• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hadi bakalım hayırlı sonuçların olsun cnm bu ay göbiş dolsun bebiş ;)

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu gecede birbirimize ettiğimiz dualarıda kabul eylesin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bi idrar testi yapsanaaaaaa ne duruyosunnnnn

ayyyyy hayırlı olsun inş sağlıcakla kucağına alırsın bize de uğur

inş çift yumurtlarız ikizlerimiz olur hehee:))))

bu aralar ikize takmış durumdayım:)

yaaa beni de ekleyin neden eklemiyosunuzzzzz
bat 7 hazirannn

ben yapamam heralde huylanırım

ben erken gebelik testi almıştım bi kere internetten ama bat tan bi hafta önce filan yapılıyo benm bildiğim kadarıyla. tabii hamiş olmadığım için negatif çıkmıştı ne kadar doğrudur bilemem çok da fiyatlı değil aslında.

ya kızlar ben bugün bi soru sormuştum arada kaynamış. bi daha sorayım bari...
bu ay ovulaston testi yaptım iki gün önce tek çizgi çıktı ama internetteki yumurtlama hesaplarına göre iki gün önce yumurtlamam lazımdı biz de değerlendirdik
dün akşam merak ettim bi daha test yaptım çift çizgi çıktııı mecbur gene değerlendirdik inş tutar da bu akşam test yapmadım artık gerek yok bu ay dimi.
gene gün aşırı devam mı etsek of ya bilemiyorum ki.

Idrar testi yaptinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Idrar negatif çıkmıştı kızlar
Bugün kan tahlili yapıp sonucu bildireceğim size
Inşallah hamileyimdir

Günaydın kızlar maalesef kırmızıları gördüm hayırlısı artık haziran ayına bat 23 Haziran artık :( Birde buay hamileyim diye emin gibi bişeydim aşırı derece kasık ağrılarım ve mide bulantım oldu ilk bebekde bukadar olmamıştı şuanda çok az kanamam var cok ağrılı anlamadım gitti

Merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız acaba ?

Rabbim her kim ne istiyorsa, gönlünden ne geçiyorsa onu versin inşallah.... önce herkese sonra da bana

Merhabalarrr hosgeldın aramızaaa, guzel duaların ıcın tesekkurler Rabbım herkesın gonlune gore versinn

Günaydın kızlar maalesef kırmızıları gördüm hayırlısı artık haziran ayına bat 23 Haziran artık :( Birde buay hamileyim diye emin gibi bişeydim aşırı derece kasık ağrılarım ve mide bulantım oldu ilk bebekde bukadar olmamıştı şuanda çok az kanamam var cok ağrılı anlamadım gitti
günaydın canım hoigeldin aramıza haziran hepimize ugur getirsin inşallah

Gunaydın elıfcım uzulmek yok inşallah hazıranda gelecek bebegın umudunu kaybetme.

günaydın cnm çok iyiyim akşam hepimize dua ettim meryem suresini okuyup kadınlar kulübü üyesi cümle kadınlarımızada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye yalvardım..........

Allah kabul etsin canım inşallah bende dua ettim yasin okudum, Rabbim kabul buyursun. Varmı agrı sızı bakem ?

İnş. cnm hakkımızda hayırlısı saol :) sen nasılsın naptın
benim lekelenme adete dönüştü canım düşüğün tam 1.ayında hastalandım doktor bu ay klomen+çatlatma yazdı umutluyum canım ben ya hani derler ya düşükten sonra bebeğin bir ayağı içeride kalır diye eminim bizimde öle haziranda iyi haberler vericez inanıyorum :)

Back