Günü idrar testim de negatif çıkmıştı.

Kan tahlili pozitif çıktı ve doktora haftaya gideceğiz. Kese haftaya gorunurmus ancak çünkü.

canım nasıl cuk dıye oluyo anlamıyorum kendını bırden bıraktınmı yani :) ben bırakamıyorum ıste. Alt poz. Dahada panik oluyorum bırden olursa acır dıye. Bakalım..
[QUOTE=

canım nasıl cuk dıye oluyo anlamıyorum kendını bırden bıraktınmı yani :) ben bırakamıyorum ıste. Alt poz. Dahada panik oluyorum bırden olursa acır dıye. Bakalım..
[/QUOTE .!.:
Canim korkma esin yavas yavas ilerlesin sende nefes al o sira kendini birakiosn aciycak az ama ole ele aliscak insalah

Hayirdir canimm ne oldu..
tekrar yaziyorum sorunumu :14:

Ben daha yeni üye oldum. herzaman okuyordum artik bende yazmak ve sizden bilgi edinmek istiyoru. Yardimci olursaniz çoook sevinirim.
benim aslinda bugün adet olmam gerekiyor ama sadece ok hafif kasiklarda bi agri var ve bi kac gündür beyaz sari akinti. sabahlari midem bi tuhaf oluyr tam bulantida degil. bugün test yaptim yine negatif . :14::14:cok üzüldüm yine. böyle bise yasayip hamile kalan varmi? 1,5 senedir deniyoruz..
cevap verirseniz cok sevinirim...

Ben daha yeni üye oldum. herzaman okuyordum artik bende yazmak ve sizden bilgi edinmek istiyoru. Yardimci olursaniz çoook sevinirim.
benim aslinda bugün adet olmam gerekiyor ama sadece ok hafif kasiklarda bi agri var ve bi kac gündür beyaz sari akinti. sabahlari midem bi tuhaf oluyr tam bulantida degil. bugün test yaptim yine negatif . :14::14:cok üzüldüm yine. böyle bise yasayip hamile kalan varmi? 1,5 senedir deniyoruz..

cnm üzülme...

bakalım perşembeye kadar adet olmazsan kanda baktır. adet olmadıkça umut var demektir:34:

Mrb cnm psikolojik olarak hepimiz her adet donemı hamıle gıbı hıssedıyoruz desem yerıdır.Mıde bulantılar cogu hamılede 6. Haftadan sonra gelısır ıstısnalar harıc. Akıntıda koku var mı? Eger varsa enfeksıyon yada mantar olabılır. Ikı uc gun bekle ve kan testı yaptır bence. İnşallah hamilesindir cnm.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Kızlar merhabalar tatilden döndük çok şükür
Bugün kan tahlili yaptirdim veeeeeeeeee sonuç pozitif :52:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 aydır deniyorduk ve son ay hastalığım biter bitmez 2 günde 1 çalışma yaptık. Hiç akintim olmadığı için enflasyon tarihimi tahmin edemedim hatta yumurtlama akintim da hiç olmadığı için umutsuzdum ama çok şükür hamileyim :nazar: gecikmemin 2. Günü idrar testim de negatif çıkmıştı.

Kan tahlili pozitif çıktı ve doktora haftaya gideceğiz. Kese haftaya gorunurmus ancak çünkü.

Canımmm çok sevındım gözunaydın oldun inşallah sağlıkla kucagına alırsın cnmm

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Canim korkma esin yavas yavas ilerlesin sende nefes al o sira kendini birakiosn aciycak az ama ole ele aliscak insalah

ıste kendımı bırakabılse canım panik oluyorum elde olmadan. Denemeye calısıcam ama

Back