Canim ben bu ay bi tek corek otu bal tarcin yaptim adetimin 2. Gunu basladim 13.gun biraktim gunde sabah aksam 1 tatli kasigi bunu yedim arti esime keciboynuzu suyu yaptim sabah aksam icirddim pekmezide yedirdim sabah aksam sonra dr gittim yumurtlama gunumde yumurtamin ne zaman catlayacagini ogrenmek icin yumurtam mayisin 12 sinde 19mm di sonra mayisin 13 14 15 ve 17 sinde calisma yaptim fakat akintimida takip ettim yumurta akini 13 ve 14 mayista gordum sukur esimde evdeydi hemen calistik 1 saat ayaklarimi diktim dusta hemen almadim 4 5 saat sonra aldim ve benim gibi titiz biri hic temizlik yapmadim sayilir hep uyudum kizlar
Simdi acildeki dr dan geldim evet gebelik var artisa gore jinekolog gormesi lazimdede normalde 2 gunde 4 kat artar siiznki yaklasik 8 artmis insallah tutunur sorunsuz olur dedi nolur benim icin dua edinde yavrum bana tutunsunnn
Belirtilerim kizlar sag kasik agrisi ve sag bacagim kasiliyodu resmen akinti bel agrisi goguslerim daha simdi asiri sis ve hassas Allahim insallah kimsenin kucagini yavrusuz birakmazzz insallah dileyen herkese verirrr benimde yavrum bana tutunur saglicakla kucagima alirim insallahhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi