• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kesinllikle katılıyorum canım sana içki ve sigara çok etki ediyormuş. Çok şükür eşimde bende sigara kullanmıyoruz. içki de kullanmıyoruz. Bu açıdan sıkıntı yok ama ağır kaldırmaksa oğlum 4 yaşında ve 22 kg bazen kaldırmak durunda kalıyorum ben bile. o biraz sıkıntı yaratabilir bize ama hayırlısı Rabbim ol derse olacak inşallah.

hımm onu bılmıyorum canım ya , oyle duydum ve okudum erkekler agır kaldırmamaya dıkat etsın dıye bu surecte,ne zor ıs ya herseye dıkat etmek gerekırse incik cıncık baya seyler var yaaa

herkese iyi akşamlar canlarım oğlanla markete gidecuk sonra yemek faslı felan ancak 21 gibi gelebilirim. Kendinize iyi bakın güzel haberlerle gelin inşallah. Allaha emanet...

görüşürüz şekeeerr.

üst üste giyindim nasıl iyi geldi biliyonmu ? karnım rahatladı walla çok sağol:34:

Allah Allah cok şaşırdım şimdi çok geçmiş olsun bakalım bende etki olacakmi bide 3 ay falan kullan mak iyiymiş dimi ?Biliyormusun yada?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana hiç bir ters etki yapmadı canım gögüslerim dolgunlastı birazcık:23:

paytipo kız ben sana dimedimmi bütün vajinismus konularına yaz diye? Allah seni ne etmeye hemi:60:

hemen anlatayım istanbulcum;
femore eczanelerde satılan bir tür jel...
gidiyosun eczaneden alıyosun kullanıyosun ve bu kardeşine dua ediyosun :60:
dimi kız paytipo:23:

başka markanın kayganlaştırıcısını falan verirlerse sakın alma illede femore tamammı cnm. oturamıyorum derken?

canım sağolda dıger kayganlastırıcılar gıbı degılmı bırde kızlar spermı öldürüyormu bu ılaclar acaba cocuga engelmdır bunlardayaa

canım sağolda dıger kayganlastırıcılar gıbı degılmı bırde kızlar spermı öldürüyormu bu ılaclar acaba cocuga engelmdır bunlardayaa

yok şekerim onlar sadece kayganlık veriyo. bunun onlarla hiç alakası yok. bu uyarıcı sürdüğün zaman kendi kendine olması gereken oluyo. fazla sürmüyosun bunu. o yüzden spermlere bişey yaptığını sanmıyorum..
walla ben kullanalı 2,5sene oldu. paytipo nun tecrübesi daha yeni ona sorabilirsin:34:

ya kızlar benim adetimin 5.günü ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı neden olabilir ki? şeytan dürtüyor işte yapıyorum böyle şeyler sonra kafam karışıyor

yok şekerim onlar sadece kayganlık veriyo. bunun onlarla hiç alakası yok. bu uyarıcı sürdüğün zaman kendi kendine olması gereken oluyo. fazla sürmüyosun bunu. o yüzden spermlere bişey yaptığını sanmıyorum..
walla ben kullanalı 2,5sene oldu. paytipo nun tecrübesi daha yeni ona sorabilirsin:34:

anladım bıdenıym bakalım.. Vajınısmus ve bebek...

anladım bıdenıym bakalım.. Vajınısmus ve bebek.. Rabbim yardımcı ol

paytipo kız ben sana dimedimmi bütün vajinismus konularına yaz diye? Allah seni ne etmeye hemi:60:

hemen anlatayım istanbulcum;
femore eczanelerde satılan bir tür jel...
gidiyosun eczaneden alıyosun kullanıyosun ve bu kardeşine dua ediyosun :60:
dimi kız paytipo:23:

başka markanın kayganlaştırıcısını falan verirlerse sakın alma illede femore tamammı cnm. oturamıyorum derken?

canım fiyatı ne kadar ya sölemesi ayıp benimkide kuru ilişkide acıyo.ne yapsak bilemedik bende alayım.spermlere zarar vermiyo demi

Bende yara varmis zorlanmadan dolayi olusmus o yuzden ilkinde buda ise yaramayacak sandim sonra iki gun ara verdik tekrar deniyorduk ben dislerimi sik.aya basladim herif ne kasiyon kendini oldu bile dedi hic birsey anlamadim cuk diye oldu valla:)

Ben daha yeni üye oldum. herzaman okuyordum artik bende yazmak ve sizden bilgi edinmek istiyoru. Yardimci olursaniz çoook sevinirim.
benim aslinda bugün adet olmam gerekiyor ama sadece ok hafif kasiklarda bi agri var ve bi kac gündür beyaz sari akinti. sabahlari midem bi tuhaf oluyr tam bulantida degil. bugün test yaptim yine negatif . cok üzüldüm yine. böyle bise yasayip hamile kalan varmi?
cevap verirseniz cok sevinirim...

Back