- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.221
cnm ben bu doktorları anlamıyorum nasıl bıçak gibi kesip atıyorlar olamazsın diye....rabbim büyük inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın ..........
Aminn canm ya silik çıktı ama işte yok diyorum test yanlıştır falan konduramıyorum anlıcağın bu sabah başka bi markayla yaptım onda çıkmadı mesela ya öyle karmaşık duygular içindeyim ki gidiyorum sonucu almaya bakalımcnm ALLAH müjde almanı nasip etsin bu mubarek günde .gerçi silik olsada çıkmış yüksek ihtiimal gebesin. darısı isteyenlere rabbim kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin................
benim bir bebişim var 15 yaşında :)ikinci olsun istiyorum ben tek yumurtayla bu kadar umutluyum 3 yıldır bebişi kovalıyoz rabbim gönlümüze göre versin cnm hep birlikte..................İnşaallah canım :) sende durumlar ne? Zaten arkadaşım hamile şimde .Rabbim verince veriyo işte Dr teşisine rağmen bebeği veren o zaten
Aminn canm ya silik çıktı ama işte yok diyorum test yanlıştır falan konduramıyorum anlıcağın bu sabah başka bi markayla yaptım onda çıkmadı mesela ya öyle karmaşık duygular içindeyim ki gidiyorum sonucu almaya bakalım
Canm Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor çünkü inş hepimiZ alırız müjdeli haberi hastaneye gidiyoeum aöa ayaklarım geri geri gidiyo sankiİnşaallah canım hamişsindir dualrm seninle. Bende prolaktin sorunu 9aydı uğraşıyorum.buraya yeni katıldım.benim bi arkadşma ayni teşis koydu dr hamile kalamazsın dedi ama şimdi 4bucuk aylık hamile darısı başımıza.hadi güzel haberi bekliyorum.cvp çkınca yazarsın 😊
hadi bakalım bizleri habersiz bırakma anne olacağın günün hayallerini kur ve dua et .çıkmaması anormal bir durum değil sonrasında silik çıkmışsa gebesindir cnmAminn canm ya silik çıktı ama işte yok diyorum test yanlıştır falan konduramıyorum anlıcağın bu sabah başka bi markayla yaptım onda çıkmadı mesela ya öyle karmaşık duygular içindeyim ki gidiyorum sonucu almaya bakalım
İnş cnm benm dua edin çok heycanlıyımhadi bakalım bizleri habersiz bırakma anne olacağın günün hayallerini kur ve dua et .çıkmaması anormal bir durum değil sonrasında silik çıkmışsa gebesindir cnm
benim bir bebişim var 15 yaşında :)ikinci olsun istiyorum ben tek yumurtayla bu kadar umutluyum 3 yıldır bebişi kovalıyoz rabbim gönlümüze göre versin cnm hep birlikte..................
sorma eşşek kadar oldu sakalları bıyıkları bile çıktı teyzesi:)oğlumda çok istiyo:)Ne güzel . Rabbim güzel günlerni görmeyi nasip etsin ve kardeş yollasın bebişine daha doğrusu ergen bebişe 😊
sorma eşşek kadar oldu sakalları bıyıkları bile çıktı teyzesi:)oğlumda çok istiyo:)
sorma eşşek kadar oldu sakalları bıyıkları bile çıktı teyzesi:)oğlumda çok istiyo:)
yok yok çok olmadı:)bebeğim 37 yaşım ,3 yada 4 haziran adet tarihim sadece çörek otu bal yaptım ve belimede yakı:)Hadi hayirlisi işte çabuk gelsin ☺️reglin ne zaman? Sorması ayp kaç yaşındasın?soğan kürü yaptınmı? Galiba fazla soru sordum 😁
tam zamanı cnm oğlumu doğurduğumda 21 dim beraber büyüdük en azından şimdi daha bilinçli bir anne olursun hiç de geç değil ben 37 yim:)Allah gonlune gore verir insallah benim oglusumda iki yasinda ama istiyoruz ikinci cocugu 29 yasindaym cok geciktirmek istemiyorum hakkimizda hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok yok çok olmadı:)bebeğim 37 yaşım ,3 yada 4 haziran adet tarihim sadece çörek otu bal yaptım ve belimede yakı:)
tam zamanı cnm oğlumu doğurduğumda 21 dim beraber büyüdük en azından şimdi daha bilinçli bir anne olursun hiç de geç değil ben 37 yim:)
bal damlıyo ağzından rabbim sesimizi duysun inşallaholur tatlim yasi sikinti etme benim kuzenim 41 yasinda hic aklinda yokken tekrar anne oldu dokuz aylik oglu var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebişim minyon olduğumdan 29 gösteriyomuşum:)öyle diyorlar yaşı takmıyom sadece bebişim olsun hayırlısıyla:)Kadına ayrı bi güzellik katıyor 35den sora doğurunca☺️ sakın alınmayın yaşlı demiyorum size yanlış anlamayın canım.yengem 38de doğurdu gençleşdi yani 20lik gibi ben de ona özendim
bebişim minyon olduğumdan 29 gösteriyomuşum:)öyle diyorlar yaşı takmıyom sadece bebişim olsun hayırlısıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?