- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.241
Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz
Kızlar merhaba dün testt yapmıştım çok silik çıkmıştı bugünde kan cerdim ve bekliyorum lütfen dua edin ve mucizesini göstersin rabbim hepinizin kandili mübarek olsun dua edin bana lütfen 1 saate alıcam sonucu belirtilerim baş dönmesi soğan kürüne rağmen gelmeyen adetim bacak ağrısı bel ağrısı artan akıntı bide göğüslerde damar inş psikolojik değildir bunlar dua edin lütfen..
Canim ben bu ay bi tek corek otu bal tarcin yaptim adetimin 2. Gunu basladim 13.gun biraktim gunde sabah aksam 1 tatli kasigi bunu yedim arti esime keciboynuzu suyu yaptim sabah aksam icirddim pekmezide yedirdim sabah aksam sonra dr gittim yumurtlama gunumde yumurtamin ne zaman catlayacagini ogrenmek icin yumurtam mayisin 12 sinde 19mm di sonra mayisin 13 14 15 ve 17 sinde calisma yaptim fakat akintimida takip ettim yumurta akini 13 ve 14 mayista gordum sukur esimde evdeydi hemen calistik 1 saat ayaklarimi diktim dusta hemen almadim 4 5 saat sonra aldim ve benim gibi titiz biri hic temizlik yapmadim sayilir hep uyudum kizlar
Simdi acildeki dr dan geldim evet gebelik var artisa gore jinekolog gormesi lazimdede normalde 2 gunde 4 kat artar siiznki yaklasik 8 artmis insallah tutunur sorunsuz olur dedi nolur benim icin dua edinde yavrum bana tutunsunnn
Belirtilerim kizlar sag kasik agrisi ve sag bacagim kasiliyodu resmen akinti bel agrisi goguslerim daha simdi asiri sis ve hassas Allahim insallah kimsenin kucagini yavrusuz birakmazzz insallah dileyen herkese verirrr benimde yavrum bana tutunur saglicakla kucagima alirim insallahhh
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
güzel haberleri beraber vereceğiz inşallahEvet canım yaşla alakası olmayan bişey hamişlik😊 önemli olan salıklı ve hayırlı bebiş olsunlar .dualrm seninle güzel haberini paylaşırsın inşaallah☺️
Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz
cnmben silikte şaşmaz diye duymuştum demekki oda pek güvenilir değilmiş herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahım çok büyük nasip olacak inşallah..............Tatlim gecen ay bikac testte benimde silikti bu sitedede mevzusu cok gecti hatta herkes hamissn dedi oyle zannettiler ama sonucta adet oldum yani testler pek guvenilir deglmis uzulme dua et bebisin bir gun seninle olur mutlaka hakkinda hayirlisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr bugun kan testi cuma 4 cikmisti bugun 29.9 hamileyimmmmmmmmmmmm yasasiiiinnnnnnn
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
cnmben silikte şaşmaz diye duymuştum demekki oda pek güvenilir değilmiş herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahım çok büyük nasip olacak inşallah..............
kızlar başka bir haziran topiği daha açılmış ordakilerde bu ay sevinirler inşallah..............
kızlar başka bir haziran topiği daha açılmış ordakilerde bu ay sevinirler inşallah..............
Benim yok canm hiç çocuğum 2 gün geçti tatlım hayırlısı bakalımCanını sıkma canım.dediyin kimi yüce Rabbim doğru zamanı biliyo. Umudunu kayb etme. Umut olmazsa zaten hayata tutunamayız.bebğin varmı?Reglin kaç gün geçdi senin?
Canm çok saol hayırlısı y üÜldüm ama atlattım hemen nabalım alıştık artık her ay aynı şeyler bu sefer çift çizgi baya ümitlendirsi beni demekki bındada varmış hayır :) mübarek günde bol bol dua edelim umudumuz haziran ayına rabbim en güzel zamanı bilir elbetCanim uzulma lütfen mübarek gün dua et jayirlisini dile rabbimden. İnşallah bu ay yüzüne baksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canim başarılı olurum kilo verme konusunda kilo verdim mi tedavisiz bebeğim olabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?