• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım benim 19. Ayım bitti :) bir düşük var onun üzerinden 1 yıl gecti... Bazen diyorum biri bana söylese su zaman cocuğun olacak diye ben sadece onu beklesem her ay belirti kovalıyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın hanımlar :)
Akşamki muhabbetleri kaçırmışım keyifler daim olsun :) bugün çalışan var mı bilmiyorum ama mis gibi havada yorgun argın işteyim. Evde olan benim yerime de bir guzel kahvaltı yapsın mümkünse tv karşısında :) seviyorum hepinizi. Dün akşam farkettim de ben bu işi takıntı yapmıyormuşum aslında. Ama delicesine sağlıklı bi tospik istiyorum :)

Akşamki muhabbetleri kaçırmışım keyifler daim olsun :) bugün çalışan var mı bilmiyorum ama mis gibi havada yorgun argın işteyim. Evde olan benim yerime de bir guzel kahvaltı yapsın mümkünse tv karşısında :) seviyorum hepinizi. Dün akşam farkettim de ben bu işi takıntı yapmıyormuşum aslında. Ama delicesine sağlıklı bi tospik istiyorum :)
Günaydııııınnnnn :)
Ben kahvaltı yapıyorum tv karşısında bebeğim bu çay senin için

BlackBerry uyumaya gittimi sencr???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi gazan mübarekkk olsunnn black:1::1::1: Besmeleyi unutmaaahe fazla ses yapmayın kızzz:52::52::52:

hiç sanmıyorum:26:

Vallaha gittim yattim stres yapamicam kusra kalmasin :)

Herkese gunaydin cancagazlar bel agrima uyandim sabah. Hic akinti yok hala. Erken yumurtlqdim ben anladim onu. Hakkimizda hayirlisi inşallah tutmustur. Ayin 30 unda kardeşimin yemin töreni var manisaya gidicem. Bugün de Esim evde o evde olunca is hic bitmtiyo valla.

Gunaydin cnm.

Ben evdeyim simdi TV karsisinda kahvalti hazirliycam ve bugünkü kahvaltimi senin için edicem bitanem. Rabbim kolaylık versin.

bu yazdıklarını yeni farkettim canım ne güzel bir topik olmuş uğur getirsin bu topik bize...çok begendim çok açıklayıcı ve ümit verici:nazar::nazar:

Ellerine sağlık arkadaşım ne güzel hazırlamışsın 😊😊😊👍

Gunaydin cancazlar...

Eklentiler

• $1400911874807.jpg
    $1400911874807.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 39
Ellerine sağlık arkadaşım ne güzel hazırlamışsın 😊😊😊👍

Herkese faydasi olsun inşallah cnm. Herkes hamis olsun.

öncelikle günaydınnn

benim bat 22 mayıs tı pazartesi günü yani 19 mayısta kan tahlili yaptırdım 3.67 ve negatif denildi. adet günüm iki gün geçti az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yardım edin ne olurrr

Gunaydin cnm.

Ben evdeyim simdi TV karsisinda kahvalti hazirliycam ve bugünkü kahvaltimi senin için edicem bitanem. Rabbim kolaylık versin.

Ayy canım benim afiyet şeker olsun :) sağolasın canım saat sayıyorum :)

öncelikle günaydınnn

benim bat 22 mayıs tı pazartesi günü yani 19 mayısta kan tahlili yaptırdım 3.67 ve negatif denildi. adet günüm iki gün geçti az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yardım edin ne olurrr

Canım bence bir daha kan testi yaptır. Geç döllenme olabilir

öncelikle günaydınnn

Canım geç döllenme olduysa kanda da çıkmaması normal bende oğluma hamileyken silik 10 gun sonra çıkmıştı. Hemen bi test daha yap onda da silik çıkarsa kan tahlili yaptır canım. Kaç gündür seni bekliyorduk bizde hadi hakkında hayırlısı bakalım. Guzel haberler ver bize.bi test daha yap yaz sonucuda bize cnm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence bir daha kan testi yaptır. Geç döllenme olabilir

yumurtlama dönemim 7 yada 8 mayıstı o günlerde hamile kalmış olabilirim 11 günde hcg o kadar da kalırmı ki normaldee 3.67

Canım kanda 10 gun sonra cıkar genelde ve belki catlama 9-10 unda olabılır. Bu yuzden sen bi test daha yap bence başka markalı onda da silikse hemen kan ver :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım geç döllenme olduysa kanda da çıkmaması normal bende oğluma hamileyken silik 10 gun sonra çıkmıştı. Hemen bi test daha yap onda da silik çıkarsa kan tahlili yaptır canım. Kaç gündür seni bekliyorduk bizde hadi hakkında hayırlısı bakalım. Guzel haberler ver bize.bi test daha yap yaz sonucuda bize cnm

şu anda evde başka yok öğleden sonra merkeze inip alacağım canım acaba test bozuk olabilir mi bak fotosunu da koyuyorum

Back