• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

cnm ben bu doktorları anlamıyorum nasıl bıçak gibi kesip atıyorlar olamazsın diye....rabbim büyük inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın ..........

İnşaallah canım :) sende durumlar ne? Zaten arkadaşım hamile şimde .Rabbim verince veriyo işte Dr teşisine rağmen bebeği veren o zaten

cnm ALLAH müjde almanı nasip etsin bu mubarek günde .gerçi silik olsada çıkmış yüksek ihtiimal gebesin. darısı isteyenlere rabbim kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin................
Aminn canm ya silik çıktı ama işte yok diyorum test yanlıştır falan konduramıyorum anlıcağın bu sabah başka bi markayla yaptım onda çıkmadı mesela ya öyle karmaşık duygular içindeyim ki gidiyorum sonucu almaya bakalım

İnşaallah canım :) sende durumlar ne? Zaten arkadaşım hamile şimde .Rabbim verince veriyo işte Dr teşisine rağmen bebeği veren o zaten
benim bir bebişim var 15 yaşında :)ikinci olsun istiyorum ben tek yumurtayla bu kadar umutluyum 3 yıldır bebişi kovalıyoz rabbim gönlümüze göre versin cnm hep birlikte..................

Aminn canm ya silik çıktı ama işte yok diyorum test yanlıştır falan konduramıyorum anlıcağın bu sabah başka bi markayla yaptım onda çıkmadı mesela ya öyle karmaşık duygular içindeyim ki gidiyorum sonucu almaya bakalım

Hadi canım hayırlısı 😊heycan yapma diycem ama olmuyo işte .umudunu kaybetme.

İnşaallah canım hamişsindir dualrm seninle. Bende prolaktin sorunu 9aydı uğraşıyorum.buraya yeni katıldım.benim bi arkadşma ayni teşis koydu dr hamile kalamazsın dedi ama şimdi 4bucuk aylık hamile darısı başımıza.hadi güzel haberi bekliyorum.cvp çkınca yazarsın 😊
Canm Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çünkü inş hepimiZ alırız müjdeli haberi hastaneye gidiyoeum aöa ayaklarım geri geri gidiyo sanki

hadi bakalım bizleri habersiz bırakma anne olacağın günün hayallerini kur ve dua et .çıkmaması anormal bir durum değil sonrasında silik çıkmışsa gebesindir cnm

benim bir bebişim var 15 yaşında :)ikinci olsun istiyorum ben tek yumurtayla bu kadar umutluyum 3 yıldır bebişi kovalıyoz rabbim gönlümüze göre versin cnm hep birlikte..................

Ne güzel . Rabbim güzel günlerni görmeyi nasip etsin ve kardeş yollasın bebişine daha doğrusu ergen bebişe 😊

sorma eşşek kadar oldu sakalları bıyıkları bile çıktı teyzesi:)oğlumda çok istiyo:)

Allah gonlune gore verir insallah benim oglusumda iki yasinda ama istiyoruz ikinci cocugu 29 yasindaym cok geciktirmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayirlisi işte çabuk gelsin ☺️reglin ne zaman? Sorması ayp kaç yaşındasın?soğan kürü yaptınmı? Galiba fazla soru sordum 😁
yok yok çok olmadı:)bebeğim 37 yaşım ,3 yada 4 haziran adet tarihim sadece çörek otu bal yaptım ve belimede yakı:)

Allah gonlune gore verir insallah benim oglusumda iki yasinda ama istiyoruz ikinci cocugu 29 yasindaym cok geciktirmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi

tam zamanı cnm oğlumu doğurduğumda 21 dim beraber büyüdük en azından şimdi daha bilinçli bir anne olursun hiç de geç değil ben 37 yim:)

yok yok çok olmadı:)bebeğim 37 yaşım ,3 yada 4 haziran adet tarihim sadece çörek otu bal yaptım ve belimede yakı:)

Regl olmazsın inşallah☺️ belirtilerin varmı? şimdi haziran umudum yani 7i benimki . Haziran'da hamile kalırsam yani ben de 35den sora bebek istiyorum 3cünü ama.1i yok ama men 3nü bile düşünüyorum😁 yaptıklarının etkisi olur inşaallah .ben soğan kürü yapmayı düşünüyorum

tam zamanı cnm oğlumu doğurduğumda 21 dim beraber büyüdük en azından şimdi daha bilinçli bir anne olursun hiç de geç değil ben 37 yim:)

olur tatlim yasi sikinti etme benim kuzenim 41 yasinda hic aklinda yokken tekrar anne oldu dokuz aylik oglu var

Kadına ayrı bi güzellik katıyor 35den sora doğurunca☺️ sakın alınmayın yaşlı demiyorum size yanlış anlamayın canım.yengem 38de doğurdu gençleşdi yani 20lik gibi ben de ona özendim

Kadına ayrı bi güzellik katıyor 35den sora doğurunca☺️ sakın alınmayın yaşlı demiyorum size yanlış anlamayın canım.yengem 38de doğurdu gençleşdi yani 20lik gibi ben de ona özendim
bebişim minyon olduğumdan 29 gösteriyomuşum:)öyle diyorlar yaşı takmıyom sadece bebişim olsun hayırlısıyla:)

Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz :(

bebişim minyon olduğumdan 29 gösteriyomuşum:)öyle diyorlar yaşı takmıyom sadece bebişim olsun hayırlısıyla:)

Evet canım yaşla alakası olmayan bişey hamişlik😊 önemli olan salıklı ve hayırlı bebiş olsunlar .dualrm seninle güzel haberini paylaşırsın inşaallah☺️

Back