• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım geç döllenme olduysa kanda da çıkmaması normal bende oğluma hamileyken silik 10 gun sonra çıkmıştı. Hemen bi test daha yap onda da silik çıkarsa kan tahlili yaptır canım. Kaç gündür seni bekliyorduk bizde hadi hakkında hayırlısı bakalım. Guzel haberler ver bize.bi test daha yap yaz sonucuda bize cnm

şu anda evde başka yok öğleden sonra merkeze inip alacağım canım acaba test bozuk olabilir mi bak fotosunu da koyuyorum

Oysss maşallah pek de bozuk gibi görünmüyor canım inşallah hamilesindir ağrın felan var mı? Bende kesin hamilesin baya belli çok da silik değil cnm. Bazı bunyelerde kanda cabuk çıkar bazılarında ıdrarda. Sen kan testi yaptır cnm devlet hstanesi varsa acil bölümünde 1 saate veriyorlar spnucu.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bizim listede 25 mayıs yazıyor bat ama ben mi yanlış yazdım acaba?

evet canım diğerinde doğruydu değişiklik yapınca yanlış yazmışsın 22 mayıs bat
:) olabilir valla tmm düzeltirim ben canım valla hayırlı olsun canım baya hamilesin gözünaydın olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

Oysss maşallah pek de bozuk gibi görünmüyor canım inşallah hamilesindir ağrın felan var mı? Bende kesin hamilesin baya belli çok da silik değil cnm. Bazı bunyelerde kanda cabuk çıkar bazılarında ıdrarda. Sen kan testi yaptır cnm devlet hstanesi varsa acil bölümünde 1 saate veriyorlar spnucu.

inşallahhhhh :1::1: kasık ta batma ve sık idrara çıkma şikayetlerim vardı ondan test yaptırdım negatif dediler bat 2 gün geçti hala olmadı bende sabah test yaptım sonuç bu :40::40::40:

Oy çok güEl batma varsa kesin hamilesin canım hadi gözün aydın bitanem. Direk kanda yaptır bence.

:) olabilir valla tmm düzeltirim ben canım valla hayırlı olsun canım baya hamilesin gözünaydın olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.

amin inşaaalhh. allahım isteyen herkese versin inşallah

Amin cnm inşallah. Sen hepimize o guzel yureğinle dua et olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş. Hepimiz bu ay hamiş olalım inşallah..

Amin cnm inşallah. Sen hepimize o guzel yureğinle dua et olur mu? Hamilelerin duası kabul olurmuş. Hepimiz bu ay hamiş olalım inşallah..

tabiki ederim sizde bana edin olur mu ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı inşallah bunu sağlıcakla kucağıma alırım

İyi düşün iyi olsun bitanem korkma. Bu sefer kucağıma alacağım de emin ol. Rabbim duyacaktır sesini. Dualarımız seninle hadi sende güzel haberler ver bize inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi düşün iyi olsun bitanem korkma. Bu sefer kucağıma alacağım de emin ol. Rabbim duyacaktır sesini. Ndualarımız seninle hadi sende güzel haberler ber bize inşallah...

işte çok korkuyorum inşşah korkularım yersiz çıkar kucağıma alırım bebeğimi :49: kimsenin kucağı yavrusuz kalmasın rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

İyi düşün iyi olsun bitanem korkma. Bu sefer kucağıma alacağım de emin ol. Rabbim duyacaktır sesini. Ndualarımız seninle hadi sende güzel haberler ber bize inşallah...

işte çok korkuyorum inşşah korkularım yersiz çıkar kucağıma alırım bebeğimi :49: kimsenin kucağı yavrusuz kalmasın rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Canım korkma kötüyü çağırma iyi şeyler düşün. Bence hemen kan testine git :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugün şeffaf akıntı başladı. Acaba regl mi olucam ki. Hemen olur mu düşük kanaması bittikten sonra

Kızlar bugün şeffaf akıntı başladı. Acaba regl mi olucam ki. Hemen olur mu düşük kanaması bittikten sonra

sanada çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda tekrarda hamile kalırsın . benim düşükten bir ay sonra oldu ilk regl

Çok sağol canım benim hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavuşalım insallah. Bir an önce regl olsam da normal hayatıma dönsem.. İnşallah çok uzamaz

Çok sağol canım benim hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavuşalım insallah. Bir an önce regl olsam da normal hayatıma dönsem.. İnşallah çok uzamaz

inş canım kaç haftalıktı meleğin

Canım kaç haftalık olduğunu bile öğrenemedik. Kan testimi alıp doktora gittiğimde geç döllenme demişti doktor. Ama tam tarihinde ilişki olmuştu geç döllenme olabilir mi bilmiyorum. 2 gün sonra da kan değerim düştü zaten. Kese falan göremedik 3-4 hafta gibi tahmin ediyorum ama o kadar bile gelişmemiş olabilir. Senin ne kadarlıktı

Back