Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

E bu da tamam o zaman sabırlı ol tatlım dur bakalım iki gün sonra tekrarla testi canım olur inşallah umutsuzluk yok. Herşeyin hayırlısını dileyelim Rabbimden. Bu ay göbiş dolacak bebiş inşallah. Adet gelmediği müddetçe hep bir umut vardır :) :29:

Hayırlısı bakalım. ..
Allahtan umut kesilmez...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

t.ederım canım bu bılgılerı ve forumları hep okuyorum bakıyorum benım gıbı ne cok ınsan var inş herkes hemen yener bu durumu cok zor bazı kadınlar bıle kadın oldugu halde anlıyamıyor

Doğru canım ben evlendiğimde vaji değildim ama rahmim ters olduğundan her pozisyon bana uymuyordu. tek bir pozisyon rahat ee adamda hep onu ister mi onun istediği zamanda kasılırdım ve canımın acısından hiç orgazm olamazdım. oğlumu ne zmaanki doğurdum sonra rahatladım ne hikmetse. ve oğlumdan önce de 35-40 günde adet olurdum sonra düzenli 28 günde olmaya başladım. Rahimi yenileşen şey gerçekten bir doğum bunu çok iyi anladım. Rabbim herkese acil şifalar versin.

Hayırlısı bakalım. ..
Allahtan umut kesilmez...:)

Aynen canım,

$22713138783033463599131.jpg

Valls canim bu aralar biraz yogunum bat 5 haz.yogunluktanmidir nedir kendimi dinlemeye firsatim olmadi.bekliyorum iste.

Hakkında hayırlısı canım benim inşallah gelir bu ay bebişler.

İnşallah hayırlısıyla gelsin canım. Ben sıklaştırayım da olmadı emin olamazsan dediğin gibi yaparım. Sen ne durumdasın canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kasık ve bel ağrılarım var. ama belim pek fena. başka bir durumum yok bakalım bekliyoruz canım hakkımızda hayırlısı.

Gerçekten aklıma ilk siz geldiniz ogrendigim de size dua ettim haberi ilk aldığımda. Forum da samimi olduğum 1 senedir 2 arkadaşım car onların ismini söyledim ve topikteki herkesin dedim rabbim aratmaz tez zamanda onlara da mujdeli haberi ver dedim.

Inşallah sende hamilesindir

Allah razı olsun canım inşallah bütün arkadaşlarımızla birlikte hamiş olalım Rabbim yüzümüze gülsün. :29:

Ne saati yemek saati....
Hadi canlar yemeğe, yemek yiyelim ki düzenli beslenelim dimi?

Çok öpüyorum sizleri hoşçakalın...

mayıs bıttı gıttı bıle benım ıcın:S:S:S benıde ekleyın kızlar lısteyeee bat 23 hazıran:):) yarın hastalıgımın son gunuu.. bu ay 1 gun arayla calısma yapıcaz ıns tutar. kızlar sogan suyu benım yumurtlama gunlerıme denk gelıyor eger hamıle kalırsan dusuk olur dıyorlar sız sogan suyunu nasıl ıctınızz.

ben illede orgazm diyince topiğin sapığı oldum walla:35::27:

özelden konuşalım şekerim seninle ne derdin varsa sor konuşalım:34:

ne güzel canım ya benim hala agryor.sölemesi ayıp kayganlastırıcı olmadıgı için tükürekle yapyoz ya oda spermi öldürüyomus ve acıyo öyle olunca.almam lazım benimde

O nasıl bi icatmis ya :27: bendede yara olmustu halen agrio iliski sirasinda vajinusmusu yendim ama ole cuk die olsa fena olmaz :) kaslarimi yumusario acaba

:60: cuk diye oldu haa:60:

kıs bunları vaji konusunda anlatsana adım boşuna sapığa çıkıyo:27:

Olmaas oyle megabitli herkese cinsellik derai vercen ozele gitmek yok.

Kizlar egzersizle kaslari esnetmeden olmaz sonra yirtarziniz benim gibi. Parmak egzeraizleri yapmistim ben iki hafta kadar yeterincw esnemisti.ama kasmaktan dolayi girmiyordu. Yani o jel sayesoinde kaydi gitti ...

Benimde hasta olacak gibi ara ara kasık agrilarim geliyor. Oldum olacak derken 15 gün geçti olmadım. Grcikmenin 2. Günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün kan tahlili yaptım pozitif :72:

Canım ben her ay olan akintim geçen ay hiç olmadı
Bende bi önceki ay antibiyotik ve agri kesici çok kullanmistim ona bağladım.
Yumurtlama akıntısı spermin yumurtaya kolay ulasmasini sağlıyorum diye bende geçen aydan hiç umutlu değildim ama bugün öğrendim ki 6 haftalık hamileyim :72:

Bence ovulasyon testlerini de, akintilari da çok baz almayın. Adresiniz bittikten sonra 2 güne bir ilişki yasayin. Erken döllenme de olabilir geç dollenmede çünkü.

Canim cevap icin cok sagol insallah olur benim bir oglum var 4 ay oncede dusuk yaptim insallah allahim bu ay herkesi sevindirir

Canım sperm içeride vajinal duş almazsan 72 saate kadar yaşarmış bir de sıcak duş almadıysan. Eğer bunlar olmadıysa zaten 23 ünde yumurtladıysan içerde canlı sperm yumurtanın başında beklemiştir canım merak etme. İnşallah bu ay gelir bebeğin canım. Bence ilişki zamanların güzel. iki gün ara iyi.

Canim dus aldim ama hemen sonra degil 1 gun sonra falan aldim o etkilemez herhalde insallah bebislerimiz.bu ay gelir

Olmaas oyle megabitli herkese cinsellik derai vercen ozele gitmek yok.

Kizlar egzersizle kaslari esnetmeden olmaz sonra yirtarziniz benim gibi. Parmak egzeraizleri yapmistim ben iki hafta kadar yeterincw esnemisti.ama kasmaktan dolayi girmiyordu. Yani o jel sayesoinde kaydi gitti ...

şekerim okadarda ayrıntıya giremem meydanda yaw:26:

ben en iyisi bi okul açim. yabancı bi dizide görmüştüm:60:
kadın sırf bu iş için okul açıyodu kadınlara ders veriyodu:60:
unuttum walla dizinin adını:60:

canım nasıl cuk dıye oluyo anlamıyorum kendını bırden bıraktınmı yani :) ben bırakamıyorum ıste. Alt poz. Dahada panik oluyorum bırden olursa acır dıye. Bakalım..
[/QUOTE .!.:
gevşeme yapıyo :60: güldüğüme bakma walla billa :60:
Kiz kasilmazmiyim dislerimi sikmaktan cenem kitlenmisti adamin kollarini morarttim. Ama aciyacak sandigim icin oyle oldu.o jelden oncedew hep aciyordu zaten .o jeli suruncede beynim oyun oynadi a iyacak diye inandi. Ben kasilirken adam oldu dedi. Oncekiler kadar acimadi. Git gel de olmadi ilk guinden ama simdi iztemsiz kasilmam var ama aci yok

Testim elime geçti ve tabi ki meraktan hemen yaptim...
Üzerinde iliskiden 5 gun sonra sonuç verir yaziyodu.
Ovulasyon gunum sanırım 17 siydi.
Sonuç negatif çıktı :(
Ya çok erken yaptim ya akşam yaptığım için böyle oldu yada en kötü ihtimal hamile değilim :(
Eşimin de morali düştü biraz :(

Du bakalim kiz moral bozmak yok gec dollenme olabilir.
Ne saati yemek saati....
Hadi canlar yemeğe, yemek yiyelim ki düzenli beslenelim dimi?

Çok öpüyorum sizleri hoşçakalın...
Kahvemi isterim orucumu actim:)

şekerim okadarda ayrıntıya giremem meydanda yaw:26:

ben en iyisi bi okul açim. yabancı bi dizide görmüştüm:60:
kadın sırf bu iş için okul açıyodu kadınlara ders veriyodu:60:
unuttum walla dizinin adını:60:

Bizbizeyiz surda canim nolcek:)

Merhaba tatlım hoşgeldin sefa getirdin eklerim tabi ki ne demek seve seve yalnız bat tarihini alıyım :) Doktorun ne diyor canım bir sıkıntı yok umarım. İnşallah bu ay gelir canım. Bir sıkıntı yoksa çörekotu kürünü tavsiye ederim. eşine de bol keçiboynuzu :)

hoşbulduk canım :)çok şükür bariz bi sıkıntımın olmadığını söyledi serhopen verdi iğne vs ama ben bunları uygulamak istemiyorum bi defa uyguladım tutmadı bu defa hiç bisey yapmıcam incir kürleri soğan kürleri maydonoz buharı vs denedim ama olmadı işte kısmet çörek otunu bende duydum ama adetim geçtiği için uyugulamadım bu ayda olmassa inş olurr uyugulycam.adetim 22 mayısta başladı 29 ta bitecek normalde 15 inde gelmesi gerkti incir kürü uyguladım 1 hafta gecikti ibu ay ovulasyon testi uygulycam bakalım sen nezamndır istiyosun??bi sorun yoktur inş.:30::18:

Kızlar bişiy sorucam size ben iki gün one regl oldum ama aşırı derecede bi mide bulantim ve baş donmem var üstüne gormek hafif akintilarla oluyo diye biliyorum benim akintilarim normal böyle bişiy başına gelen var mı ???

canım nasıl cuk dıye oluyo anlamıyorum kendını bırden bıraktınmı yani :) ben bırakamıyorum ıste. Alt poz. Dahada panik oluyorum bırden olursa acır dıye. Bakalım..

Kiz kasilmazmiyim dislerimi sikmaktan cenem kitlenmisti adamin kollarini morarttim. Ama aciyacak sandigim icin oyle oldu.o jelden oncedew hep aciyordu zaten .o jeli suruncede beynim oyun oynadi a iyacak diye inandi. Ben kasilirken adam oldu dedi. Oncekiler kadar acimadi. Git gel de olmadi ilk guinden ama simdi iztemsiz kasilmam var ama aci yok

Du bakalim kiz moral bozmak yok gec dollenme olabilir.

Kahvemi isterim orucumu actim:)

Bizbizeyiz surda canim nolcek:)

Allah Kabul etsin bitanem buyur kahveni ellerimle yaptım :)

Eki Görüntüle 1131486

hoşbulduk canım :)çok şükür bariz bi sıkıntımın olmadığını söyledi serhopen verdi iğne vs ama ben bunları uygulamak istemiyorum bi defa uyguladım tutmadı bu defa hiç bisey yapmıcam incir kürleri soğan kürleri maydonoz buharı vs denedim ama olmadı işte kısmet çörek otunu bende duydum ama adetim geçtiği için uyugulamadım bu ayda olmassa inş olurr uyugulycam.adetim 22 mayısta başladı 29 ta bitecek normalde 15 inde gelmesi gerkti incir kürü uyguladım 1 hafta gecikti ibu ay ovulasyon testi uygulycam bakalım sen nezamndır istiyosun??bi sorun yoktur inş.:30::18:

Canım benim 4 yaşında bir oğlum var. oğluma ilk ay hamile kalmıştım. Bu sefer 9 ay oldu hala yok. utin bir kontrol sonucu tsh yüksek çıktı ilaç kullanıyorum sıkıntı yok mantar vardı gecen ay onu da temizledik çok şükür. Bu ay çörek otu kullandım umutlu gibiyim ama Rabbim bilir doğru zamanı diyorum. Bu ay olmazsa rahim filmi çektircem ve rutin testleri yaptırcam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Canım beklenen adet tarihin nedir peki?

Kızlar bişiy sorucam size ben iki gün one regl oldum ama aşırı derecede bi mide bulantim ve baş donmem var üstüne gormek hafif akintilarla oluyo diye biliyorum benim akintilarim normal böyle bişiy başına gelen var mı ???

Canım üstüne görmede az adet gibi olurmuş ve 2-3 gün sürermiş diye biliyorum. Fazla bilinçaltı yapmaktan olabilir canım stres yapma bu ay olacak inşallah.

Birazdan kuzento geliyor oh çok iyi oldu konuşmaya ihtiyacım vardı. Eşim de canımı sıktı biraz aldı çocuğu annesine gitti :) Ay komik oldu ya aldı çocuğu anasına gitti :9::9::9::9::9:

Kuxen gelsin de azcık derdimi dökeyim ona da kafasını ütüliyim :):16::16::16::16:

Back