• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

6ay da sterse girmene üzüldüm canım cok yeni olur Rabbim in izniyle inşallah ben 10 yıllık evliyim hala bekliyorum bir ümit hayırlısı ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah ım inş kısa zamanda senin dualarını da görür Ya Rabbim.

beni yıpratan sey tiroide bağlı bir değerimde sorun var yeni öğrendim bu hamile kalmayı zorlastırıyomuş endokrin doktorum söyledi ilaç tedavsne basladm bide rahmimde yara vardı ilaç fitil tedavisi grdm tüm bunlar olurken stres yaptım ister istemez.
hatta haziran hamile topiğini bn açıcaktım kafama koymustum ama hazranda snavm var bide zaten su cıkan hastalık pürüzleri olunca topic açmaktan vazgeçtim hamilelik ve bebek konularından braz kendmi geri çekme kararı aldım

valla hosbuldum :-) bide bnm tiroidimde sorun var çok olmasada değerim hamile kalmamı zorlastıran tiroide bağlı hormonumda sorun var ilac tedavisi görmeye basladım rahmmde yara vardı ilac fitil derken bunların çıkması da beni yıprattı anlayacağın. sende kendnden bahsetsene :34:

bende 13 aylık evliyim canım işte bendede yumurta kisti var tembellik yapıyo bakalım bu ay soğan kürü uygulucam inş. olur canım ben bursadan sen nerdensin

bende 13 aylık evliyim canım işte bendede yumurta kisti var tembellik yapıyo bakalım bu ay soğan kürü uygulucam inş. olur canım ben bursadan sen nerdensin

hmm yeni evliyiz yani :34: kist için soğan kürü birebir. Bende kistimin olmamasına karsın hamile kalayım diye bir önceki ay soğan kürü yapmıstım sancılı geçen o adet günlerim o ay çok rahat geçmişti kist için soğan kürü harika ve bir ay yapıp bırakma bnce. ikinci ay dönemini de yap sifayı bulacağına inanıyorum.

bn samsunluyum samsunda yaşıyorum 25 yasındayım

Allah ım inş kısa zamanda senin dualarını da görür Ya Rabbim.

beni yıpratan sey tiroide bağlı bir değerimde sorun var yeni öğrendim bu hamile kalmayı zorlastırıyomuş endokrin doktorum söyledi ilaç tedavsne basladm bide rahmimde yara vardı ilaç fitil tedavisi grdm tüm bunlar olurken stres yaptım ister istemez.
hatta haziran hamile topiğini bn açıcaktım kafama koymustum ama hazranda snavm var bide zaten su cıkan hastalık pürüzleri olunca topic açmaktan vazgeçtim hamilelik ve bebek konularından braz kendmi geri çekme kararı aldım
Canın benim cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda gönlünde ki tum darliklari kaldirsin
Sana neyin iyi geleceğine inaniniyorsan onu yap tabiki ama ben tam tersini yaptım neler gördüm neler bu 10 yilda ve şerde hayir vardir diyerek zoruma giden şeylerin üstüne üstüne gittim simdi okadar rahat ki kafam Allahim izin verirse birgün inşallah anne olacağım:)isteyen herkesede duaciyim:)

hmm yeni evliyiz yani :34: Kist için soğan kürü birebir. Bende kistimin olmamasına karsın hamile kalayım diye bir önceki ay soğan kürü yapmıstım sancılı geçen o adet günlerim o ay çok rahat geçmişti kist için soğan kürü harika ve bir ay yapıp bırakma bnce. Ikinci ay dönemini de yap sifayı bulacağına inanıyorum.

Bn samsunluyum samsunda yaşıyorum 25 yasındayım

adetim yarın bitiyo tatlım bitsin başlıcam inş.:46:

yeni gidiyorum kursa çalıştığım icin zor oluyo ama inan cok istiyorum okumak:) hayırdır inşallah?

canım meryem suresini 41 gün boyunca her gün bir kere okursan 100 90 oluyormuş bende ara verdiğim için uzun biraz okuyamadım biliyosan oku diyecektim

Canın benim cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda gönlünde ki tum darliklari kaldirsin
Sana neyin iyi geleceğine inaniniyorsan onu yap tabiki ama ben tam tersini yaptım neler gördüm neler bu 10 yilda ve şerde hayir vardir diyerek zoruma giden şeylerin üstüne üstüne gittim simdi okadar rahat ki kafam Allahim izin verirse birgün inşallah anne olacağım:)isteyen herkesede duaciyim:)

ne kadar güzel yaa çok pozitifsin bu özelliğini yitirmedgn sürece istedgn olacaktır inanıyorum sende bu azim mutluluk varken gerçekten hakediyosun çünkü 10 yıl az değil bu 10 yılda hala gülümseyebiliyosan böyle olumlu güçlü durabiliyosan helal olsun arkadasım azmine hayran kaldım böyle devam et amacına ulaşacaksın elbet bir gün :40: :40: :40: :46:

adetim yarın bitiyo tatlım bitsin başlıcam inş.:46:

çok iyi düşünmüşsün :-) devam et iki ay yap eminim bu durumdan kurtulcaksın.

neyse canlar bn yavas yavas kaçayım baya geç oldu. Sizinle tanıstgm için çok memnun oldum arada gelirim yoklarım takip ederim sizi.

herkese hayırlı geceler. Tatlı rüyalar :34:

canım meryem suresini 41 gün boyunca her gün bir kere okursan 100 90 oluyormuş bende ara verdiğim için uzun biraz okuyamadım biliyosan oku diyecektim

Allah razı olsun gorumcem biliyor o okudu kendimiz okursakmi olurmuş?

Allah razı olsun gorumcem biliyor o okudu kendimiz okursakmi olurmuş?

CANIM SEN OKUYACAKSIN çoğu kişi eşiyle okuyormuş daha 41 dolmadan olmuş çoğunun

ne kadar güzel yaa çok pozitifsin bu özelliğini yitirmedgn sürece istedgn olacaktır inanıyorum sende bu azim mutluluk varken gerçekten hakediyosun çünkü 10 yıl az değil bu 10 yılda hala gülümseyebiliyosan böyle olumlu güçlü durabiliyosan helal olsun arkadasım azmine hayran kaldım böyle devam et amacına ulaşacaksın elbet bir gün :40: :40: :40: :46:

Cok saol canım benim dualrinizi esirgemeyin inan çok ihtiyacım var.zaten dualar Rabbime olan muhabbet im olmasa dile kolay böyle sabırlı olmak ne mümkün yetekri sınav deyip halimize şükür edip tevekkül etmelyiz acizene düşüncelerim bunlarrrrr cok sisirdim kafanı hakkını helal et :(

Cok saol canım benim dualrinizi esirgemeyin inan çok ihtiyacım var.zaten dualar Rabbime olan muhabbet im olmasa dile kolay böyle sabırlı olmak ne mümkün yetekri sınav deyip halimize şükür edip tevekkül etmelyiz acizene düşüncelerim bunlarrrrr cok sisirdim kafanı hakkını helal et :(

est. ne güzel konusuyosun tanıdıgma memnun oldum pazar günü kandil. Pazar günü oruç tutayım diyorum yarın aksam niyetlencem senin için isteyenler için pazar günü dualarda bulusalım Allah ım gönlüne göre versin Rabbim daha fazla yokluğunu aratmasın inş.

Saatte epey geç oldu esim gece vardiyasna gitti bnde yatayım. Müsaade canım burada yine konusuruz hayırlı geceler.

est. ne güzel konusuyosun tanıdıgma memnun oldum pazar günü kandil. Pazar günü oruç tutayım diyorum yarın aksam niyetlencem senin için isteyenler için pazar günü dualarda bulusalım Allah ım gönlüne göre versin Rabbim daha fazla yokluğunu aratmasın inş.

Saatte epey geç oldu esim gece vardiyasna gitti bnde yatayım. Müsaade canım burada yine konusuruz hayırlı geceler.

Allah rahatlık versin gecen hayir olsun görüşürüz inşallah :)

Back