• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

çok heycanlıyım.kızlar bugün bir iki damla açık kırmızı kan gördüm.acaba tahminimden erken mi yumurtladım.çünkü ben düzensiz adet görüyorum.belli de olmaz hani.bizde ne olur olmaz diye adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik günleri.bn zaten o kadar yorgundum ki yataktan yeni kalkmıştım.wc ye girdim ve bahsettiğim lekeyi farkettim.rmübarek günler hürmetine dualarımızı esirgemeyelim.4 mayıs son adet tarihimdi bu arada.inşallah bebeğim benimledir.sizlerinde fikrini almak istedim.boşuna sevinmeyeyim.sonra hüsrana uğramak istemiyorum:emir_bebek:

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu topikte ve ellerini açıp hayırlı sağlıklı evlatlar isteyecek cümle kadınlarımızın duaları kabul olsun inşallah................Kandilimiz mübarek olsun....................
amin canım bu kandilin yüzü hürmetine rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almamızı nasip eder inş

canlar kandiliniz mübarek olsun ; RABBİM bu günün hürmetine dualarımız kabul etsinnnnn inşallahhhhh :16:

:60: kandil kıs kandil.

geçen seferki gibi olacak sanırım:44:

anlatıyım şeker;
şişkinliğim var
bağırsaklar aktif
yine gazım var
batmaların şiddeti azaldı ama yinede hareket ettikçe cimcikliyolar:27:
göğüslerim büyüdü sanki:44:
ayrıca çoooooookkkkkkk sıccccccaaaaakkkkk. avuçlarım yanıyo bıyıklarım terliyo...
geçen seferkinde çok gazım vardı. doktor okadar gazın varki rahimini göremiyorum bağırsakların yüzünden demişti:35:
tüp gibi geziyodum:60:

Hadi hayirlisi inşallah cnm. Benimde klasik agrim ve bel agrim devam ediyor. Hayirlisi bakalim.

Dualarımızın kabul olduğu bir gece geçirmemiz dileğiyle Kandiliniz Mübarek Olsun...:16::16::16:

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu topikte ve ellerini açıp hayırlı sağlıklı evlatlar isteyecek cümle kadınlarımızın duaları kabul olsun inşallah................Kandilimiz mübarek olsun....................

çok heycanlıyım.kızlar bugün bir iki damla açık kırmızı kan gördüm.acaba tahminimden erken mi yumurtladım.çünkü ben düzensiz adet görüyorum.belli de olmaz hani.bizde ne olur olmaz diye adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendirdik günleri.bn zaten o kadar yorgundum ki yataktan yeni kalkmıştım.wc ye girdim ve bahsettiğim lekeyi farkettim.rmübarek günler hürmetine dualarımızı esirgemeyelim.4 mayıs son adet tarihimdi bu arada.inşallah bebeğim benimledir.sizlerinde fikrini almak istedim.boşuna sevinmeyeyim.sonra hüsrana uğramak istemiyorum:emir_bebek:
İnşallah hamilesindir cnm güzel haberler getir bizi mübarek gün hurmetine.
canlar kandiliniz mübarek olsun ; RABBİM bu günün hürmetine dualarımız kabul etsinnnnn inşallahhhhh :16:

amin canım bu kandilin yüzü hürmetine rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almamızı nasip eder inş

Hepinizin kandili mübarek olsun kozlar. Birbirimize dua edelim inşallah bu ay patlama olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Şeker pembe[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Askbahcem[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayshenn[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26May[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baderdgn[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denısee06[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Badefne[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin6734[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ortmenim[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sbl_9[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

listedeki anne adaylarımız ne alemdesiniz bugünlerde beliniz ayaklarınız sıcak olsun..........................

Kizlarrr bugun kan testi cuma 4 cikmisti bugun 29.9 hamileyimmmmmmmmmmmm yasasiiiinnnnnnn

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Şeker pembe[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Askbahcem[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayshenn[/TD]
[TD]8 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26May[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baderdgn[/TD]
[TD]10 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denısee06[/TD]
[TD]11 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Badefne[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin6734[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ortmenim[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sbl_9[/TD]
[TD]12 Haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

listedeki anne adaylarımız ne alemdesiniz bugünlerde beliniz ayaklarınız sıcak olsun..........................

Iyiz tatlim calismalara basladk bakalm hayirlisi bu arada ismimn karsisindaki 1. Beklemede ne anlama geliyo anlamadm :D acaba cocuk sayisimi benim ikinci cocuk olacak allah kismet ederse

Iyiz tatlim calismalara basladk bakalm hayirlisi bu arada ismimn karsisindaki 1. Beklemede ne anlama geliyo anlamadm :D acaba cocuk sayisimi benim ikinci cocuk olacak allah kismet ederse

cnm çocuk sayısı kurucum sonra düzeltir Allah bağışlasın bebiişlerimizi.............

Back