• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Aminnn insallahh canimmm insallah Allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallaahhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Canımm hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kandiliniz mübarek olsun. uzun zamandır giremedim. belirtilerimi açıklayayım göğüste hassasiyet akıntıda yoğunluk idrar da bulanıklık kasık ağrısı arada uğrayan mide bulantısı.... çörekotu bal tarçın yaptım. çok heyecanlıyım yarın evlilik yıl dönümüm keşke bu ay içinde alsam müjdeli haberi... çok büyük sürpriz olur bana..

Canımm hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim insallah Allahim korusun melegimide saglikli bi sekilde bana gelir insallah sevincim yarim kalmazz:(

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kandiliniz mübarek olsun. uzun zamandır giremedim. belirtilerimi açıklayayım göğüste hassasiyet akıntıda yoğunluk idrar da bulanıklık kasık ağrısı arada uğrayan mide bulantısı.... çörekotu bal tarçın yaptım. çok heyecanlıyım yarın evlilik yıl dönümüm keşke bu ay içinde alsam müjdeli haberi... çok büyük sürpriz olur bana..

Seninde kandilin mübarek olsun bitanem. Belirtiler çok güzel inşallah hamissindir. Güzel haberler bekliyoruz bitanemm bu ay herkes hamis olacak o kaaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba dün testt yapmıştım çok silik çıkmıştı bugünde kan cerdim ve bekliyorum lütfen dua edin ve mucizesini göstersin rabbim hepinizin kandili mübarek olsun dua edin bana lütfen 1 saate alıcam sonucu belirtilerim baş dönmesi soğan kürüne rağmen gelmeyen adetim bacak ağrısı bel ağrısı artan akıntı bide göğüslerde damar inş psikolojik değildir bunlar dua edin lütfen..

Kızlar merhaba dün testt yapmıştım çok silik çıkmıştı bugünde kan cerdim ve bekliyorum lütfen dua edin ve mucizesini göstersin rabbim hepinizin kandili mübarek olsun dua edin bana lütfen 1 saate alıcam sonucu belirtilerim baş dönmesi soğan kürüne rağmen gelmeyen adetim bacak ağrısı bel ağrısı artan akıntı bide göğüslerde damar inş psikolojik değildir bunlar dua edin lütfen..
İnşaallah hamişsindir canım 😊tedavi gördünmü herhangi?

haydi güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

İnşaallah hamişsindir canım 😊tedavi gördünmü herhangi?
İnşallah canm pcos var bende 2 ay önce aşılama yaptırdım dıktorlar ilaç tedavisine gerek yok olmaz dediler boşuna uğraşma dediler bende onlara inat kendi çabalarma başladım kürlere falan ilk defa ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm 1.5 sene oldu çünkü dua edin bana.heycanlıyımm:)

İnşallah canm pcos var bende 2 ay önce aşılama yaptırdım dıktorlar ilaç tedavisine gerek yok olmaz dediler boşuna uğraşma dediler bende onlara inat kendi çabalarma başladım kürlere falan ilk defa ikinci çizgiyi silik de olsa gördüm 1.5 sene oldu çünkü dua edin bana.heycanlıyımm:)
cnm ALLAH müjde almanı nasip etsin bu mubarek günde .gerçi silik olsada çıkmış yüksek ihtiimal gebesin. darısı isteyenlere rabbim kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin................

İnşaallah canım hamişsindir dualrm seninle. Bende prolaktin sorunu 9aydı uğraşıyorum.buraya yeni katıldım.benim bi arkadşma ayni teşis koydu dr hamile kalamazsın dedi ama şimdi 4bucuk aylık hamile darısı başımıza.hadi güzel haberi bekliyorum.cvp çkınca yazarsın 😊

İnşaallah canım hamişsindir dualrm seninle. Bende prolaktin sorunu 9aydı uğraşıyorum.buraya yeni katıldım.benim bi arkadşma ayni teşis koydu dr hamile kalamazsın dedi ama şimdi 4bucuk aylık hamile darısı başımıza.hadi güzel haberi bekliyorum.cvp çkınca yazarsın 😊
cnm ben bu doktorları anlamıyorum nasıl bıçak gibi kesip atıyorlar olamazsın diye....rabbim büyük inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın ..........

Insallh bebisin seninledr hakkinda hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pirelideve senle batlarimiz ayni ama bende zizdeki belirtiler yok. Bugun biraz gaz sancisina benzer kasikta agrim var. Baskada bir sey yok . InsaallAh sizler hamilesinizdir umut olun bize

Back