- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #3.281
kızlar gecen gün sölemiştim ya 14.gün yumurtam 8.8mm idi bugün 17.günüm şu saatte ovulasyn testi yapsam doğru sonuç verir mi ki belki gec yumurtlarm umudu ile???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gecen gün sölemiştim ya 14.gün yumurtam 8.8mm idi bugün 17.günüm şu saatte ovulasyn testi yapsam doğru sonuç verir mi ki belki gec yumurtlarm umudu ile???
Yap cnm olabılır kımı zaman erken kı zmn gec yap bakalım bı
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
nöbetci eczanede test yokmuşş sabah alip yapcm artk
kızlar selam
kandiliniz mübarek olsun
geçmişi tam okuyamadım durumunda değişiklik olan var mı
ancak açabildim bilgisayarı birazdan da ütü yapıcam maalesef...
ben incir kürüne devam ediyorum ama ovulasyn testine göre yumurtlama dönemim bitti sadece incir mi yapiim yoksa havuçlu olandan mı yapiim bilemedim
bi de neden beni de listeye eklemiyosunuzzzzzzzz daha önce kaç kez dedim((
Merhaba... herkeze hayırlı kandiller, inşallah bu gece ettiğimiz bütün dualar kabul olur...
hayırlısıyla bu ay bende bebiş bekliyorum :) gerçi daha ilk deneme ama kısmet işte.
30 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var ve Allah ım nasip ederse inşallah bir de kız evladım olsun istiyorum ama tabi ki her şeyden önce sağlık sıhat ve hayırlı bir evlat olması dileğiyle.
Ayy merhaba bende 30 yasindayim. Benim de 2010 doğumlu oğlum var ve 9 aydir deniyoruz biraz sikintilar vardi bu ay hallettik umarim seninde bu ay bebisin gelir cnm. Bat yazarmisin listeye ekleyelim uğur getirsin inşallah. Bu arada Hayirli kandiller.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam tatlım Türkçesinden bilgisyardan hocayla takip eder okurum fakat ya regli olursam ne yapcam?
birisi direksiyon ve sınav mı dedi tam alanım :)direksiyon usta öğreticisiyim ona göre
Kızlar nerelerdesınız yahu gelın hadı ıkı muhabbet edekk
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
selam canım naberrrrrr
Iyi geceler kızlar :) bende randevu aldum iki hafta sonra doktora gidiyorum insallah haziran umutlarimiz da boşa çıkmaz :)
Ve son bişey daha ben daha şimdiden bukadar takıntı yaptıysam bu süreç nasıl geçcek hiç bilmiyorum iki gündür acayip başım dönüyor ama onun dışında da hiç bişeycik yokkk...
erken döllenme olduyda acaba testlerde çıkarmı ki
ben basladim ve cok inanarak okuyorum. 2 gun oldu. Olur ins :)Bende meryem ana otunu aldim netten bendemi baslasamki duaya