- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #3.321
ne sınavı canım :) sınav diyince aklım gidiyor :):44::44::44::44:sınavın bir ay sonramı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sınavı canım :) sınav diyince aklım gidiyor :):44::44::44::44:sınavın bir ay sonramı?
benim lekelenme adete dönüştü canım düşüğün tam 1.ayında hastalandım doktor bu ay klomen+çatlatma yazdı umutluyum canım ben ya hani derler ya düşükten sonra bebeğin bir ayağı içeride kalır diye eminim bizimde öle haziranda iyi haberler vericez inanıyorum :)
canım yazmıştın ama benim her kanamaya doktorlar adet deyince değiştirdik 2 kere ama bu kesin sanırım bir aksilik olmazsa bat 23 haziran :) sana zahmet olacak ama :) haziran ayı bizim ayımız olsun canım ya bol bol dua ediyorum hepimiz için...bu topikte umutsuzluk olmasın benceİnşallah defnecim bu ay umut versin hepimize. Rabbim mubarek aylarda yuzumuze gulsun. Evt dudukten sonra daha kolay kalınıyormuş. Bat ne znm cnm listede duzeltelım. Yazmışmıydın öncesı
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Amin cnm inşallah bu ay kür kıllan istersen.
Günaydın Kızlaarr![]()
İnşallah defnecim bu ay umut versin hepimize. Rabbim mubarek aylarda yuzumuze gulsun. Evt dudukten sonra daha kolay kalınıyormuş. Bat ne znm cnm listede duzeltelım. Yazmışmıydın öncesı
hoşgeldin cnm kaç zamandır istiyorsun peki?
günaydın sibelcim hoşgeldin
benim lekelenme adete dönüştü canım düşüğün tam 1.ayında hastalandım doktor bu ay klomen+çatlatma yazdı umutluyum canım ben ya hani derler ya düşükten sonra bebeğin bir ayağı içeride kalır diye eminim bizimde öle haziranda iyi haberler vericez inanıyorum :)
iyiyim canım bende kendimce karar aldım karamsarlık yapmıcam diye ve 1 haftadır çok iyiyim...sende öle yap canım gerçekten stres bizi mahvediyor içimizdeki karamsarlığı bu ay atıp neşeli hoş stressiz bekleyelim bebişlerimiziHoşbulduk tatlım nasılsın ..benimde bu aralar içimde bir karamsarlık mutsuzluk vardı dün kendi kendime içimdeki bu mutsuzluğu atıcam dedim ve güne öyle başladım inşallah yine herşeyi kafaya takıp karalara bağlamam
aynen canım olmazsa da temmuzu bekleriz artık rabbim kucaklarımızı bebişsiz bırakmıcak inanıyorumSevindim cnm adına hayırlısı hadi bakalım inş. bu ay olucak :) Allah bilirde![]()
iyiyim canım bende kendimce karar aldım karamsarlık yapmıcam diye ve 1 haftadır çok iyiyim...sende öle yap canım gerçekten stres bizi mahvediyor içimizdeki karamsarlığı bu ay atıp neşeli hoş stressiz bekleyelim bebişlerimizi![]()
aynen canım boşver milleti hele ki hiç takmamaya çalış banada sorup duruyorlar ne zaman çocuk olacak diye...zamanı gelince deyip geçyorum..bu arada yaş kaç seninevet stres bizim için iyi değil ama işte bu huyumdan nefret ediyorum ,işyerinde olsun normal hayatta olsun herşeyi kafaya takıyorum herşeye üzülüyorum bunlarında etkileri kötü oluyor bana artık bıktım bugünden itibaren kim ne yaparsa yapsın takmıycam valla
Tatlim Yuce Rabbim sana bagislasin yavrunu. Insaallah canim
evet stres bizim için iyi değil ama işte bu huyumdan nefret ediyorum ,işyerinde olsun normal hayatta olsun herşeyi kafaya takıyorum herşeye üzülüyorum bunlarında etkileri kötü oluyor bana artık bıktım bugünden itibaren kim ne yaparsa yapsın takmıycam valla
29 yaşındayım canım oğlum 2 yaşında ama istiyoruz ikinci çocuğu çok geciktirmek istemiyorumaynen canım boşver milleti hele ki hiç takmamaya çalış banada sorup duruyorlar ne zaman çocuk olacak diye...zamanı gelince deyip geçyorum..bu arada yaş kaç senin
MAŞALLAH CANIM NE MUTLU SANA BENCE SENİN HİÇ STRES YAPMAMAN LAZIM...MAŞALLAH RABBİM SANA 1 ÇOCUK VERMİŞ Kİ 2.CİSİDE EN KISA ZAMANDA OLUR...STRESTEN UZAK DURUP BEKLEMEYE AL KENDİNİ İNŞALLAH BU AY DA HEPİMİZDEN İYİ HABERLER GELİR29 yaşındayım canım oğlum 2 yaşında ama istiyoruz ikinci çocuğu çok geciktirmek istemiyorum
cnm ya bnmde ole cok mu takıntıyız bılmıyorum bnde herseyı kafaya cok takarımmm..o sorunu cozmedıkce rahat etmz kafam uzerıne gıtcem ılla..
MAŞALLAH CANIM NE MUTLU SANA BENCE SENİN HİÇ STRES YAPMAMAN LAZIM...MAŞALLAH RABBİM SANA 1 ÇOCUK VERMİŞ Kİ 2.CİSİDE EN KISA ZAMANDA OLUR...STRESTEN UZAK DURUP BEKLEMEYE AL KENDİNİ İNŞALLAH BU AY DA HEPİMİZDEN İYİ HABERLER GELİR![]()