• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

elimdeki gliforlar bitince bende ondan alayım canım.insallah fayda eder hepimize....

demek oda cok etki etmiyor anladım canım sagol alcaktım almıyım bari...

ahhh o kıllar benimde cok arttı iyce:(yüzümde sakal gibi cıkmaya basladı.lazere gityom banamısın demiyo kıllar.hayırlısı olsun gülüm napsak bilemiyorum ne icsem ne yapsam valla kafam allak bullak.lh yüksekmi seninde canım

evet lh bende de yüksek maalesef :( Rabbim büyük isyan etmiyorum , inşallah bi bebişimiz olurda hepsini unutturur bizlere .

Kızlar hepinizi KANDİLİ MÜBAREK OLSUN. semaya uzanan ellerimizden hepimiz için dua edelim olur mu :)
İnşaallah bu yıl hepimizin güzel hayırlı bebiş haberlerini alırız :)

bu arada bişey sorcam ya regl olmadan 8 yada 10 gün önce göğüs ağrısı göğüste damarlaşma ve beyaz akıntı olması normal mi bende ilk defa oluyo, doktora sordum cuma günü " hmm olabilir tabi " dedi . anlamadım :5:

Canm çok saol hayırlısı y üÜldüm ama atlattım hemen nabalım alıştık artık her ay aynı şeyler bu sefer çift çizgi baya ümitlendirsi beni demekki bındada varmış hayır :) mübarek günde bol bol dua edelim umudumuz haziran ayına rabbim en güzel zamanı bilir elbet

İnşallah tatlım haziranda gelecek inancımız tam inşallah Rabbim duyacak ümmetinin sesini inşallah..

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Kızlar hepinizi KANDİLİ MÜBAREK OLSUN. semaya uzanan ellerimizden hepimiz için dua edelim olur mu :)
İnşaallah bu yıl hepimizin güzel hayırlı bebiş haberlerini alırız :)

bu arada bişey sorcam ya regl olmadan 8 yada 10 gün önce göğüs ağrısı göğüste damarlaşma ve beyaz akıntı olması normal mi bende ilk defa oluyo, doktora sordum cuma günü " hmm olabilir tabi " dedi . anlamadım :5:

Merhaba canım senınde kandılın mubarek olsun. Eger dollenme olduysa olabılır tabı. Sadece bunla yorumlamak ımkansız adet belırtısı de olabılır ama bız olumlu dusunelım ve guzel olsun.

Kizlar bisey sorcam ben adet bitiminden bikac gun sora baslayip yumurtlama doneminde ve onun sonrasnda gun asiri iliski yasiyorum yumurtlama gununde acaba bi kac gun arka arkayami iliskiye girmeliym?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Hayırlı kandiller, Rabbim bu mübarek gecede edilen tüm duaları kabul etsin inşallah
Ben bu akşam Meryem Suresini okumaya başladım 41 gece okuyacağım inşallah Allah kabul etsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bisey sorcam ben adet bitiminden bikac gun sora baslayip yumurtlama doneminde ve onun sonrasnda gun asiri iliski yasiyorum yumurtlama gununde acaba bi kac gun arka arkayami iliskiye girmeliym?

Ben özellıkle yumurtlama zamanı sperm kalıtesı sıkıntılı degılse hergun gırdım cnm.

Merhaba kızlar
Hayırlı kandiller, Rabbim bu mübarek gecede edilen tüm duaları kabul etsin inşallah
Ben bu akşam Meryem Suresini okumaya başladım 41 gece okuyacağım inşallah Allah kabul etsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhba cnm hayırlı kandıller. Allah kabul etsin.

Ben özellıkle yumurtlama zamanı sperm kalıtesı sıkıntılı degılse hergun gırdım cnm.

Bende oyle yapayim diyorum ama ben sana ozelden bi msj atabilirmiym fikrini almak istiyorum ama gerci hic atmadim ama bakayim

Bende oyle yapayim diyorum ama ben sana ozelden bi msj atabilirmiym fikrini almak istiyorum ama gerci hic atmadim ama bakayim

Tabı cnm atabılırsın

Merhaba canım senınde kandılın mubarek olsun. Eger dollenme olduysa olabılır tabı. Sadece bunla yorumlamak ımkansız adet belırtısı de olabılır ama bız olumlu dusunelım ve guzel olsun.

İnşaallah canımmsın. artık güzele yorumlamak istiyorum. Rabbimin gücüne gitmesin bu gece rabbime duam af , sağlık ve bebek . tabi yalnızca kendim için değil yüreği temiz olan herkes için dua ettim. inşallah kabul olur. Rabbim dualarımızı geri çevirme AMİNNNN .

İnşaallah canımmsın. artık güzele yorumlamak istiyorum. Rabbimin gücüne gitmesin bu gece rabbime duam af , sağlık ve bebek . tabi yalnızca kendim için değil yüreği temiz olan herkes için dua ettim. inşallah kabul olur. Rabbim dualarımızı geri çevirme AMİNNNN .

Rabbim kabul buyursun canım. Dua eden yüreğine sağlık inşallah.

Ay cnm hemşom benim çok sevindim. Ben mahmudiyeliyim ama orda kimse yok artik eskisehir merkezde bi de karabayir baglarinda akrabalar var bi de bozüyük de gerçi bilecige bagli ama.

cnm bnde çiftelerde öğretmnim gidip geliyorm mahmudiyeden haftada 2-3 gün geçiyorm:)

Ay cnm hemşom benim çok sevindim. Ben mahmudiyeliyim ama orda kimse yok artik eskisehir merkezde bi de karabayir baglarinda akrabalar var bi de bozüyük de gerçi bilecige bagli ama.

cnm bnde çiftelerde öğretmnim gidip geliyorm mahmudiyeden haftada 2-3 gün geçiyorm:)

Ay ne guzel yaa çok özledım memleketımı valla..

Back