Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz

Canını sıkma canım.dediyin kimi yüce Rabbim doğru zamanı biliyo. Umudunu kayb etme. Umut olmazsa zaten hayata tutunamayız.bebğin varmı?Reglin kaç gün geçdi senin?

Cnm simdi senin.için dua ettim. Hemen yaz bizede güzel haberlerini inşallah. Rabbim yüzüne Gülsün mübarek gun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim n güzel mübarek gün aldin müjdeli haberi ne yüreği güzel ne yüreği temiz insansin sen. Rabbim de mübarek gün yüzüne gulaun meleğini sana bagislasin bitanem.

Kızlar test sonucunu aldım tabikide negatif hayırlısı bu demekki rabbim en güzel zamanı biliyo ne diyim ki en kısa zamanda inş hepimiz anne oluruz

Tatlim gecen ay bikac testte benimde silikti bu sitedede mevzusu cok gecti hatta herkes hamissn dedi oyle zannettiler ama sonucta adet oldum yani testler pek guvenilir deglmis uzulme dua et bebisin bir gun seninle olur mutlaka hakkinda hayirlisi olsun

cnmben silikte şaşmaz diye duymuştum demekki oda pek güvenilir değilmiş herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahım çok büyük nasip olacak inşallah..............

Kizlarrr bugun kan testi cuma 4 cikmisti bugun 29.9 hamileyimmmmmmmmmmmm yasasiiiinnnnnnn

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Aaa tebrikleerr :)) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Belirtiler nelerdi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cnmben silikte şaşmaz diye duymuştum demekki oda pek güvenilir değilmiş herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahım çok büyük nasip olacak inşallah..............

Bende oyle zannediyodum ama degilmis canim hatta gecen ay benle birlikte bu siteden baska bi arkadasin basinada geldi ozellikle bi kac marka var kesinlikle silik cizgi cikiyor

Canim uzulma lütfen mübarek gün dua et jayirlisini dile rabbimden. İnşallah bu ay yüzüne baksin.

Canim uzulma lütfen mübarek gün dua et jayirlisini dile rabbimden. İnşallah bu ay yüzüne baksin.

Canını sıkma canım.dediyin kimi yüce Rabbim doğru zamanı biliyo. Umudunu kayb etme. Umut olmazsa zaten hayata tutunamayız.bebğin varmı?Reglin kaç gün geçdi senin?
Benim yok canm hiç çocuğum 2 gün geçti tatlım hayırlısı bakalım

Canm çok saol hayırlısı y üÜldüm ama atlattım hemen nabalım alıştık artık her ay aynı şeyler bu sefer çift çizgi baya ümitlendirsi beni demekki bındada varmış hayır :) mübarek günde bol bol dua edelim umudumuz haziran ayına rabbim en güzel zamanı bilir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…