• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ne uçak ne otobüs , jettttle gidesim var :52::52::52::52::52:
Amin canım hepimizi rabbim sevindirsin. Çok zor be evlatsızlık.. her işte bir hayır var derken bile keşke olsaydı diyor insan. Özelde aşılama ve sperm yıkama 750 TL , Muayene 110 TL miş. İlaçlar ne kadar tutuyor?

Birde canım tüp bebek , aşılama ve kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolay diyorlar, inşallah haziran ayında bebeğinin haberini alırsın.
Benim eşimin spermleri problemli , hiç bi çaba sarf etmiyor o yüzden aşılama da ne kadar işe yarar bilmiyorum. Tüp bebek yaptırdık o tutmadı.

veeee

hiç bişi son umut değildir....

Öpüyorum yol arkadaşım :) Daha güçlü olalım..

ya çok yüksek sizin maliyet ben 300 aşılama 50 çatlama iğnesine verdim.muayene özel hastane sigorta farkı 20.ben iğne kullanmadım o biraz pahalı kutusu 130 falan hapla denedik günde 5 klomen büyüttü valla cnm senin tüp bebek tutmadı aşılamamı yapacaksın.inşllh olur cnm ya bu gün kandil dua edelim tüm evlat isteyenlere hadi güzel haberler verelim:) cnm benimde eşimin sperm sorunlu keçi boynuzu kaynatıyorum sabah akşam.ve keçiboynuzu pekmezi sürekli kullanım arttırıyo ama yılma git gel daya ok :)

Hayirli olsun tatlim allah devamini getirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn insallahh canimmm insallah Allahim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallaahhh

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

ne uçak ne otobüs , jettttle gidesim var :52::52::52::52::52:
Amin canım hepimizi rabbim sevindirsin. Çok zor be evlatsızlık.. her işte bir hayır var derken bile keşke olsaydı diyor insan. Özelde aşılama ve sperm yıkama 750 TL , Muayene 110 TL miş. İlaçlar ne kadar tutuyor?

Birde canım tüp bebek , aşılama ve kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolay diyorlar, inşallah haziran ayında bebeğinin haberini alırsın.
Benim eşimin spermleri problemli , hiç bi çaba sarf etmiyor o yüzden aşılama da ne kadar işe yarar bilmiyorum. Tüp bebek yaptırdık o tutmadı.

veeee

hiç bişi son umut değildir....

Öpüyorum yol arkadaşım :) Daha güçlü olalım..

ya çok yüksek sizin maliyet ben 300 aşılama 50 çatlama iğnesine verdim.muayene özel hastane sigorta farkı 20.ben iğne kullanmadım o biraz pahalı kutusu 130 falan hapla denedik günde 5 klomen büyüttü valla cnm senin tüp bebek tutmadı aşılamamı yapacaksın.inşllh olur cnm ya bu gün kandil dua edelim tüm evlat isteyenlere hadi güzel haberler verelim:) cnm benimde eşimin sperm sorunlu keçi boynuzu kaynatıyorum sabah akşam.ve keçiboynuzu pekmezi sürekli kullanım arttırıyo ama yılma git gel daya ok :)

Caniiiim tebrik ederim biraz bahsedermisin belirtilerinden neler yasadin

Canim ben bu ay bi tek corek otu bal tarcin yaptim adetimin 2. Gunu basladim 13.gun biraktim gunde sabah aksam 1 tatli kasigi bunu yedim arti esime keciboynuzu suyu yaptim sabah aksam icirddim pekmezide yedirdim sabah aksam sonra dr gittim yumurtlama gunumde yumurtamin ne zaman catlayacagini ogrenmek icin yumurtam mayisin 12 sinde 19mm di sonra mayisin 13 14 15 ve 17 sinde calisma yaptim fakat akintimida takip ettim yumurta akini 13 ve 14 mayista gordum sukur esimde evdeydi hemen calistik 1 saat ayaklarimi diktim dusta hemen almadim 4 5 saat sonra aldim ve benim gibi titiz biri hic temizlik yapmadim sayilir hep uyudum kizlar
Simdi acildeki dr dan geldim evet gebelik var artisa gore jinekolog gormesi lazimdede normalde 2 gunde 4 kat artar siiznki yaklasik 8 artmis insallah tutunur sorunsuz olur dedi nolur benim icin dua edinde yavrum bana tutunsunnn :(

Belirtilerim kizlar sag kasik agrisi ve sag bacagim kasiliyodu resmen akinti bel agrisi goguslerim daha simdi asiri sis ve hassas Allahim insallah kimsenin kucagini yavrusuz birakmazzz insallah dileyen herkese verirrr benimde yavrum bana tutunur saglicakla kucagima alirim insallahhh

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa kız ben kalpten gidecem yakında maaşşaallllaaaahhhh..........................

Ayyy rabbim en kisa zamanda sanada versin insallahh leylacimmm az once ne yaptiysam yazdim ama bakin yumurtlamadan bir gun once veya 2 gunde oncede calisinkii canli sperm olsun hangi saat yumurtladiginiz belli olmaz insallah bi yararim olur sizede ben mucize diyorum bebegime cok heycanlandirdi beni cumadan beri 9 dogurdummm ama sukurler olsun simdi pozitifff ama dua edin bana degerlerim yukselsinde hayirlisiyla doguruyummm nolurr kizlarrr

ayyy rabbim en kisa zamanda sanada versin insallahh leylacimmm az once ne yaptiysam yazdim ama bakin yumurtlamadan bir gun once veya 2 gunde oncede calisinkii canli sperm olsun hangi saat yumurtladiginiz belli olmaz insallah bi yararim olur sizede ben mucize diyorum bebegime cok heycanlandirdi beni cumadan beri 9 dogurdummm ama sukurler olsun simdi pozitifff ama dua edin bana degerlerim yukselsinde hayirlisiyla doguruyummm nolurr kizlarrr

htc chacha a810e cihazımdan gönderildi
dualarımız seninle şu mubarek günde rabbim sana bağişlasın evladını...............

Wwoooww superr hayolirli olsun tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol tatlim Allah insallah en kisa zamanda sizlerede nasip eder simdi bol bol yiyip dinlenicem bebegim tutunsun diye hangi dualari okumam gerekiyo bana yardim edin degerim yukselsin yavrum tutunsun bana

saol tatlim allah insallah en kisa zamanda sizlerede nasip eder simdi bol bol yiyip dinlenicem bebegim tutunsun diye hangi dualari okumam gerekiyo bana yardim edin degerim yukselsin yavrum tutunsun bana

htc chacha a810e cihazımdan gönderildi
yusuf suresi meryem suresi bu gece bol bol oku tatlım aklına güzel şeyler getir ağır kaldırma belini ayağını sıcak tut bebişim haydi bakalım gerisi rabbime kalmış sana bağışlasın..................

cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...senin gördüğün tedavi neydi.bide adetin geçtimi önce dört çıkmış ya merak ettim hadi hayırlı olsun :):1:

Yok canim halen bile adetime 2 gun var 4 ciktiginda adetime 4 gun vardi ben tedavi gormedim ilac felan kullanmadim bir sorun yoktu sukurler olsun ama corek otu bal tarcin esimede keciboynuzu yaptim bide dr knt yumurtam ne kadar buyudu diye gittim catlama tarihini soledi o gunden sonra 3 gun araliksiz calistim sonra ama birakmadim bir gun ara verdim cuma gunune kadar bir var 2 yok seklinde calistim azalttim ama iliski yaptim gecen ay yumurtlamadan sonra birakmistim kirmizilar gelene kadar birakmayin lutfennnnn

dualarımız seninle şu mubarek günde rabbim sana bağişlasın evladını...............

Amin insallah guselim detayli yazdim neler yaptigimio insallah bi yararim olur ama bakin ben devlet hastahanesine gittim pisman olmadim dr yumurtalama gununuzu tahmin ettiginiz tarihte gidin kesin olsun bakalim yumoslariniz gusel buyudu mu bu cok onemli bazilari cok buyuyo kist oluyo adetle atilio bazilari kucuk kalip kist oluyo adetle atilio bunlari dr um soyledi rabbim sizede bu duyguyu yasatir insallaaahhhh

yusuf suresi meryem suresi bu gece bol bol oku tatlım aklına güzel şeyler getir ağır kaldırma belini ayağını sıcak tut bebişim haydi bakalım gerisi rabbime kalmış sana bağışlasın..................

Saoll tatlim benim allah razi olsun yasin okuyup sukur namazimi kilip o sureleri okuyum butun gun

canım koru hastanesinin fiyatları bunlar. Ankarada neresi var daha ucuz bilmiyorum :( Evet cnm tüpüş tutmadı bide bunu deneyim bakalım.. Eşim ek gıda almıyor ama söz verdi bu ay regl olursam haziran 25 ile aşılama gününe kadar ek gıda alacak. Şuanda ölse yemez. Canım Allahım kabul ederse duamı ettim aksam da nasipse namazımı kılacağım. Perşembe belli olur bakalım bebiş var mı yok mu...

Back