Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Testim elime geçti ve tabi ki meraktan hemen yaptim...
Üzerinde iliskiden 5 gun sonra sonuç verir yaziyodu.
Ovulasyon gunum sanırım 17 siydi.
Sonuç negatif çıktı :(
Ya çok erken yaptim ya akşam yaptığım için böyle oldu yada en kötü ihtimal hamile değilim :(
Eşimin de morali düştü biraz :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım üzülme geç yumurtlamış olabilirsin bi de sabah yap iki gün sonra bence. sabah birşey içmeden ilk idrar çok iyi sonuç veriyor. bi de yarım saat felan bekle bakalım silik felan çıkabilir. oğlumda erken gebelik testinde bir saat sonra silik bi çizgi çıkmıştı 2 gün sonra kanda 15 çıkmıştı. kandan da önce belli etmişti erken gebelik testi. İnşallah hamişsindir tatlım üzülme daha erken tabi ki.

Canım üzülme geç yumurtlamış olabilirsin bi de sabah yap iki gün sonra bence. sabah birşey içmeden ilk idrar çok iyi sonuç veriyor. bi de yarım saat felan bekle bakalım silik felan çıkabilir. oğlumda erken gebelik testinde bir saat sonra silik bi çizgi çıkmıştı 2 gün sonra kanda 15 çıkmıştı. kandan da önce belli etmişti erken gebelik testi. İnşallah hamişsindir tatlım üzülme daha erken tabi ki.

Öyle yapayim bari çarşamba sabah yapiyim bi de
Ama bu ay olmadı gibi hissediyorum zaten canım sıkkın biraz :(

Ayy inşallah blackberrim :) dün başladı eşim yemeye. Bende bu akşam başlıyorum hemen. Eşimi de diyetisyene götürdük sağlıklı beslenmeye başlıyor. Allah hepimize nasip etsin inşallah çok sağol canım benim çok destek oldun bana

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımsın ne demek birbirimize destek olmak için burdayız zaten. Bu ay gelecek inanıyorum buna ben. Rabbim gönlnden geçeni göbeğine kondursun inşallah. Bak şöyle de yapabilirsin tahmini yumurtlama dönemi bi kontrole gidip yumurtan büyümüşmü ve çatlayacak durumdamı baktırabilirsin böylece tam günü yakalamışta olursun tatlım. Tabi sen bilirsin yine.

Öyle yapayim bari çarşamba sabah yapiyim bi de
Ama bu ay olmadı gibi hissediyorum zaten canım sıkkın biraz :(

Neden böyle düşünüyorsun canım? Yani seni bu karamsarlığa iten nedir? Vaktinde ilişki olmadığını mı düşünüyorsun?

Canım birşey soracağım bel ağrın varmıydı ve arada kasık ağrıların ve ne şekildeydi? Benim ovulasyon geçeli bir hafta olacak çarşamba günü ve arada kasıklarım ağrıyo değişik bi ağrı belimle birlikte ağrıyo. ve belim çok ayakta durunca da ağrıyor. şimdi markete gitttim geldim belim ikiye yarılıyo sanki. sende de böyle ağrı varmıydı?

Evet canım gem bel ağrım vardı hem kasık. Bel ağrım geçti ama kasık ağrım hala devam ediyor. Heran hasta olacak gibi his vardı, ama çok şükür hamileymisim. Adet olacak gibi goguslerimde de hassasiyet var.

Selam canım benide listeye eklermisinn 8 aydır istiyrum ama olmuyor inş bu ay tuttururuz.adetim bitmek üzere ovulasyon testi yapıcam bkalım doktoru filan bıraktım çok stres oldum konu başlığın ve verdiğin pozitif enerji harika.topiğin hayırlı olurda bu ay göbişler bebişlerle dolar innşşş:3::31::16:

Neden böyle düşünüyorsun canım? Yani seni bu karamsarlığa iten nedir? Vaktinde ilişki olmadığını mı düşünüyorsun?

Yoo oldu aslında. ..
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim...
Sat 4 mayisti...
16 mayista aldim testi aslında o gün yapmayacaktim erken diye eşim bi yap bakalım dedi ve çift cizgiyi gordum. ..
Daha mi erken baslasaydim diye düşündüm o kafami karistirdi biraz. ..
Ne bileyim içimden bi ses bu ay olmadı diyo...
Bi dahaki ay adet biter bitmez basliycam ovulasyon takibine...

Evet canım gem bel ağrım vardı hem kasık. Bel ağrım geçti ama kasık ağrım hala devam ediyor. Heran hasta olacak gibi his vardı, ama çok şükür hamileymisim. Adet olacak gibi goguslerimde de hassasiyet var.

Ayy ne güzel inşallah bizde bu ay kavuşuruz bebeklerimize bizim için dua et canım olur mu? Bende sana dua edicem sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Yoo oldu aslında. ..
Ben bu ay ilk defa ovulasyon testi aldim...
Sat 4 mayisti...
16 mayista aldim testi aslında o gün yapmayacaktim erken diye eşim bi yap bakalım dedi ve çift cizgiyi gordum. ..
Daha mi erken baslasaydim diye düşündüm o kafami karistirdi biraz. ..
Ne bileyim içimden bi ses bu ay olmadı diyo...
Bi dahaki ay adet biter bitmez basliycam ovulasyon takibine...

Canım ayaklar fora mıydı peki vajinal duş yapmadın dimi?

Selam canım benide listeye eklermisinn 8 aydır istiyrum ama olmuyor inş bu ay tuttururuz.adetim bitmek üzere ovulasyon testi yapıcam bkalım doktoru filan bıraktım çok stres oldum konu başlığın ve verdiğin pozitif enerji harika.topiğin hayırlı olurda bu ay göbişler bebişlerle dolar innşşş:3::31::16:

Merhaba tatlım hoşgeldin sefa getirdin eklerim tabi ki ne demek seve seve yalnız bat tarihini alıyım :) Doktorun ne diyor canım bir sıkıntı yok umarım. İnşallah bu ay gelir canım. Bir sıkıntı yoksa çörekotu kürünü tavsiye ederim. eşine de bol keçiboynuzu :)

Ayaklarimi sadece 15 dk dikebildim her seferinde. ..
Dusumu da sabahina bıraktım hep...

E bu da tamam o zaman sabırlı ol tatlım dur bakalım iki gün sonra tekrarla testi canım olur inşallah umutsuzluk yok. Herşeyin hayırlısını dileyelim Rabbimden. Bu ay göbiş dolacak bebiş inşallah. Adet gelmediği müddetçe hep bir umut vardır :) :29:

Hoşgeldin canım biz iyiyiz çok şükür. bel ağrım var arada kasık ağrısı o kaaa. Beklemedeyiz artık. İnzivaya çekildik sen nasılsın sende nasıl durumlar bakalım.

Valls canim bu aralar biraz yogunum bat 5 haz.yogunluktanmidir nedir kendimi dinlemeye firsatim olmadi.bekliyorum iste.

Son düzenleme:
Canımsın ne demek birbirimize destek olmak için burdayız zaten. Bu ay gelecek inanıyorum buna ben. Rabbim gönlnden geçeni göbeğine kondursun inşallah. Bak şöyle de yapabilirsin tahmini yumurtlama dönemi bi kontrole gidip yumurtan büyümüşmü ve çatlayacak durumdamı baktırabilirsin böylece tam günü yakalamışta olursun tatlım. Tabi sen bilirsin yine.

İnşallah hayırlısıyla gelsin canım. Ben sıklaştırayım da olmadı emin olamazsan dediğin gibi yaparım. Sen ne durumdasın canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ne güzel inşallah bizde bu ay kavuşuruz bebeklerimize bizim için dua et canım olur mu? Bende sana dua edicem sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.

Gerçekten aklıma ilk siz geldiniz ogrendigim de size dua ettim haberi ilk aldığımda. Forum da samimi olduğum 1 senedir 2 arkadaşım car onların ismini söyledim ve topikteki herkesin dedim rabbim aratmaz tez zamanda onlara da mujdeli haberi ver dedim.

Inşallah sende hamilesindir

Back